אוף!!!!!!

אוף!!!!!!

אוף אוף אוף!!!! איך אני שונאת אותה! לא סובלת אותה! (את ``אמא`` שלי) קראה לי כפוית טובה.. ככה?. אני כבר לא יכולה לשמוע את התקליט השרוט הזה! למה היא חייבת להרוס לי למה?!!?!?!!?!? עד שתפשתי יוזמה קניתי פריטים לתחפושת ואני לא הולכת! בגללה!!!! אוף אוף אוף! ``את מיסתורית``.. ``אני לא יודעת מה את עושה באינטרנט אבל זה שינה אותך``... כלבה!!!! חייבת לעשות אותי עצובה נכון?! זה כנראה מספק אותה! עדנה.

A-naT

New member
היי לך

אל תדברי ככה על אמא שלך, בכל זאת, כבוד בסיסי.. חוצמיזה, מביני אותה, את לא מדברת איתה בכלל-בכלל, היא מנסה להבין מה עובר עלייך.. אולי תנסי לדבר איתה? לומר לה שהיא עיצבנה אותך בטירוף, והרסה לך את התוכניות או משהו כזה, זה יפתח לכם ערוץ תקשורת.. ככה אולי תביני גם את הצד שלה? יותר גרוע מזה לא יכול להיות!

עינתי...

מהצעקות שלי.. היא מבינה שהיא עיצבנה יותר מידי.. כבוד בסיסי????....אני מכבדת.. זה שהיא מכנה אותי בשמות וסובלת מפיצול אישיות... זאת לא בעייתי שתתחיל לפתור את הבעיות שלה.. ה**** הזאת... אוף אני שונאת אותה!

feelin^lost

New member
עדנתי החביבה...

אני לא יודעת אם זה מעודד אותך...אבל המצב פה לא שונה בהרבה. ההורים שלי דיי מאשימים את האינטרנט בשינוי שחל בי (עד כמה שהם מודעים אליו) ולא מפסיקים להעיר לי הערות שלי ניראות מטופשות... אבל תאמיני לי שהכל מדאגה ואהבה... שי

לא רוצה לשהישמע בוטה אבל...

את ה``דאגה`` היא יכולה לשמור לעצמה... לי לא יקראו ``כפויית טובה``! ה**** הזאת... (סורי גולי..) אחת לא שווה.

עדנתי החביבה

אוי, כמה שאני רבתי עם הורי בגיל הזה....כמה מתח שרר בינינו. וכעס. רק שאצלי זה בא בצורה של שתיקה רועמת, ולא צעקות. ואני חושבת שזה יותר גרוע. ואת יודעת למה? כי גם צעקות זו דרך תיקשורת מסויימת....קשה, נכון, אבל יש איזשהו דו-שיח. ואת כן יכולה להסביר לה מה את מרגישה, ועל מה את כועסת. ורק טיבעי שגם היא תכעס. גם לה לא קל, את יודעת... הבת שלה הופכת למישהי אחרת, לא מדברת, מסתגרת...וכל הסיפור עם בית הספר... ולכולכן, בננות.... כשתבינו שהוריכם רק רוצים בטובתכן, ודואגים....ולא מבינים. אז תבינו שזה לא בא מכעס. ולא מרוע לב. אני יודעת שקל להגיד את זה במבט לאחור...וקשה להיות בתוך זה. אבל למזלכן, יש פה חברותה רצינית שיודעת לעודד ולתמוך. ואין כמו הקשר הזה. אז קדימה, שפכו את הלב אחת לפני השניה...וכל מי שיש לה עצה איך להתמודד עם ``גידול`` הורים - מוזמנת להציגה פה. ואם תגרמו להוריכם להבין שמהפורום הזה אתן רק יוצאות יותר מחוזקות, פחות בודדות, ותסבירו להן כמה תמיכה יש פה...אני בטוחה שהם לא יתנגדו. רק תסבירו...תפתחו את הפה ותדברו. זה עדיף בהרבה על שתיקות ואי הבנות... הם דואגים לכם....תראו להם שאתן דואגות לעצמכן. אוהבת ותמיד מאחוריכן (אם רק תסתכלו אחורה...תגלו אותי שם) מאיה

למעלה