אוף :(

haych

New member
הלך הסבב

קמתי הבוקר למחזור.
התחילו לי דימומים אחרי המעקב האחרון. ביום שהם התחילו חשבתי שאולי זה בגלל שהאולטרסאונד היה טיפה אגרסיבי, אבל אחרי שזה המשיך גם למחרת התקשרתי למחלקה. העלו לי עוד קצת את המינון. המשכתי לדמם לסירוגין גם אתמול, עד שהיום הגיע המחזור עם כל הכאבים והכייף הנלווה

לא מאמינה שעברתי את כל זה לחינם.

a morph

New member
לא מאמינה...

אחרי שהלעטת את עצמך בכל התרופות האלה!

הדבר היחיד שאת יכולה להתנחם בו זה שעם תגובות כל כך מוזרות ולא אופטימליות של הגוף כמו שהיו לך בסבב הזה, אולי עדיף כך... חבל לבזבז עובר בתנאים כל כך צולעים. חיבוק גדול.

haych

New member
הלוואי שהייתי יכולה להתנחם בזה, אבל ההיפך הוא הנכון

ממה שהבנתי, הגוף שלי הגיב מעולה!
ביום ראשון, אחרי המעקב האחרון, בדיון שערכו הרופאים והאחיות אחת הרופאות אמרה שהיא מכירה שהגוף מגיב ככה במינונים כאלה ושזה בסדר.
הרי גם ככה לא הייתי צריכה ביוץ, אלא רק רירית. הם הסתבכו עם עצמם כי ראו חוסר הלימה אז חשבו שמשהו לא תקין ומשכו אותי עוד ועוד עד שהרירית לא עמדה בזה. בפועל יכולתי לעשות את ההחזרה כבר בשבוע שעבר, כי מסתבר שכשמקבלים מינון נמוך של מנופור הגיוני שלא יהיו זקיקים והורמונים ושכן תיהיה רירית, שזה מה שרצינו!

יופי שנתנו לי פרוטוקול יצירתי, אבל צריך גם לדעת איך לנהל אותו!
אני לא בסבב מפאקינג מרץ! בסוף מרץ קיבלתי שלילי אחרון, ואז לא התחלנו סבב כי פסח, אז כבר עשינו את הדיכוי במהלך פסח ומתחילת מאי אני מזריקה. עכשיו אני מקבלת מחזור ולמיטב הבנתי חוזרת לדיכוי, עד שהוא יפסיק להשפיע, שאלוהים יודע מתי זה יקרה...
אז בטח לפחות עד לפני יולי לא אוכל לעשות כלום.
ובספטמבר אני טסה, ואוקטובר חגים...
אני כ"כ כועסת ומאוכזבת!
אני עדיין מנסה להאחז באיזושהי תקווה שכמו שיש הריונות שמחזיקים למרות הדימום, אולי גם פה לא הכל אבוד, אבל מביקור לביקור בשירותים אני מקבלת את הכאפה...
אני צריכה להתקשר למחלקה ולעדכן אותם, אבל אין לי כוחות לעשות את זה.
מחר אני אמורה להגיע לרופאה שלי לעשות מעקב. מניחה שלא יפטרו אותי מזה, היא בטח תרצה לראות אותי בכ"ז. אולי אפילו יגידו לי להזריק גם היום.
בצד החיובי - אני לא צריכה לטוס עם התרופות.
בצד השלילי (הנוסף) - כל הטיול אהיה במחזור...

haych

New member
בחיים לא אבין את מערכת הסינון של תפוז...

בהודעה הקודמת קיללתי - וההודעה לא הוסתרה (אולי תפוז לא יודע עברית-אנגלית?).
אבל כשכותבים הודעות עם שמות של אברי הרביה - הן מוסתרות...

haych

New member
אני מדממת כבר שלושה ימים

וכבר במעקב האחרון הרירית הייתה דקה יותר ב-2 מ"מ.
מאחרי המעקב הזה התחלתי לדמם.
היום הדימום היה ממש משמעותי. כבר לא רק בניגוב אלא נזל ממני.
בצהריים חזרה אלי האחות. שאלתי אם יש טעם להזריק היום ולהגיע מחר לרופאה. היא אמרה לי להגיע בכ"ז ושהיא תשאל אותה אם להזריק. שתינו הנחנו שהרופאה תגיד להזריק. בסוף היא בכלל לא חזרה אלי... אז הזרקתי.
בינתיים הדימום מאוד נחלש ועכשיו הוא רק בניגוב ובכמות קטנה.
נראה מה יהיה מחר...

a morph

New member
האמת ההתנהלות של הרופאים באמת נראית לי קצת הזויה

אני לא מבינה משהו - הרופאה שלך היא לא רופאה בצוות בית החולים בו את מטופלת? כי נראה לי שיש חוסר תיאום ציפיות, חוסר תיאום פעולות וחוסר שיתוף פעולה בין כל המעורבים בעניין... אם הרופאה נותנת לך פרוטוקול מן הסתם היא צריכה לדעת למה היא מצפה ואיך לפעול בכל תרחיש, ואם הרופאים בבית החולים לא יודעים את זה אבל נותנים לך הוראות להמשך טיפול - בוודאי שיהיה בלגן.

haych

New member
מסבירה ומעדכנת

הרופאה שלי היא זאת שנותנת את הפרוטוקול ואת כל המשך הטיפול (היא עובדת יום בשבוע אבל מתקשרים אליה כל יום והיא נותנת הנחיות).
הפעם היא הייתה בכנס בחו"ל, ולכן לא הייתה זמינה, ובדיוק בשלב הזה התחילו השיבושים אצלי.

היום הייתי אצלה והיא עשתה לי US. הרירית 3.3. הדימום המאסיבי של אתמול נחלש משמעותית, אבל אני עדיין מדממת.
וזה ההסבר שקיבלתי:
הם היו מוטרדים לאורך כל הסבב כי ההורמונים לא תאמו את הרירית. ציפו שכל התהליך יקח הרבה זמן, אבל שהכל יהיה תואם.
אחרי שסיימו לשפשף עיניים מהרירית השמנה, הם התחילו להתווכח ביניהם (הרופאה שלי עדיין לא הייתה בשלב הזה). ההתלבטות הייתה שלא מספיק שהרירית עבה, היא גם צריכה להיות איכותית מבפנים, שזה משהו שאי אפשר לראות באולטרסאונד, וחלק חששו שבגלל ההתפתחות הלא צפויה שלה אולי זה מעיד על כך שהיא לא איכותית.
היא אמרה שדקה אחרי שסיימו להתווכח-התקשרתי לדווח על דימום, וזה הבהיר להם שהרירית באמת לא הייתה בסדר.
היא אמרה שההורמונים עולים, ושעכשיו שהרירית התפרקה זה כבר יותר מסתדר לה ושאם כשיגיעו הבדיקות דם של היום יראו שעדיין יש עליה בהורמונים, אז לדעתה הרירית תתחיל להבנות מחדש בקצב הנכון.
אם הם לא יעלו - הלך הסבב.

אז קיבלתי מרשם למנופור נוסף, את האנטיביוטיקה אני מפסיקה לקחת כשתגמר לי הכמות הנוכחית ואם באמת יש עליה בהורמונים אני צריכה לטוס עם המנופור ולהגיע למעקב כשאני חוזרת מחו"ל.

נחזיק לי אצבעות....

haych

New member
מעדכנת שוב

התקשרו שיש עליה בהורמונים ושאמשיך בטיפול.
לא נותר לי אלא לקוות לטוב...

a morph

New member
אז בעצם

קיבלת מחזור וכאילו התחלת סבב מחדש (למרות שאת מזריקה כבר איזה חודש). יאללה שילך חלק מעכשיו.

haych

New member
ברוך שפטרנווווווווווו

היום מזריקה בפעם האחרונה, אחרי 4 וחצי שבועות!
הגעתי למעקב: רירית 12 (לא התרגשתי כי בסרט הזה כבר היינו) וזקיקים שמנמנים - ייאי!
הבנתי שגם מרוצים מההורמונים.
המחזור פסק די מהר בעקבות המשך הזריקות והרירית השתקמה.

היום אוביטרל וביום שלישי החזרה.

למעלה