אוף איזה באסה. אין לי יחסית הרבה עבודה. אבל כלום לא הולך במה שיש. מכירים את זה?
S sidi New member 3/7/02 #1 אוף איזה באסה. אין לי יחסית הרבה עבודה. אבל כלום לא הולך במה שיש. מכירים את זה?
Q Queen Of Love New member 3/7/02 #2 זה באמת מצחיק../images/Emo13.gif ס-ת-ם!! כן אני מכירה את זה..זה יכול להיות ממש מעצבן
S sidi New member 3/7/02 #3 כן ואת כל היום אני שורף על שטויות, כלומר לא על שטויות אבל דברים שהיו צריכים לקחת כמה דקות לוקחים לי שעות. ואל תצחקי זה לא מצחיק, זה אפילו עצוב מאוד עד כדי ס-ת-ם, יהיה בסדר, פשוט יהיה לי פחות זמן בשבילכם
כן ואת כל היום אני שורף על שטויות, כלומר לא על שטויות אבל דברים שהיו צריכים לקחת כמה דקות לוקחים לי שעות. ואל תצחקי זה לא מצחיק, זה אפילו עצוב מאוד עד כדי ס-ת-ם, יהיה בסדר, פשוט יהיה לי פחות זמן בשבילכם
M mariana New member 3/7/02 #4 מכירים מכירים פשוט אין לך כוחות אתה חושב לא לעבוד היום ואולי גם לא בתקופה הקרובה, אתה רוצה חופש להיתנתק מהכל. אני צודקת?
מכירים מכירים פשוט אין לך כוחות אתה חושב לא לעבוד היום ואולי גם לא בתקופה הקרובה, אתה רוצה חופש להיתנתק מהכל. אני צודקת?
S sidi New member 3/7/02 #5 את זה אני רוצה בלי קשר, מתאימה לי איזה חופשה ארוכה באיזה אי. אבל לא לזה התכוונתי, פשוט כל דבר היום מסתבך לי.
את זה אני רוצה בלי קשר, מתאימה לי איזה חופשה ארוכה באיזה אי. אבל לא לזה התכוונתי, פשוט כל דבר היום מסתבך לי.
ב בת ה י ם New member 3/7/02 #7 ../images/Emo135.gif תשפר את הרגשתך ? מה שלא תעשה היום יחכה לך גם מחר.....
S shiraz2 New member 3/7/02 #9 המון המון לעידוד.... מכירה את ההרגשה הזאת מקרוב... בדר"כ היא עוברת תוך יום-יומיים מקווה שתחזיק מעמד עד אז.... שיהיה בוקר מצויין, שירז
המון המון לעידוד.... מכירה את ההרגשה הזאת מקרוב... בדר"כ היא עוברת תוך יום-יומיים מקווה שתחזיק מעמד עד אז.... שיהיה בוקר מצויין, שירז