אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סר גל ית

New member
אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה כל כך מקומם. תשמעו, יוסי יופה לא יצאתי למה? כי כל הבלאגן שנובע מכך כשאתה היחיד שיוצא ממועצה ואז צריך להצטרף למועצה אחרת גרם לכך שכל הטלפונים כדי שאוכל להצטרף לעמק יזרעאל לא עזרו, נשארתי בחוץ. סבבה, לא נורא..יש את שנה הבאה בלי נדר יזמנו מיני יוסי יפה במדמ"ים (לא שיש מקום להשוואה) טיול חוג שני. פללירים למועצה? לא קיבלנו. נודע לי שההרשמה עד היום, פתאום-לא. היא נסגרה לפני כמה ימים. לא מעצבן? מה? כי אני מבאר טוביה אז צריך להידפק? וזה לא שלא ניסיתי ... כמה התקשרתי. יש לי שבצמ"ר שם למעלה לא ממש מכירים בבאר טוביה? תגידו שאני מגזימה? יכול להיות. אבל הינה התוצאות. אני שוב בחוץ...

אחותי אני מסכימה

גם פה במטה יהודה (אימפריה) כיוון שלא היה גרעין והרכזיות שלנו הן בלי להעליב כלבות מטומטמות, לא הודיעו לנו. אבל בגלל שכל הגרעינים לא היו במושבים או שמבטלים את הטיול או שדוחים אותו

מההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

לאאאאאאאאאאאאא שלא יבטלו אותו!!!! מי אמר????? פאקקק נוווו בניתי עליו כל כךךךך!!!!!

kedeman

New member
אני לא שמעתי על זה מבטלים את הטיול

ואני מאוד מקווה שזה לא יקרה אם יבטלו אותו זה יהיה בגלל אחד משניים- חוסר נרשמים או מזג אויר מאוד לא מתאים לטיול אני מקווה שהוא לא יתבטל (אמרתי את זה פעם) אבל אם כן עדיין לא ראיתי שדחו טיול חוג

מ ו ר ע ל

New member
תשמעי במקרה הזה אף אחד לא ידע

כל הגרעין הארצי היה בסמינר בדיוק בשבוע שבו בדר"כ כולם נרשמים ואף אחד לא ידע על הדבר הזה בערך חוץ מאנשים שבאמת בדקו ביומן או ראו באתר ככה שאני אישית בגלל שבדקתי מתי הוא והצקתי לגרעינרית שלי בסמינר שלה אז היא רשמה אותי זה היה די חוכמה מצד הגרעין לעשות דווקא עככשיו סמינר אבל לא נורא טעויות קורות מטעויות לומדים

kedeman

New member
הגרעין לא בוחר מתי לעשות סמינר

קובעים להם את התאריכים מראש כמו שקובעים את כל התאריכים עד החופש מראש זה טעות של התנועה לעשות דווקא עכשיו סמינר לגרעין אבל תעזבו זה כרגע לא משנה (כי לבאר טוביה זה גם ככה לא היה עוזר- מציין עובדות בלי כוונה לפגוע) אני הצקתי לרכז שלי מלא (הוא בטח לקח את הפלאפון שלו וראה מליון שיחות שלא נענו- מספר אחד חדש) ולמרות שחששתי שאני לא רשום כן הייתי רשום ואני יוצא תשמעי ממש חבל שלא הצלחת לצאת המלצה שלי אם באמת חשוב לך לצאת טלפני הערב לשירי ארדיטי ותבקשי ממנה שתנסה בכל זאת לרשום אותך (זה אולי סיכוי קלוש אבל זה סיכוי מסויים שכן תצליחי לצאת) חוצמזה אני באמת לא יכול לומר לך שומדבר הרכז שלי אמר לי שהסיום הרשמה (היה) היום

סר גל ית

New member
בטח שזה יעזור לבאר טוביה...

יש שמועות על גרעין שנה הבאה...לבאר טוביה! (משצ"ים לתשומת ליבכם) ודבר שני..לא יעזור לי בכל מקרה, שכחתי את הצ´ק בכיס שלי היום לפני שהמד"בית שלי הלכה.. אבל תודה. (אגב, עשיתי את העניין עם שירי ארדיטי לגבי יוסי יפה..לאעזר..)

fresh mishmesh

New member
גלית...

שמועות היו גם לפני שנה שעברה... אמרו שהשנה יהיה גרעין בבאר טוביה והשמועות היו ממש גדולות... כאילו, כולם היו בטוחים שבאמת, הנה מארגנים לנו גרעין אבל לא כדי להקים גרעין צריך לארגן הרבה שטויות, והמועצה שלנו לא כ"כ מוכנה להשקיע בזה כרגע... ז"א- אם לא רואים כרגע, בימים אלה, התחלה של פעולות שונות שתכליתן- הקמת גרעין במועצתנו החביבה, אז גם לא יהיה גרעין בבאר טוביה בקץ הזה. וחבל, כי אצלנו זה יכול לתרום המון.

kedeman

New member
לשנה הבאה- בגרעין עודד באר טוביה

זה ממש מרגיש כמו היהודים שאמרו את זה כל שנה בסדר פסח בגולה... באר טוביה אומרים שיהיה גרעין גבר הרבה מאודזמן...

hadasbaril

New member
במהרה בימינו...

הבעיות היו בצוות של המדבים והרכז\ת. כרגע הישיבות מוצלחות אבל הרכזת בארגנטינה,סליחהעם חידשתי לגלית (תדחיקי), ולכם אני מקווה שגרעיין ישפר תכול אבל צריך לשנות אתה גישה של הראכזת והאחראי תנ"ק......להזכירכם הוא אמר "אז שלא יצאו!" על טיול חוג שני

hadasbaril

New member
במהרה בימינו...

הבעיות היו בצוות של המדבים והרכז\ת. כרגע הישיבות מוצלחות אבל הרכזת בארגנטינה,סליחהעם חידשתי לגלית (תדחיקי), ולכם אני מקווה שגרעיין ישפר תכול אבל צריך לשנות אתה גישה של הראכזת והאחראי תנ"ק......להזכירכם הוא אמר "אז שלא יצאו!" על טיול חוג שני

סר גל ית

New member
הפעם זה קצת יותר אמיתי

במתעניינים תהיה אופציה לבאר טוביה, אני יודעת שכל שנה זה ככה אבל גם אני כל שנה ידעתי שאלה הן רק שמועות. הפעם-לא. יש משהו. והדס, לךא חידשת ידעתי שהיא בחו"ל רק כתבת איזה שם מוזר. איך את יודעת שהוא אמר את זה??

hadasbaril

New member
ת"נק- משהוא קהילה ונוער

כתבתי לך הודעה אני לא בטוחה שהיא נשלחה אז תבדקי מסרים......

kedeman

New member
המממ.. יש לי הרגשה של דה ז´ה וו

אני לא זוכר מי אמר לי לפני שנה שהפעם זה בטוח והפעם מקימים גרעין בבאר טוביה אני לא רוצה להוריד לך את הציפיות אבל בכל זאת... לא סתם צוחקים על זה באמת כבר 10 שנים אומירם כל שנה ששנה הבאה יש גרעין בבאר טוביה אז אם כמה שאני חושב שזה יכול לעזור להרים את המועצה (כל מועצה שהיא) עדיין אני לא אתפלא אם בדפים של השיבוצים שנה הבאה לא יהיה באר טוביה (למרות שאני מאחל לכם שיהיה גרעין)

למעלה