אוף!!!

THE FATRIX

New member
אוף!!!

יש לי בערך הרכב. אני (גיטריסט) וחבר שלי (מתופף) כבר מנגנים הרבה זמן ביחד לכיף. ומתישהו גם נוסיף עוד כמה. אבל הבעייה זה זמר, איך לעזאזל אפשר למצוא זמר? אולי לשיר אני עוד אוכל... אבל לכתוב שירים אין לי מושג איך...

מה הבעייה?

כל אדם שני בארץ כותב שירים, הבעייה הי למצוא מישהו שכותב שירים טוב, אבל בינתיים בתור הרכב של מתופף וגיטריסט אתם לא נראה לי דורשים יותר מידיי. תמיד תוכלו למצוא מישהו שכותב שירי אהבה מאעפנים שיוצאים מכל חור עוד לפני ששומעים אותם בלי שום בעייה וזמר זה בכלל לא נראה לי בעייה למצוא. בכל מקרה, אני במקומכם הייתי יותר דואג בקשר לאיך תשיגו באסיסט, באסיסטים הם יחסית נדירים, ובאסיסטים מדהימים בכלל כמעט אי אפשר למצוא. אם אתם רוצים מישהו שיודע לכתוב שירים תסתובבו בבמה חדשה ותקראו שירים של אנשים ואם משהו מוצא חן בעינכם אז תשאלו את הכותב של השיר בתגובות על השיר אם הוא מרשה לכם להלחין את השיר, הרבה מאוד אנשים ישמחו לתת לכם רשות נראה לי.

זה כל היופי....

תכתבו שירים הכי דפוקים שיש!בלי קשר וסתם משהו...לא לשבור את הראש איך נהפכים לביאליק פתאום..ולגבי זמר:תלכו על כל הסיפור בגישה של כיף ולא רצינות כל כך,ותשירו אפילו אם זה נשמע רע

לכתוב, לכתוב, לכתוב

בתור משהו שלמד שנה בבית הספר למוזיקה "רימון" במגמת הלחנת שירים, תן לי ליעץ לך במשהו. שיפור כתיבה זה כמו חיזוק של שריר: בהתחלה השריר מאוד חלש ולא עובד כמו שצריך ורק אחרי הרבה אימונים (אי עוד לא סימתי את האימונים שלי) אתה מצליח להוציא מזה את מה שאתה רוצה. אל תוותר על זה כל-כך מהר, יש לך עוד המון זמן, וכל הלהקות שקמו כשהחברים בהם היו בתיכון היו יותר בקטע של להתנסות. ואם זה באמת חשוב לך למצוא זמר אתה תמיד יכול לתלות מודעה בבי"ס של "להקה מחפשת סולן".

למעלה