אוף :-(

אוף :-(

עד שהבנתי שזה חשוב לאבא,חברה שלו נפרדה ממנו. שטן מגעיל,משחקת בו שומרת אותו חודש על אש קטנה כשהיא יודעת שהיא תפרד ממנו. בא לי להתקשר אליה ולצעוק עליה מה היא משחקת אותה מלאך? דוחה! מצד ראשון היתי אומרת שתלך ,אנחנו לא צריכים זיהום פה,ושאבא שלי שווה פי מיליון ממנה,אבל קורע לי את הלב שאבא עצוב ככה,במיוחד שאני מרגישה שזה בגללי. אוף הוא לא מדבר איתי.

אשבל1

New member
מורי...

שולחת לך חיבוק, ומציעה לך להעזר באירוח שיתקיים כאן בפורום בקרוב... מה שלומך היום?

אשבל1

New member
דווקא לי נראה משהו אחר...

נראה לי שהוא שקוע מאוד בבעיות של עצמו, הוא לא טיפוס שמשתף כנראה, ואת משליכה הכל על עצמך, אולי תציעי לו איזה כוס קפה, תשבו יחד ותנסי לנהל איתו שיחה שקטה ונעימה... מה דעתך?

דוקא הוא משתף

כרגע הוא האשים אותי בזה,ואמר שאוי ואבוי לי אם אני אהרוס לו עוד פעם משהו,ושרע לו ולא בא לו לעשות כלום

תמיד אמרתי לו שלא אכפת לי שיצא איתה

כל עוד יהיה לפעמים גם בבית,וגם אמרתי לו מלא פעמים שאני מתחרטת על איך שהתנהגתי אליה,לא יודעת מה הוא הבין מזה

קצת קשה

אבל טיפה יותר טוב,אתמול הלכתי איתו לפארק,נראה לי שהוא נרגע קצת ,אבל עדיין מרגישה אשמה,תודה על ההתענינות.

אשבל1

New member
היי שוב,

תחושת האשמה גורמת להתמקד בעבר ואני ממליצה להיות עם הפנים לעתיד, למידה משגיאות זהו שלב הכרחי לצמיחה האישית שלנו, מקווה שכל יום המרגש ישתפר.....

גמני כמו אשבל חושבת שאולי עכשיו הוא פשוט

מצוברח, וזה יוצא עליך. מה לעשות, זה תמיד יוצא על הקרובים ביותר, שאיתם אנחנו מרגישים הכי נוח להראות את הרגשות שלנו, גם אם זה לא תמיד מוצדק ...

למעלה