אוף!

רווית04

New member
אוף!

היום הייתי בתל השומר במרפאת כאב אצל ד''ר דולברג המדהימה מכל! שהחליטה שהגיע הזמן להוריד אותי מהמורפיום סינטטי במדבקות של הבוטרנס כל פעם פחות חמש מ''ג, לעומת זאת היא הוסיפה לי שני כדורי פרקוסט שוב,שהיו עבורי כמו מים בעבר. והוסיפה לי כדור חדש שהוא גם ממשפחת האופיום. וכמובן להמשיך ליריקה 150 מ''ג, ואת הכדורי מ.י.ר שלוש פעמים ביום. ושאלה אותי עם הזריקת לוקרין עובדת בנתיים ואם הפסיק הדימום ובמקרה אמרתי לה בנתיים כן אבל עדיין יש לי כאבים והפרשות יתר אז היא אמרה יהיה בסדר..ובדיוק חזרתי עכשיו מהליכה והופ הדימום חזר!!! אוח אוח אני והמזל שלי..כמה שאני משתדלת להפטר מהחומרים, להמשיך ללמוד ולעבוד ולחנוך, אין לי כוח אני תשושה גם פיזית ונפשית. הלוואי יכולתי להעלם ...

דפי 30

New member
רוויתוש

חכי, אל תתבאסי מראש... אולי תופתעי ויוקל לך עם פרוטוקול התרופות החדש. יכול להיות שזה דימום חד פעמי כזה או שזה בהכרח דימום מתמשך?

רווית04

New member
זהו לא דימום חד פעמי,אני ממשיכה לדמם ומאתמול

כבר החלפתי 20 פדים שזה לא שפוי!!! ועוד לפני דיממתי מעל שלושה חודשים, כל דיכוי שקיבלתי לאחר שבוע שבועיים כבר חזרתי לדמם. סעמק עם האנדו' והגוף שלי ביחד.

אולי הלוקרין עדיין לא עובד

שווה להתייעץ עם מי שמטפל בך באנדו. האם יש גם כאבים?

רווית04

New member
הלוקרין עבדה בתופעות לוואי מההתחלה,

אני בעוד איך מתכננת ליצור קשר עם בת אל שתקדים לי את התור לד''ר סוריאנו, יש בעוד איך - ואת ד''ר דולברג במרפאת כאב פגשתי עוד אתמול.

למעלה