אוף!!

mash18

New member
אוף!!

שבוע אחרי הניתוח אני מרגישה שאני יכולה לאכול פשוט הכול.. ואני באמת מתחילה לברשות לעצמי. ואני גם בהרגשה שאני רעבה באופן תמידי. היום בדקתי במשקל וראיתי שעליתי. זה מעצבן. כי אני לא שולטת בעצמי. ועוד דבר יש לי ממש כאבים בכתף אחרי. הניתוח יש קשר לזה ולניתוח. תודה מראש

אופירA

New member
מנהל
כאבים בכתף זה מהגז שהכניסו בניתוח. זה יחלוף

תקפידי על תזונת כלכלה רכה. מזה את יכולה לאכול הרבה כדי להיות שבעה. ברור שתעלי במשקל כל עוד אין הגבלה בטבעת. רק אחרי תהליך ההצרות תתחילי לרדת במשקל. זה טבעת. נקודה. בטבעת הירידה מתחילה אחרי ההצרה האופטימלית. צריך להבין את זה מלכתחילה, ואז לא מפתחים ציפיות, שאי התגשמותן מעצבנת. אני ירדתי 6 ק"ג ב-5 החודשים הראשונים, עד שהתפתחה הצרה אופטימלית. אח"כ ירדתי סה"כ 34 ק"ג (85% מעודף המשקל). זה מה שהטבעת מציעה, בד"כ. יש רק יחידי סגולה שמרגישים הגבלה כבר בהתחלה, ולכן יורדים כבר בהתחלה. לירידה הדרגתית יש הרבה יתרונות, וכדאי ליהנות מהם, במקום להתאכזב מהחסרונות (שבעיני הם בכלל לא חסרונות).

מירי,

New member
כמה דיוקים.

אני 10 שנים אחרי הניתוח ועדיין לעיתים יש לי כאב בכתף שמאל- הטבעת 'נוגעת' באיזה עצב. ובהחט אפשר לרדת במשקל בלי סגירה של הטבעת (אני כאמור ירדתי 60+)

mash18

New member
באמת לא סגרת מהניתוח

ורזית ככה? איזה יופי /tapuzforum/images/Emo13.gif. והכאבים בכתף ממש מציקים לי. מוזר לא שמעתי מאחרים על דבר כזה..

pomelit

New member
גם לי יש כאבים בכתף

(חודש וטיפה אחרי הניתוח). תנועה עוזרת, ולנסות לאכול מנות קטנות יותר. חשוב מאוד גם ללעוס ממש טוב. זה לא תמיד קשור, אבל שמתי לב שאחרי ארוחות גדולות יותר הכאב מחמיר

אופירA

New member
מנהל
כמו שאמרתי -

יחידי סגולה מעטים אכן יורדים ללא סגירה. זה לא מקרה נפוץ.

שמחה37

New member
מחזקת את דברי אופירה

מאז שאני פה בפורום שמעתי על הרבה יותר ירידות איטיות/עליות עד הסגירה האופטימלית מאשר על ירידות ממש גדולות מיד אחרי הניתוח. (היו גם כאלה). תקפידי רק על כלכלה רכה ותזונה נכונה אחרי הניתוח.(השלבים של החודש הראשון) והכאבים בכתף הם בהחלט תוצאה של התנדפות הגז שהוחדר לגוף. בהצלחה שמחה

למעלה