אוף....

אוף....

אני לא ישנה שוב... העבודה מטרידה את המחשבות שלי הבחור מטריד את המחשבה שלי, אני מנסה להתנתק מאחד המחשבות קופצות לשני, אני לא יכולה יותר כבר משעה 12 אני מתהפכת במיטה אוף...

טורנגה

New member
בוף ../images/Emo140.gif

קשה להירדם עם מחשבות רציניות כאלה. תדליקי TV שימי נשיונל גאוגרפיק ותרדמי עם איזה ג'ירפה או תנין, זה יסיח את דעתך. או שתיפלי על איזה תוכנית על חרקים או כרישים ואז אכלת אותה

gavrik

New member
אחד השותפים שלי תמיד הולך לישון עם

נשיונל גיאוגרפיק זה מוזר אני נכנס אליו לחדר רואה אריות מפהקים בטלויזיה מתחת לאיזה עץ עכשיו הוא עזב כבר

gavrik

New member
כי העבירו אותו דירה

והוא היה אחלה, נכנס במקומו איזה צרפתי כבד שמיעה

gavrik

New member
בגטו

מעונות באוניברסיטה. הבחור קיבל דחייה ממעונות לשנה שהתחילה השבוע, אחרי כמה זמן הוא קיבל אבל במתחם אחר ככה שהחדר שהוא היה בו כבר שובץ למישהו אחר.

gavrik

New member
ממש לא

האיזור הספיציפי שאני גר בו עכשיו מעולה, התריסים אפילו חשמליים (הם עולים ויורדים עם איזה מתג) יש פה מלא סוגים אבל, המקום שמקבלים כל הסטודנטים החדשים זה שתיים בחדר והוא מאוד קטן והאיזור הזה קיבל את הכינוי עזה, תנחשי למה...

shaiush4

New member
אה... תגיד תגיד...

אני מקווה שאתה פה הלילה.. אני צריכה להגיע מחר בבוקר לתא צפון. איך אני מגיעה לטכניון מלב המפרץ? ואיך אני מגיעה לתא צפון בתוך הטכניון?

gavrik

New member
אוו זה ממש ליד המגורים שלי

קחי קו 142 מלב המפרץ, הוא אמור לצאת בערך ב8 וחצי, תשע וחצי וככה כל שעה עד איזור הצהריים. בתוך הטכניון את יורדת בתחנה שליד הנדסת חומרים, מה שצמוד למעונות מזרח (הנהג בטח יודע, זו התחנה השלישית בתוך הטכניון אם אני לא טועה) ומשם את צריכה לנווט דרכך בין יערות ואיזורים מעודדי אונס לתא צפון, 3 דקות הליכה. תשאלי איפה מקבלים תוויות חנייה לרכב, זה בטח כולם יודעים, תא צפון נמצא באותו מקום אבל אם את באה מהדרום אז יותר עדיף לקחת קו 11 מחוף הכרמל (הוא פשוט יוצא בתדירות יותר גבוהה)

shaiush4

New member
תודה, בסוף הסתדרתי...

שאלתי בפורום עתודה ומישהו נתן לי הסבר ממש ממש ממש ברור, שאי אפשר לטעות.

ראיתי טלוויזיה

אבל היא בסלון, ושם אני לא יכולה לישון נראה לי אני מבריזה מהעבודה מחר בבוקר, אני אגיע יותר מאוחר, גם ככה אני לא נלהבת לעשות שם מה שהם רוצים ממני.

למעלה