אוף.....

be_roo

New member
זה קצת קשה כשגופת הנהגת "מולבשת"

על ההגה וצריך מכבי אש כדי לחלץ אותה. חפיף.

NBGirl

New member
קרן- קודם כל..

אל תימנעי מליסוע חודשיים בגלל עניין המלווה. לדעתי חשוב שתמצאי לזה פתרון, כי לא ליסוע בחודשיים הראשונים זה הכי גרוע שיש. עם אח שלך באמת אל תיסעי יותר.. אלא אם את יודעת שאחרי שתדברי איתו ותבקשי ממנו שינסה קצת להשתלט על עצמו ולא לצעוק עלייך.. זה יעזור. לדעתי אם יש הערות, זה התפקיד של המלווה, אבל כמובן שצריך להעיר בצורה נכונה ולא להתחיל להאשים את הנהג החדש ולגרום לו לפחוד לנהוג! אם זה לא קורה, תמצאי מישהו פחות לחוץ. כמו שכבר אמרו כאן, סביר להניח שהעובדה שנהגת ללא רישיון הכניסה את אחיך ללחץ נוסף.. ובצדק. ככה שיכול להיות שאחרי שתקבלי את הרישיון יהיה יותר טוב. אם לא, אז תמצאי מלווה אחר. מה שלא יהיה, אני הייתי ממליצה לך להתאמץ למצוא מלווה אחר, כי לחכות חודשיים בלי לנהוג זה דוגרי הדבר הכי גרוע שאת יכולה לעשות. בהצלחה!

karen17

New member
אני אנהל איתו שיחה../images/Emo70.gif

יש היגיון במה שאמרתם, סה"כ לא היה לי את הרישיון עדיין, את הטופס כנראה הוא היה לחוץ... ומה גם שאין לו בכלל שליטה על האוטו, אז כנראה שזה מלחיץ את המלווים בכלל... אני אנסה איתו עוד כמה פעמים, אתן לזה צ'אנס פעם הבאה זה יהיה בעיר תכלס, יהיה לי את הטופס של הרישיון והוא בטח יהיה פחות לחוץ. אני יודעת שהוא לא ייתן לי לנהוג לבד עד שהוא לא ייראה שאני נוהגת כמו שצריך, חודשיים זה כמובן המינימום אבל בכל מקרה גם ייקח חצי שנה בשביל שאני אנהג פרפקט אז אני אהיה איתו כמה שנדרש, אחרת אין לנסוע לבד, אני מודעת כבר לעניין. תודה רבה על העידוד והעזרהההה אנשיםםם!!!! עוד תשמעו ממנייי
חאחא

avvv

New member
מילא המלווה

אמנם ביום חמישי כמעט דרסתי זקנה בגלל הצעקות של אבא שלי, אבל היום לא הוא היה הבעיה. נסעתי עם ההורים שלי, אבא שלי מקדימה, ה"מלווה". אמא שלי מאחורה (בכלל אין לה רישיון). רציתי לפנות שמאלה באיזה צומת בדרך עירונית, התחלתי לצאת ופתאום צעקה היסטרית מאחורה. בטח שדפקתי ברקס. אבל הצעקה היתה בגלל איזה רכב די רחוק ולא נוסע מהר שבא משמאל. ראיתי אותו, ובטוח הייתי יכול לעבור. אבל בגלל הברקס הזה, גם הייתי עושה תאונה אם היה מישהו מאחורי, וגם נאלצתי לעמוד באמצע בין שני הנתיבים, עד שכל המכוניות שבינתיים הספיקו לבגיע יעברו.

למעלה