אוף

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

mikonww

New member
מצטער לא זוכר את השם שלך

אבל תיהיה לך חמוסה, מילה שלי. רק סבלנות ונמצא לך את החמסמוסה הכי באולם. חמוסה ראשונה צריכה להיות נקייה מטראמה וכאלה, אחרת את באצמך תכנסי לטראומה ממה שהיא יכול לעשות או לא לעשות לך/איתך. וזה מתקון בדוק לנטישה או החזבה ומסירה !

אבל..

אני מוכנה לעבור איתה הכל, כולל נשיכות,שריטות וכל השאר.[עברתי הרבה ביגור..
**רגילה כבר** אני יודעת עם עצמי שאני לא אנטוש אותה או אמסור אותה עד שהיא לא תקבל את הטיפול שלה. וגם אם היא לא תחלים אני עדיין אקבל אותה כמו שהיא ואנסה לעזור לה כמה שיותר. כמו כן יש לי גם כלבה בבית אשר מסתדרת טוב עם בעליי חיים אחרים מכל סוג שהוא. היא חברותית מאוד ואני בטוחה שגם היא תעזור עם החמוסה הפגועה. וקוראים לי הילה.

mikonww

New member
אמממ

אוקי לי היא נשמעת משכנעת, הייתי נותן לה, והאמת אחרי שאני קורה את השירשורים שלה, יש לי תחושה שהיא יותר ממסוגלת לעשות איתה עבודה טובה. אווווי אני נישמע כמו מורה בבית ספר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Sweet Fantasy

New member
הילה חמודה

אני חושבת כמו מיקי, ואת חושבת שאני יכולה לחכות עוד קצת עד לעונה.. לחמוסה מגיע מישהו שיצליח ויכול לשקם אותה, ואפילו אם את מוכנה לקחת על עצמך נשיכות ושריטות, אין לך מה שדרוש כדי לשקם חמוסה כזאת.

mikonww

New member
ושוב אני לא תוקף

אבל אני חושב שיש לה משהו שאין להרבה אנשים שרוצים בעל חיים, לב ! נירא לי שיש לה רצון ולב מספיק גדול לקבל את האחריות על החמוסה. ולזכור שתמיד היא יכול לפנות לפורום לקבל איצות הכוונה וכאלה. מתי היתה פעם אחרונה שהסכמנו על משהו, את זוכרת

Sweet Fantasy

New member
מצטערת אבל הפעם

צריך מעבר לרק לב.. החמוסה סקוקה ליותר מזה ע"מ להשתקם חוצמזה אתה בעצך אמרת את זה, מה נסגר איתך מנסה להוציא אותי מפלצת חח

Sweet Fantasy

New member
ואני אוסיף

החמוסה עלולה להיות תוקפנית עקב ההתעללות, זה ממש לא קל לאלף ולחנך חמוסה תוקפנית שעברה התעללות ואני לא בטוחה שיהיה לך את הכח וחבל שלא תקבלי חמוס קטן וחמוד (שעדיין תצטרכי לחנך) וישר תקפצי "למים העמוקים".. אני מכירה יותר מנוסים שלקח להם המון זמן לשקם חמוס שעבר התעללות, החמוסה תצטרך המון זמן, זמן שאין לך (אחרי הכל את בלימודים חצי מהיום כמעט) חמוסה כזאת צריכה מישהו שיהיה איתה רוב היום ויאהב אותה ויטפל בה ויחנך אותה, אני לא מתכוונת לפגוע או משהו אבל אני באמת לא מאמינה שאת מתאימה לעבודה, עם כל האהבה שיש לךף אני חושבת שכדאי שתשמרי אותה לגורון חמוד לא פחות.

אז ככה:

לפי דעתי יש לי את הכח הזה, ויש לי גם עוזרים[משפחה,כלבה] אם אני לא בבית ואני בבצפר[כל יום אני לומדת עד 1] אז הם יטפלו בה כמו שצריך. מבחינתי היא יכולה להיות מחוץ לכלוב בחדר שלי ובכל הבית. [אמגן אותו] כאשר אני בבית או מישהו אחר אשר ישגיח עליה. היא תקבל הרבה מרחב וזה גם יוסיף הרבה להפתחות שלה. ובקשר למה שאמרת ,המון זמן, זמן שאין לך" מאיפה את בטוחה כל כך שאין לי את הזמן הזה? אני לומדת מ8 וחצי עד 1 כל יום. ככה שהיא בבית 4 שעות ללא השגחתי וכמו שאמרתי- השגחה מבני הבית האחרים.

Sweet Fantasy

New member
הילה, דיי לתקוף

אני כותבת מה שאני רואה לנכון, זה לא אישי ובטח שלא במטרה להציב עובדות ולפוע בך, ראי כל דבר שאני כותבת בעירבון מוגבל, אחרי הכל אני לא מכירה אותך ואת לא אותי. אני באמת חושבת שאת אחראית מספיק לגידול חמוס וחושבת שכל חמוס שתקבלי ליידך יקבל את מלוא תשומת הלב ואהבה שלך את נשמעת ילדה מדהימה שאוהבת באמת חיות מכל הלב ולרגע אל תחשבי שאני חושבת אחרת אני חושבת צעד אחד קדימה על החמוס ועלייך אני חושבת שאת צריכה לקבל חמוס נטול טראומות ותיבנו מערכת יחסית בניכם מ0 ולא משהו שמישהו אחר כבר התחיל.. אני לא חושבת שאת צריכה להפיל על אנשים חארים בבית גידול של חמוסה שעברה התעללות שיש לך את האפשרות לקחת חמוס נקי מטראומות ונקי מעבר ז"א שאיתך יבנה לו העתיד.. אני מקווה שהבנת אותי ומקווה שהבנת מאיפה באים הדברים שאני כותבת.

mikonww

New member
מי 8 עד 1 זה 5 שעות לא 4 ../images/Emo13.gif

מצטער הייתי חייב חחחחח אמא שלך יודעת שאת רוצה שהחמוסה תסתובב בבית חופשי ? כי בזמנו שגרתי בבית עם ההורים שלי הם סבלו מהשגעונות שלי בטירוף

mikonww

New member
חחחח אם את מפלצת אז מה אני ../images/Emo13.gif

לא יודע לי ניראה אחרי הכל שאולי יש בא מספיק ויותר נסיון, אחרי הכל היא עבדה בעבר עם חמוסים. מכירה את דרכי הפעולה שלה וכאלה. נכון שזה לא המצב האופטימלי אבל ניראה לי שהיא תעשה ניסים איתה ואולי בגלל חוסר הנסיון שלה (קבעון) וכן בעזרת הנחשות שלה+הלב. את יודעת מה משעשע ? זה ממש ניראה כמו ועדת כבלה מה שאני אומר
יאלה חמוסים לשלטון !

Sweet Fantasy

New member
"עבדה" אני לא בדיוק יודעת מה

אבל זה שהיא שהתה עם חמוסים קצת לא אומר שהיא עבדה איתם ובטח לא הייתה צריכה לחנך חמוס שעבר התעללות.. אני לא יודעת מה המצב של החמוסה אבל ניקלתי לא מזמן בחמוסה בכלוב בחנות שהתעקשתי שיוציאו אותה למרות שטענו שהיא ממש תוקפנית אמרתי "להה, אני מכירה אני יודעת אני יכולה להתמודד" הוציאו לי אותה מהכלוב וזה היה מפחיד!!!! מיקי החמוסה לא הפסיקה לנסות לנשוך למרות שהחזקתי אותה מהצוואר החמוסה פשוט הייתה באמוק, זה היה מפחיד ביותר הי נשכה אותי עם זה שהיא מוחזקת מהצוואר ועם זה שהשרוולים מכסים לי את הזרועות ודפקה לי ביס ביס.. אני לא אומרת שהחמוןסה הזאת ככה אבל אם כן אני באמת לא חושבת שהיא תוכל להתמודד דבר כזה, עם כל הכבוד לחמוסים, חמוס בוגר ותוקפני יכול להוריד לך אצבע.

ואי..

את קובעת המון עובדות בלי ידע אפילו טיפה! אני שהייתי עם חמוסים וחיות אחרות שנתיים- ולפי דעתי זה ממש לא קצת. אין לך זכות בכלל להגיד דברים שאת לא יודעת מהם כלום! תבררי לפני שאת קובעת.

Sweet Fantasy

New member
לא קבעתי..

ומצטערת אם זה נשמע ככה (כבר אמרו לי שאני נשמעת ככה :\) אני לא קבעתי אבל זה מה שחשבתי שרשמת אולי ריפרפתי קצת ולא קראתי לעומק. אבל להיות עם חמוסים שנתיים זאת עדיין לא עבודת שיקום, ואם חמוס נשך אותך פעם פעמיים זה עדיין לא הופך אותו לתקופני כמו שחמוס שעבר התעללות עלול להיות. תביני הילה אני לא באה נגדך, אני באמת חושבת שאתה צריכה לחכות לגור ולא לקפוץ ישר לאמצע ולחמוס בוגר ולשקם אותו.. את צריכה להתחיל מא' לא ישר לקפוץ ליב' (מצטערת אם זאת הייתה הסברה גרועה)

ובואי תעצרי רגע הכל ותחשבי..

בני אדם בכמויות באים ומאכילים את החיות באוכל שלא מתאים להם בכלל והחיות אחרי זה נמצאות במצוקה קשה רק בגלל שזה היה טעים להן. אנשים צועקים כי החיה התקרבה אליהם ומפחידים את החיה. אנשים מלטפים ולא כולם *מלטפים* אלא אוהבים לתת צ'אפחות וכאלה. מניסיוני אני מכירה הרבה מקרים כאלו. וגם חלק מהתפקיד שהיה לי זה להעיר לאנשים כאלו שיפסיקו ומיד

mikonww

New member
צודק, אבל עדיין.

אין לי שום סיבה באמת מוצדקת למה ניראה לי שכן היה ניתן למסור לה אותה! כאילו לא יודע תחושת בטן כזו. בכל מקרה אני לא יכול להגיד שמה שאת אומרת לא נכון, אני לא יכול לסתור אותך כי את צודקת ב100%. בכל מקרה עושה רושם החמוסה נמסרה. אז הילה אני לא יודע אם תמציע חמוס למסירה חינם כך סתם. אבל אם את באמת רוצה חמוס, ומוכנה נפשית אז אולי באמת את צריכה להראות קצת יותר בגרות ולא לפעול על פי הדחף שלך, אילה להראות בגרות ולהמתין עד שימצא החמוס שרשום עלב הילה. זו היא בגרות וברגע שתבני את דברי תיראי שיש בהם נכון, למרות שבטח בפעמים הראשונים שאת קראת את זה, זה ניראה לך מתנסה וכאלה. אבל המחשב כאן היא לטובתך לא פחות מלטובת החמוס. אז לקראה שוב ושוב ושוב ושוב עד ש......... תרדמי וכך לא תכעסי עלי עד מחר, או שתבני

הבנתי והחכמתי!../images/Emo127.gif תודה ../images/Emo13.gif

בכל מקרה בהצלחה למגדל החדש של החמוסה. אני גם אקווה לתוצאות טובות מאצלו כמו כולכם

mikonww

New member
סבבה אני שמח

באמת גילית סמנים של בגרות, ואני בטוח שגם עם החמוסה היתה נמסרת לידיך היית מצליחה לא פחות ואולי יותר מכל מגדל מקצועי אחר. ולחמוסה שיהיה לך בהצלחה בביתך החדש, עלי והצלחי בדרכך, שלא תדעי עוד ספרים, והכי חושב אצבעות לא נכללות בתפריט אז בעדינות. סתם שאלה למי היה נמסרה ?

למעלה