אתה לומד בבית ספר יהודי? יש בכלל במנהטן?
S sivani New member 2/1/03 #13 כי אני לא מספרת לך יותר דברים אתה חושב שאני בוגדת בך עם חבר פורום אחר שאני מדברת איתו הרבה בזמן האחרון,נכון אורן?!
כי אני לא מספרת לך יותר דברים אתה חושב שאני בוגדת בך עם חבר פורום אחר שאני מדברת איתו הרבה בזמן האחרון,נכון אורן?!
D Doctor Evil New member 2/1/03 #14 מה פתאום...אני?! בסך הכל שאלתי אם אני מוזמן לחתונה... ואם לשאול כאלה שאלות זה פשע, אז כדאי שתשלחי אותי לכלא!
מה פתאום...אני?! בסך הכל שאלתי אם אני מוזמן לחתונה... ואם לשאול כאלה שאלות זה פשע, אז כדאי שתשלחי אותי לכלא!
S sivani New member 2/1/03 #15 חחחח רגע, אם אני שולחת אותך לכלא, אני יכולה לקשור אותך עם אזיקים ולסטור לך ולהרביץ לך עד שיימאס לי? אני אשתך,אתה יודע
חחחח רגע, אם אני שולחת אותך לכלא, אני יכולה לקשור אותך עם אזיקים ולסטור לך ולהרביץ לך עד שיימאס לי? אני אשתך,אתה יודע
D Doctor Evil New member 4/1/03 #22 אני דווקא חשבתי על לעשות דברים אחרים עם האזיקים... ראיתי יותר מדי סרטים ____ . . . .
S sivani New member 4/1/03 #23 חחחחחחחחחחחחח מתאים לך לראות אותם חחחחחח עלק היית רוצה,ואתה לא היחיד.....
S sivani New member 4/1/03 #26 חחחחחחחחחחחח חחחמשחקי שליטה, ולאו דווקא על הפורום OMG מה עובר עלי היום?! מנת יתר של אשכולית אדומה......
חחחחחחחחחחחח חחחמשחקי שליטה, ולאו דווקא על הפורום OMG מה עובר עלי היום?! מנת יתר של אשכולית אדומה......