אוף

אוף

יש לי כל כך מה לאמר ויותר מה לקרוא ואין יותר מקום אחד ואין קהילה ואין שיחה ואין ברכה ואין פרנסה (אופס זה סתם התפלק לפה יש קצת פרנסה תודה לאל ולשכינה) ואין יותר איאואל ואין נענע ואין גארג ולא ברט ולא אין מקום אחד רק אני צריכה קצת יחס בעולם מנוכר? וסליחה לא בכוונה לפגוע באף אחת גם אותי צריך לסבול, לא?

הכל בסדר?

אם יש מה לאמר - אומרים, ולקרוא יש מלא - וזה הכי מדהים בעולם, גם כי אפשר לבחור מה לקרוא בכל רגע לפי מה שמתאים, ובעיקר כי יש דברים נפלאים לקרוא. את כל השאר לא ממש הבנתי... אבל אני בוחרת להתמקד ב"יש" ולא ב"אין", ובקשר ליחס... וכולנו כאן...

עולם מנוכר

באמת איבדנו את יכולת השיחה. אני חושבת שאיבדנו את היכולת להקשיב לאדם מולנו. מעולים בשמיעת עצמנו, צרכנו ורצונותנו. כאבנו הם הקשים וההרסניים ביותר. אם יש לך מה להגיד- אנא אימרי. המחשבה שלא יהיה מי שיקשיב, לא מועילה לך ולנו. תהיי בטוחה שלפחות אדם אחד, במקום אחד, ירצה לשמוע את מילותייך. אני בטוחה שהמילים יעזרו- לך כשתוציאי לנו כשנלמד לשמוע. ככה נלמד להתקרב ונחדש את יכולת השיחה שלנו. מאמץ משותף של שני הצדדים. לא?

נוכחות

המילים שלכן עזרו וריככו והחזירו לי נשימה וקבלה ושייכות ועכשיו אני רוצה להחזיר ולרכך את הכאבים ולהקל בחזרה היה יותר קל לבטא את ההתפרצות מלבטא את הנחמה ההדדית את צודקת זה מאמץ בכל רובד. ולא רק אצלי הייתי רוצה להחזיר את השיחה שהכרתי מפעם יש לי געגוע ואני לא בטוחה מאיפה להתחיל אפשר לדבר על מגדר אבל זאת היתה השיחה הישנה איפה שאין לי מילים זה תוקף אותי ואני מוכרחה לבטא. משהו. לבטא אבל לקבל על זה פולס בחזרה כי אחרתהמילים לא יודעת למה הן הופכות ואני אשמח להקשיב,לקרוא ואולי גם אני אצליח להשתתף הפעם אבל שמישהו יתחיל גם יתחיל לדבר. איך את מרגישה היום? מה שלומך?

בואי באמת!! נדבר על זה

האם את חושבת שישנה אפשרות לענות על שאלתך? האם אוכל לענות על השאלה בכנות? האם את באמת מתכוונת ורוצה לדעת לשלומי, או שאלו "עוד" מילים שהפכו להיות נפוצות וריקות? בואי נאתגר אחת את השניה... שתינו רוצות להחזיר את הדיון והשיחה. תחשבי על נושא שמטריד אותך. מבטיחה להתחיל שיחה על הנושא. אל תזרקי את הכדור למגרש אחר. מעט קושי ומאמץ... ולשחרר... אפילו מילה. שננסה?

לא ענית לי

מה שלומך? (עניתי כן לכל שאלותייך) תראי, מילים פוגעות בקונטקסט של כל אחד הן משתנות ולוקחות משמעות אישית אבן הן לא ריקות בדר"כ המה נשמע שלך הוא לא המה נשמע שלי בסוף תהיה שיחה,

למעלה