אוף

sivani

New member
אוף ../images/Emo7.gif

לא,עדיין אין תשובה.אבל חברה שלי מפגרת. עכשיו כל העולם ידע מזה. היום היא באה בשיעור אומנות למורה שלנו שהיא המורה שלו לאינגליש ושואלת אותה כזה: Hey ms. K, do you know *****? he's grade 12 in your blk E ms. K: hmm yeah he's a very approchable guy או משהו כזה... בכל מקרה, החברה שלי אומרת לה: oh so sivan likes him והמורה שלי כנראה החליטה לעצבן אותי קצת אז היא אומרת לה oh he has a girlfriend ואני שומעת את זה בחצי אוזן ולא מבינה מה לעזאלז?! ופשוט קמתי בעצבים והכיסא עף אחורה ממש ברעש חזק וכל הכיתה צחקה...איזה פדיחות בחיי...ועוד לא הרמתי אותו...אני כזאת מפגרת,וגם היא!! למה היא אמרה לה?!!? טווווף עכשיו כל העולם ידע,וגם עוד חברה שלי עם פה די גדול נראה לי גילה והיא איתו באחת השיעורים שלה וגם לוקר לידו,וחסר לי שהיא תגיד לו....אני רוצה רק את אמנדה מעורבת יותר מדי אנשים מעורבים גם ככה
מה לעשות??

sivani

New member
אוף שיר ../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif

אני מקווה שהחברות שלי לא יפתחו את הפה הגדול שלהן,או שהמורה שלי... הוא ממש חשוב לי

מדברים על חיי אהבה....

וואי איך בא לי להגיב... טוב די שירן בלי יותר מידי התלהבות... אאאאאההההה יש איזה אחד אההההההה הוא כזה הורס אני מתהההה!!! ואני פשוט ילדה מפגרת!! כן שירן את ילדה פשוט סתומה!!! במקום ללכת ולדבר איתו כמו נורמלית את מתרגשת מזה שהוא עובר לידך המסדרון! נו נו נו!!! אההההההה...... והקטע הכי מרגש הוא ש... איזה יום אחד הוא דיבר עם חברה שלי... ואחרי שהיא סיפרה לי פשוט לא יכולתי להאמין... הנה חלק מהשיחה... shiran: Jenna shut up it's not true! ur just sayin' that Jenna:im not he went 'hows emily, florence ..do u talk to shiran? hows shiran? Shiran:ehhh??? nooo stooop... Jenna: why? Shiran: ok ok ... what else? just say something about him! i'm so excited... ohhhh Jenna: umm... he's got a very nice ass... he's a very good looking... and his knee is sooo comfortable.... Shiran: eh?? how do u know??? bitch!!! tell me Jenna: LOL ur so cute ok I'll tell u... when we were in that trip to france I was hanging about wiv him and I sat on his knee... oh yeah and he's a great hugger... LOL but not a good kisser though Shiran: *shocked* how do u know??? did u kiss him lucky bitch? Jenna:I'm the lucky bitch? u spent 2 drama classes wiv mah man! Shiran: so??? who cares about Paul...? Jenna: ok ok... i've got my sources dont forget that I used to fancy him k? anyway... I think that he likes u... I'll check it out Shiran: k darling... luv ya Jenna:luv ya 2 אהההההההה אלוהים.... חחחח... די עזבו אני מתרגשת חחחח... מה לא מרגש??? ושתבינו שכולה דיברתי איתו פעם אחת.. הוא שאל אותי עם מי התנשקתי בדיסקו... בכל מקרה... אני לא יודעת אם להאמין לה... אבל עדיין... זה כזה ביג דיל... וואי אתם לא תבינו... יש לי פול סיפורים לא רוצה להציף ואני מקווה ששירשרתי למקום הנכון... ביי לבינתיים.....

נעמצי

New member
סיוני, אני כל כך מצטערת

קיויתי לפחות שאם החיים שלי חרא, לפחות החיים שלך האחרים יהיו כייפיים ומעולים. אל דאגה, בכל מקרה הוא לא אמר לא, נכון? מקסימום הוא יגיד כן עוד מעט, בשביל האהבה לא כדאי לסבול כמה פאדיחות?

נעמצי

New member
ואגב סיוני,

בקשר להתחממות הענינים- זה היה בקשר להוא, אבל אני רואה שעדיין זה לא משהו..

sivani

New member
תודה ../images/Emo24.gif

הוא בכלל לא היה היום ככה שלחברה שלי לא יצא לדבר איתו,אבל אנחנו מאמינות שהוא יאמר כן
הוא חשוב לי נורא,אני לא רוצה שיהרס והוא גם מסיים השנה בצפר

MissUnKnown

New member
/////

ילדה...יש לי רק דבר אחד להגיד לך...המחברת והעיפרון שלך יכולים להיות לפעמיים החבר הכי טוב שלך... הם לא מגלים לאף אחד... וחוץ מזה...במקום לקחת הכול ברצינות וכזה... את יכולת להגיב לזה בציניות את יודעת :)

Squad 55 Taylor

New member
אנשים...

אני לא מבין אותכם... סיוון את אוהבת מישהו נכון? אז למה פשוט לא להגיד לו??? זה כזה דבילי לאהוב מישהו ולשמור את זה בסוד... אהבה נועדה שיפגינו אותה אהבה נועדה לחלוק... אני אם אני אוהב מישהי אני אומר לה את זה... אבל שיהיה לך בהצלחה לא צריך להתעצבן יותר מדי...

נכון סיון

הוא בטוח לא יגיד לא...
בן כמה הוא? תתארי אותו... יו אני נזכרת בצ'וצ'י שלי... בכל מקרה, אם היית יודעת כמה פדיחות לי היו... את היית צוחקת מהפדיחה שלך... חוץ מזה זה לא ממש פדיחה... כי המורה לא ממש תלך ותגיד לו... אבל עדיין.. אני מבינה אותך.
בה ביי

sivani

New member
בלעכס...

עכשיו היא איתו בכיתה, בלוק A, ויושבת לידו...ומדברת איתו...ושואלת אותו אם הוא רוצה לצאת איתי...ואני כאן הולכת לבצפר רק בתחילת הלאנץ' (אין לי כוח להתחיל להסביר למה) וכשאני אגיע לבצפר אני אדע (או כשאני אדבר איתה במסנג'ר יותר מאוחר..) לא רוצה לדעת

מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

טוב לא היה אייקון יותר מתאים...
anyway... אל תדאגי... למרות שאי אפשר להפסיק לחשוב על זה.... בהצלחה.... תעדכני אותנו מה הוא אמר....

EROTOMANIA

New member
.................

אמילי צודקת... ממש טינאייג'רים... סיון, בחיאת, קחי את זה בקלות את...אממ.. דיי...... נואשת. אל תעשי מזה ביג דיל, אז הוא ידע, סוף העולם? לא נראה לי... וגם אני חשבתי ש*אהמ אהמ* חשוב לי וכל החרא הזה ובסוף התברר שהוא פאקינג מטומטם ואני שמחה שלא עשיתי כלום. יופי, עכשיו אני אכניס פרטיים אישיים בקיצור, בהצלחה.

sivani

New member
חחחח קים את לא מבינה

אני לא עושה מזה ביג דיל,אני פשוט לא אוהבת שאנשים שומעים עלי דברים מאנשים אחרים... המ...אני לא נואשת,אני פשוט נורא רוצה אותו

EROTOMANIA

New member
.........

אבל את לא מוכנה ללכת ולהגיד לו, אז ..... בסוף הוא באמת יגלה ממישהו אחר וזה יהיה חבל.. ו... אממ.. את נואשת, תאמיני לי :) במובן הטוב, כן..... אם יש כזה בכלל.

למעלה