אוף!

ש חף

New member
אוף! ../images/Emo5.gif

אתם במפגש עכשיו... ואני פה-עם 50 שאלונים ועבודה אחת מעצבנת!!!! כל כך רציתי להיות איתכם ואני מתגעגעת לכווווווולכם!!! אז זהו, חג שמייח!!!!!!!!!! (ותלמדו הרבה תורה) שחף.

אוהבים אותך

והזכרנו אותך במפגש שהיה כמוןבן וכרגיל משהו משהו. מני הכין יופי של כיבוד, חברתו הכינה לנו הופעה. כולנו נהנינו מחברתה של דידית - דידית ! כל הכבוד !! מטאור, מטאור, איזה מזל שיש לנו אותך.... אלי נרדם בסוף, ופגשנו חדשים: אלמוג, גל נעים וחברו שמחנו לראות ישנים, מאיה! לידול! איזה יופי! שבאתן שיר היתה עם הוריה, קשת ושבתאי באו עם ההורים וואו וואו, איזה יופי, אלוהים (אלישע), אבידדון, אורי, justy, rache לא יודע מי שכחתי, תסתכלו על זמן הודעה, ותסלחו לי. >יש מקוה עם סגולה, חבל על הזמן, אתה טובל קירח, יוצא מלא שערות....ותודה למטאור...<

חיקה

New member
באמת הית חסרה לנו בהצלחה בבגרויות

מני היה נפלא מאוד תודה לאסנת מאוד התרגשתי לראות את ספל.דידית....

חיקה

New member
שכחתי להגיד ליונה רפואה שלמה צר לי

עליך אחי.לאלי ולמטאור שינה עריבה ולאסף לילה טוב תודה.

חיקה

New member
דידית אני מזמין אצלך גליליות זה היה

משהו משהו משהו

adam222

New member
אאההממ.... תסתכל על הזמן ../images/Emo13.gif

עדין עובדים! כמו כורי-פחם! >אדם מקלל קשות בשעות אלו, את כל העולם!<
חג שמח לכם חברים יקרים!

adam222

New member
זה מה שניסיתי

לכתוב, אך הוא גוזל את ´חסכונותיי´ ע"ע התוכי של 013 לעומת התוכי של בזק, ושם באותו המקום עיין שם במימוש הפונקציה ע"י מה שאמר הקומפיילר לדיבאגר: "אברהם, אברהם!" דיבאגר לקומפיילר: "הנני" הקומפיילר לדיבאגר: "הפסק לשלוח אליי NULL-ים, פן אקריב את אשכיך אשר אהבת!" דיבאגר לקומפיילר: "ניצחת, ועתה שב לך עם החמור ואני והנער...
" הבנת היכן הסתבכתי? > > > > > > > > > > > > > > > > > גם אני לא! יום נפלא!

למעלה