אוף!!!!

vikvik

New member
אוף!!!!

אם יש משהו שאני אוהבת זה חורף. מגפיים וצעיפים ומעילים אלה פטישים הכי גדולים שלי בחיים. ו..תותים. אבל כל החיים שלי אהבתי תותים עם סוכר ו...עם הרבה סוכר. אז אין לי סכרת אבל אני בהחלט לא יציבה ובאכילת סוכר בצורה כזאת ישירה מרגישה את העליה והירידה , דפיקות לב. ומה גם , שלא מספיקה לי כפית סוכר , כדי שזה יהיה מושלם זה צריך להיות הרבהההה סוכר. עכשיו זה לא מאותם המקרים שאפשר להגיד - אז תסתפקי בקצת סוכר , תלמדי להסתגל , למה לבטל את זה בכלל. אני פשוט לא יכולה אחרת וזה ממש מרגיש לי עלבון לנסות אחרת. בהכל הסתגלתי , קפה ללא סוכר , שתיה לא מתוקה , אבל לא לתותים בלי סוכר!!!!! ואני ממש סובלת....:( עכשיו אני הולכת לנסות לעשות קצפת , אני אנסה לעבוד על עצמי ואשים רק כפית סוכר אחת ואולי כל הקצפת תטשטש את הצורך בהזרקת סוכר לוריד הזו. ברררר.

sporTV

New member
אוי הסכרת...אוי יוי אוי

באמת בעייה. לפעמי להיות "גבולי" זה יותר בעייתי מסכרתי ממש. כי - אתה חייב להיות מוגבל. כדי שלא תהיה לך סכרת. אני כבר סכרתי. בתקופת ה"גבולי" הייתי ממש חנוק מבחינת אוכל. הייתי חייב להיזהר, להקפיד וכו'..... עכשיו כשאני סוכרתי (פרסומת סמוייה) אני באמת יכול לאכול, ולהשמין. בתכלס, עדיף להיות גבולי ומטה, ולא סכרתי. תתאמצי ותישמרי!

vikvik

New member
האמת היא

שהדיאטנית אמרה שאין משהו שאני יכולה לעשות כדי להשמר מלהיות סכרתית. כלומר זה שאני אשמור כרגע לא משפיע אם תהיה סכרת ומתי. בסכרת שלנו זה עובד אחרת . מה שכן זה משפיע על המצב הנוכחי כל האי איזון והרגשה ימיומית. ככה שהמטרה היא פחות להשמר כדי שלא תהיה לי סכרת , עד כמה שהבנתי הגורל שם לא מי יודע מה תלוי בי. אני נשמרת כדי פשוט הגוף יהיה מאוזן , אני ארגיש טוב וזהו. ואיפשהו בפנים אני כן מאמינה שאם הגוף נמצא במצב מאוזן מכל הבחינות כמה שיותר זמן , אז הוא פשוט יותר חזק לעמוד בפני שינויים לרעה , סכרת ביניהם.

למעלה