בת עוד לא 3 חודשים מקורת זה ממש ממש אבל ממש לא כיף
האף שלה סתום, העיניים דומעות אין חום גבוה (37.7- זה בכלל נחשב חום בגיל הזה? ממה שהצלחתי בקושי למדוד). הגבר יוצא לקנות לה עכשיו מי מלח. עצות להקלה? והכי מבאס שמחר אני צריכה לעזוב אותה לאיזה 6 שעות לעבודה
37.7 זה לא חום בגיל כזה. לנזלת מי מלח באמת, ולהגביה את המזרון אם היא כבר במיטה, כמו בריפלוקס, עם כמה ספרים מתחת למזרון שיהיה בשיפוע. ואדים קרים. ואם את מניקה טיפת חלב אם אני זוכרת נכון עוזרת לפתוח את האף הסתום. אבל אולי אני זוכרת לא נכון. בכל מקרה לא להלביש חם מדי שלא יעלה החום. שתרגיש טוב.
אם כן- זה לא ממש חום (יותר חום של צינון... שלא נחשב) אם מדדת בבית השחי או משו בסגנון, צריך להוסיף איזו חצי מעלה כי זה לא לגמרי אמין- ואז החום מעל 38 בעצם, וזה כבר כן חום, במיוחד אצל קטנטונת שכזו. רק בריאות!
מניקה. חלב לא טפטפתי לה, למרות שכשהיא יונקת נפתח לה. מדדתי לה שוב בתוסיק והיה 38.2. היא כזו קוועצ'ית שנתתי לה פרמול קט. בצל ינוסה. אוף. היא כזו מסכנה...
אני בגיל הזה הגבהתי את המזרון שלה, שמתי שמיכה מתחת והיא ישנה בשיפוע. בנוסף אני מאוד ממליצה לשים בצל לא בתוך חיתול טטרה, אלה בקערית קטנה בקצה המיטה קרוב לראש, יותר אפקטיבי לדעתי. תרגישו טוב