אוף

אוף

יש לנו חתונה היום ובשבוע הבא..מצד אחד אני שמחה כי יהיו צחוקים,ריקודים ובלאגן ומצד שני לא בא לי ללכת רק בגלל כמות ה``מתי את?``,``בקרוב אצלך``,``יאללה את כבר זקנה`` שאשמע היום..אתמול במקווה חטפתי עצבים והלכתי כי דודה שלי ניסתה לדחוף לפה סוכריה שהכלה מצצה שניה לפני..זו כאילו סגולה. איפ,שגעו אותי (כולם חוץ מההורים!חחח) גם לכם עושים את זה?

עושים לי דברים דומים..

כל פעם שאיזה דודה או ההורים נוסעים לקברי צדיקים, הם מספרים לי אח"כ שהדליקו שם נר והתפללו למען מציאת זיווג עבורי

רקפת43

New member
אני מציעה

לך לא להיכנע ללחצי החברה הפרימיטיבית....שבה אנו חיים, ושרואה את הפרט כעדר... תמשיכי את חייך איך שניראה לך שהכי מתאים עבורך! ואל תתחשבי במחשבות של העדר....

amazone

New member
יש מישהי שמאחלת לי את הרעה הזו

[זיווג/נישואין] כשהיא מדליקה נרות שבת והיא בכלל לא דתיה או בזוגיות טובה מלכתחילה. אחותי ניסתה "לפגוע" בי כיוון שסרבתי להגיע לחתונה שלה ולטענתה - אני מתביישת בגלל שהיא קטנה ממני ומתחתנת לפניי [שתנסה קודם לא לחרים את המשפחה שלה ולעשות היכרות בין הצדדים. הם יצאו שנתיים לפני החתונה והדבר היחיד שידעתי עליו זה השם הפרטי שלו, סוג הרכב וצבע הרכב מרחוק כשבא לאסוף אותה עם חלונות מוחשכים. אני ממש לא מתכוונת להיות עציץ, להגיע כדי להפגין נוכחות וללכת]. עד כמה שאנשים חושבים שהם מכירים אותי... דווקא בגלל שאני מאמינה בקדושת הנישואין ובגלל שאני רוצה להיות מאושרת אני לא מתכוונת לשים טבעת על האצבע שלי. זוגות, במיוחד הנשואים, לוקחים את זה כמובן מאליו ולא מעריכים את מה שיש להם במיוחד אחרי הטקס עם הטבעת שקובע מחויבות

גם אצלי כולם נודניקים

ואצלי גם ההורים לפעמים נזכרים שבא להם נכדים. סוכריה מפה של מישהו לא נתנו אבל את כל השאר עשו ועוד יעשו(אם היתה לי מישהי היו נרגעים קצת)

ש חף

New member
אני אמרתי

שאני אנסה לספור כמה פעמים אומרים לי "בקרוב אצלך" בחתונה של אחותי...

האמת זה אף לא הטריד אותי שאלות מהסוג ........

הזה, אתם מדברים על חתונות? אתמול הייתי בראיון עבודה ומולי יושבות שתי נשים (כנראה יותר מבוגרות ממני ובטוח יותר נשואות ממני
)ואיך שאני מתחיל להציג את עצמי אני מציין שאני בן 40 בדרך ל-41 ואחת שואלת אוצי אם אני נשוי? אז אמרתי שאני רווק, מיד באה התגובה המחוייכת " נו עוד לא נדבקת?" הייתי קצת נבוך כי הראש שלי היה בתוך הראיון אבל בגדול זה ממש לא מזיז לי לפחות 4-5 פעמים בחודש אני מקבל תגובות " נו למה אתה מחכה?" ( בעיקר שאני בסופ"ש בכרמיאל ) אז קחו פרופורציות אם אצלכם זה רק בארועים משפחתיים

amazone

New member
בגיל 20 בראיון מול מפקד

לצורך גיוס לתפקיד פיקודי מפותח הוא חשש שיום אחד אתחתן ואברח לו למרות המחוייבויות שעמדו לפניי וזה הדבר המטומטם ביותר ששמעתי - אני לא דתיה ומאוד רצינית

גם אני

הייתי ככה,כמה פעמים ויתרתי על חתונות בגלל ההערות,וגם בגלל ההרגשה שלי. אבל בסך הכל,אפשר גם לענות בצורה עוקצנית,או סתם לחייך וזהו. וחוץ מזה-חתונה היא הזדמנות נפלאה להכיר-נראים הכי טוב מביום יום, תמיד יש צעירים.

רקפת43

New member
ליפה באדום!

מה שלומך? אני יחסית חדשה בפורום הזה אבל לא כותבת תמיד ברציפות יום יומית! פשוט לא יוצא לי. ובקשר לחתונות....תמיד לא אהבתי חתונות...ולכן גם לא התחתנתי! אני זוכרת שכשהייתי בת 20 חלמתי שהתחתנתי....ובבוקר התעוררתי וכולי רעדתי מפחד....אבל בסוף נירגעתי... שהיה זה רק חלום....תודה לאל...ולא מציאות!

גייסון33

New member
גם אצלי

כל פעם שאני הולך לחתונה זה קורה כל הקרובים והדודים עם המשפט המעצבן בקרוב אצלך

בא לכם להתנחם?

בחתונה של אחותי הייתי בגיל 15 ובאו כל המוזמנים ושאלו" "נו מתי את מתחתנת?" נטיה מוזרה של אנשים בחתונות.הם חושבים שאם מישהו אחד מתחתן כל העולם יכול להינשא גם הוא.אז אלו שטויות.

כ"כ מוכר!!

אבל אני לא יודעת למה, אלוהים כנראה ריחם עליי, ביום ראשון הייתי בחתונה של חברה ולא שאלו אותי אפילו לא פעם אחת "מתי את" או אמרו "בקרוב אצלך"... איזה מזל!! אני שונאת את זה! אצלי יש הכי הרבה לחץ מאמא שלי שפשוט מציקה לי וכל גבר שהיא רואה ברמזור היא מנסה לשדך לי
דרך אגב.. אני חדשה

hilili2

New member
מלחיץ משהו..

עזבי הרי הכל בעיניי המתבונן. זה ידוע שכולם לחוצים על חתונה אבל את תעשי מה שטוב לך לפי הקצב שלך. העיקר להיות מאושרים!!

star2o

New member
היי אני

רוצה לספר לכם משהו אישי, תמיד לא אהבתי חתונות, וגם שהיה לי חבר והוא רצה לנשק אותי בפה...ממש ניגעלתי מזה עוד כשהייתי נערה בת 17! וכל העניין של מין...ניראה לי מגעיל ודוחה ולא טיבעי, ובאמת שנים לאחר מכן עדיין לא העזתי להתחתן..כי זה ניראה לי קצת בעייתי להיות שייכת וקנויה...למישהו ולהיות חייבת לתת... לו מין.....לכן אני חושבת שבגלל זה נישארתי לבד אבל לא וויתרתי והלכתי לפי הנטיות שלי אבל עכשיו אני בבדידות בלי אהבה ויד מחבקת זה כל אחד צריך...גם אני...חבל שאין לי איזו חברה טובה שתעניק לי קצת חום ואהבה..כי נימאס כבר להיות כל הזמן לבד לגמרי...

למעלה