אוף

אוף../images/Emo70.gif

בגלל שיש לי הפרעות אכילה, אז הלכתי לדיאטנית שעובדת עם כאלו שיש להם בקיצור היא ננתה לי לאכול ממש הרבה ואני פוחדת להשמין וגם היא אמרה לי להפסיק עם הכפיפות בטן (ובטח עכשיו בגלל זה הבטן שלי לא תהיה בטוחה יותר) אוקי תראו- בוקר: יוגרט ופרי והיא עתקשה על יוגרט 3 אחוז!!!! גרררר אוף צהרים- רגיל בין הצרים לערב - יוגרט שוב היא התעקשה על 3 אחוז בערב ארוחת ערב והלוסיף תירס גררר ושוב פרי אחרי זה !!!!!! אני ממש פוחדת להשמין וגם היא אמרה לי להפסיק עם הכפיפות בטן ):

נתן.ל

New member
זה התפריט ?

מה דעתך גם לאכול משהו ? ברצינות, לאנשים רגילים התפריט הזה הוא ממש מינימלי, כדאי שלפחות תעמדי בו, אחרת באמת יכולות להיות לך בעיות. לא מבין מה רע בכפיפות בטן אבל, אולי תשאלי בפורומים של הדאיטות והפרעות אכילה.

נתן.ל

New member
זה לא הרבה בכלל.

אני מאמין שאם תשאלי כמה בנות גילך תגלי שזה אפילו עדעען מעט מידי.

היא לא הסבירה את הסיבה

להפסקת כפיפות בטן? בפעם הבאה תישאלי אותה, סביר להניח שיש הסבר רפואי לכך להבין מה אנחנו עושים ואת הסיבות לכך יכול לעזור...

לא...

היא כימעט צעקה עליי שם כל פעם ששאלתי אותה עם זה משמין או לא זאת השיטה שם אני יודעת אולי זה מתשיוהיעבוד עליי.. הלואייי אלוהיםםםם והיא אמרה משהו בגלל השרירים שאני עוד נערה, ואני עוד התבגר וזהיפגע בי כי אני עושה הרבה והיא לא רוצה שאני יעשה בכלל משהו כזה בערץ..(אנערף..פווו) זהוייי.

נועה יקרה מאוד

באופן מפתיע, בפורום "לימודים ועוד", נמצאת ביומיים הקרובים אישה בשם יעל נרדי, שהיא מומחית להפרעות אכילה. אני סבורה שאת כל התשובות לשאלותייך היא יכולה לספק, ומהמעט שקראתי ממה שנכתב שם על הפרעות אכילה, יש לך בהחלט כמה מהסימפטומים - והייתי ממליצה לדבר איתה. בלי קשר למה שייאמר לך - היות והדיאטנית מן הסתם יודעת מעט יותר ממך על אכילה/דיאטה בגיל ההתבגרות, הייתי שמה לב לעצותיה, שכן אין לה מטרה אחרת אלא טובתך. שומן זה דבר שבא והולך - פגיעה בבריאות בצורה עקבית - זהו דבר שאני ספקנית לגבי חזרתו !

נתן.ל

New member
נועה חמודה

למה בעצם את מענה את עצמך ע"י אי אכילה ? האם להיות רזה להחריד זה יפה ? את באמת חושבת שהמקלות בערוץ האופנה זה סמל של משהו ? זו האידיליה ? בחורה צריכה להראות מושכת, לאו דווקא רזה. ישנן בנות הניראות מדהימות והן לא ממש רזות. ואילו ישנן בחורות שוקלות 50 קילו על 175 בגובה, תסלחי לי, הבנות האלה סובלות מתת תזונה, הן לא יפות ולא מושכות להיפך.

למרות שאשתי יחסית לא שמנה

אני דווקא הייתי מעדיף עוד כמה קילוגרמים... ואגב המומחית הזאת בפורום לימודים, אני בעצמי אתמול שאלתי אותה שאלה, כי מאוד מטריד אותי שהילדים שלי יגדלו ויהיו משוגעים על דיאטות וכאלה (בדיוק כמוך) והיא ענתה לי תשובה מעולה !!! ואת בטח יודעת, לא משנה איך את נראית וכמה תהיי רזה, אם לא תהיי בנאדם כיפי, נחמד וחכם, אז את המראה שלך ישכחו אחרי פעם פעמיים, ולא ירצו להמשיך להכיר אותך. אני הייתי משקיע קצת יותר באופי ולא ביופי - לדעתי זה מה שקובע ברוב הפעמים !!!

לשבת שילמת ולכולם

את צודקת את כל כך צודקת חבל שאני לא מצליחה לחשוב ככה כמה שאני רוצה רק מי שעובר את זה(כמוני) יכול להבין נ.ב- אני לא פה מעכשיו עד יום שישי אז תבינו למה אני לא עונה
שלכם

אלמה

New member
ספר ספר

ספר מה היא ענתה לך כדי שכולנו נחכים! למה אתה שומר את התשובות הטובות רק לעצמך? ומה אני? לא מגיע לי לשמוע תשובה טובה? (למה מסתירים דברים בבית הזה?)

נתנו´ש

אני לא סובלת מאיזה תת משקל או משהו אני רוצה להישאר כמו שאני 1.52 משקל: 46 וחצי אני מפחדת לשמין לפני זה אכלתי בשעה 7 ו 12 - לקראת הצריים ו 7 בערב עכשיו אני אוכלת הרבה יוותר ווהייתיע ושה כל יום חצי שעה פכיפות בטן(כן מה שאתה שומע) אמרו לי שזה נורא קצת מה שהייתי אוכלת ועכשיו אני מפחדת לא להישאר ככה בגללש מארו לי להפסיק ועוד האיחרו אותי לשתות מיץ!

נתן.ל

New member
אני לא מבין בדברים האלה

ובטח ובטח שאני לא מקצועי ולא מתיימר להיות. אני חושב שאפשר לשאול בקשר לדברים שנראים לך בלתי מובנים(כמו איסור על כפיפות בטן) ולקבל תשובה מהמומחים. אגב - בגיל שלך את ממש לא צריכה לדאוג בקשר לבטן, תשאירי את זה לדאגות גיל יותר מאוחרות, בנתיים תחיי.

ליאן.

New member
את לא רצינית נכון ???

3 אחוז זה משמין ?!?! ממתי ??? 40 אחוז שומן כשמתוכם יש 12 אחוז שומן רווי - זה כן משמין !! אוכל זה דבר טוב ותזונה מאוזנת זה חובה בשבילך! מציעה לך לקנות ספר תזונה ולהתחיל לאכול - מהר!! אחרת השיער שלך יתחיל לנשור, יפסק המחזור, תתחילי לקבל סחרחורות ולהתעלף מדי פעם עד שהלב שלך יפגע. קראי כאן בנושא הפרעות אכילה

לליאן

3$ אחוזי שומן ביוגרט זה-170 קלוריות ליוגרט אחד! יוגרט 0 אחוז מה שלפני זה הייתי אוכלת זה 60 קלוריות לאחד רואה תהבדל
ותודה על הקישור:)

ליאן.

New member
סליחה לא הבנתי משהו..

את עושה דיאטה ?? את צריכה לעשות דיאטה ? למה לך 0 אחוז ? למה את נבהלת מ 110 קלוריות ביוגורט ? את אמורה לצרוך מינימום של קלוריות ביום ואין לך את זה! מזה את כן אמורה להבהל.

ליאן

אני שומרת ואני פוחדת להשמין זה הכל אני כבר הבנתי את הענין עם השלוש אחוז של היוגרט אבל אני פוחדת להשמין בגלל הכפיפות בטן שהיא אמרה לי לא לעשות

למעלה