אוף!!!!!!!!!!!!!!!!! אין פה אף אחד בפורום בשעות כאלה????
ח חיפושית של הירח New member 11/8/02 #3 ואפילו עוד יותר מאוחרות ../images/Emo6.gif סתמ..שוב מתחיל נושא לא רצוי בלמו פיכמ
S SA SA New member 11/8/02 #7 אני לא יודע בדיוק איך זה אצלכם אבל אני הולך לישון בין6-10 בבוקר ואחרי זה קם בערב,חברים שלי קוראים לי ערפד ,היום ישנתי רק בערב 3 שעות):
אני לא יודע בדיוק איך זה אצלכם אבל אני הולך לישון בין6-10 בבוקר ואחרי זה קם בערב,חברים שלי קוראים לי ערפד ,היום ישנתי רק בערב 3 שעות):
ח חיפושית של הירח New member 11/8/02 #8 כמוני כמוך ממ סתמ בדר"כ אני להיות יושנת בין 6 בבוקר ל12 בצהריימ אבל חפיפ תשאלו את תום הוא מעביר איתי את לילותי באיסיקקי לרוב כל מקרה עכשיו אני כבר באמת להיות עייפה לילה
כמוני כמוך ממ סתמ בדר"כ אני להיות יושנת בין 6 בבוקר ל12 בצהריימ אבל חפיפ תשאלו את תום הוא מעביר איתי את לילותי באיסיקקי לרוב כל מקרה עכשיו אני כבר באמת להיות עייפה לילה
ח חיפושית של הירח New member 11/8/02 #12 מסכיינ ../images/Emo4.gif טופ רק הייתי חייפת להגיד על הלילה טופ ובזה באמת נסגר השרשור הזה . ולא משי תתעצביינ יומטופ יקירי החמודימ
מסכיינ ../images/Emo4.gif טופ רק הייתי חייפת להגיד על הלילה טופ ובזה באמת נסגר השרשור הזה . ולא משי תתעצביינ יומטופ יקירי החמודימ