אוף!!!!!!!!!!!

אוף!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

בוקר טוב אתם לא מרגישים לפעמים שהכול כל כך חונק,אתם לא מרגישים לפעמים שהבית, הבעל הילדים המינוס בבנק,חונק אתכם.. אתם לא מרגישים שקצת שינוי קצת מישהו ומשהו אחר, איזה בריחה לשקט אחרי משהו, או מישהו שאפשר להתנתק אבל אז מתעוררות השאלות וצצה וצפה המילה בגידה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף...................................

אור36

New member
היייייייייייייייי../images/Emo24.gif

תראי איזה יום מקסים בחוצ,תני קפיצה קטנה לאיזו גינה ליד הבית,תעשי סיבוב ביין הפרחים תראי דברים אחרים ותחשבי מחשבות אחרות, בסוף כל ירידה ממתינה עליה...........

johnyshoaly

New member
מממ... מוזר זה הפוך בד"כ, לא?

מטרת העליה היא לשם ירידה (הירידות האלו יורידו אותי השאולה...)

johnyshoaly

New member
ומה נהדר יותר מאשר...

לרדת לעלמתך, לענג ולהפריח אותה כך על הבוקר????

תיראי את האור ותחשבי בחיוב...

יש לך בית - את לא זרוקה ברחוב. בעל - את לא בודדה. ילדים - הם השמחה הכי גדולה, נותנים לך את הכוחות, מעלים חיוך על פנייך, הם הסיבה לחיות.

טליה33

New member
אני כול כך מבינה אותך

גם אני כמוך מרגישה חנוקה בבית עם הילדים הנקיונות הבעל, הכול על הכתפיים שלנו, הוא נמצא רק ברקע לשם יופי, תחשבי על עצמך פעם בשבוע תודיע שאת ביום חופש מהחיים וסעי לך לאיזה מקום לבד כדי להתאושש אני עושה את זה מידי פעם, זה עוזר למלא את המצברים. בהצלחה

gimel9

New member
את שייכת למועדון גדול ורחב

התחושה מאוד מוכרת

כשאני מרגישה

בדיוק את מה שאת מרגישה אני מיד מתקשרת לאהוב, ואחרי כמה שעות (כמה שיותר יותר טוב כמובן) כל הבפנוכו שלי מתמלא באנרגיות שמאפשרות לי להתמודד עם הרשימה שהזכרת לעומת זאת יש לי חברות שהולכות למכון, לבילוי עם חברות, לקניון, לבית קפה, או סתם בורחות מהבית לשעה קלה

johnyshoaly

New member
../images/Emo93.gif את צריך ../images/Emo53.gif דחוף ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

enigomontoya

New member
ניסיתי וניסיתי

פתחתי קריאה אבל ה- HELPDESK מתעכבים אני ממש לא יודע מה לעשות אנא ורדה עזרי לי

enigomontoya

New member
דווקא בנטוויז'ן

שירות הוא חלק מהחיים (זהו ? עברתי לפרסומות? how low)

למעלה