אוף!!!!

A m i r 17

New member
אוף!!!!../images/Emo46.gif

למה יש אפליה בצבא המ@#$% נגד עיירות פיתוח כגון בית שמש?????

AXER

New member
למה אתה חושב ככה.!?

שמעתי על זה משהו, אבל לא האמנתי שזה נכון> לפחות ככה אני רוצה להאמין. אולי אני תמים מדי... בכל אופן, למה אתה חושב ככה?.

y l 18

New member
זוהי לא שמועה

זוהי עובדה לנערי עיירות הפיתוח יש יחס שונה בקביעת הקב"ה אל מול נערים מהרצליה פיתוח לדוגמא ובעצם מול כל נערים שלא מעיירות פיתוח.

אלברט G

New member
העידן הזה נגמר מזמן

תעיפו את רגשי הנחיתות ולכו תראו להם מה אתם שווים נ.ב. העניין עם הקב"א ועיר הפיתוח ירד לפני כמה שנים טובות, אבל דברים כמו בגרות עדיין משפיעים

A m i r 17

New member
למה אני חושב ככה???

זה לא קשור לקב"א דווקא יש לי קב"א גבוהה... אבל הייתי היום ביום סיירות וגם בספרינטים וגם באלונקה סיימתי כמעט תמיד מקום 1-2 חוץ מאולי פעמיים, וגם בשקי חול הלך לי טוב ועזרתי לכולם ובכל זאת דפקו אותי בחובלים במקום מטכ"ל או שייטת, לעומת זאת אחד מת"א שהיה הרבה יותר דפוק ממני קיבל מטכ"ל! כוסאומו עם הצבא הזה! ואותו הדבר קרה לחבר שלי גם היום בקבוצה שלו.... עכשיו תגידו לי שזה לא קשור לכך שאני גר בבית שמש...

faith2

New member
לא תמיד דופקים את הביתשמשים...

בכל אופן חבל, אישית אין על חובלים...

תל אביב

שכחת לציין מאיזה איזור בת"א הבחור המיועד. בל נשכח את דרום ת"א שהוא עיירת פיתוח בפני עצמו. לא שאני מבינה גדולה בצבאית...

shabluELLA

New member
האמת................

קשה לי להודות בזה...אבל עכשיו חזרתי ממיונים לקצונה והיו שם אולי 90% אשכנזיות צפוניות כאלה מהמרכז או מכל מיני קיבוצים...כל אחת מהן עם הראש בשמיים...רציתי למות!!

MS6

New member
אנשים תתעודדו!!

גם אני סבלתי וסובל מאפליה "יישובית". להלן דוגמא: ג' (שמו שמור במערכת) נמצא יחד איתי כמעט בכל הקורסים. מטבע הדברים, התחברנו. ג' הינו אדם מאוד מאוד מפונק, מהסלתה והשמנא של מדינת ישראל. באחד השיעורים המרתקים של מקצוע המתמטיקה לכלכלנים (אמממממממ יאמי!) שלף ג' תפוח מתיקו והפציר בי לתת לו סכין בכדי שיוכל לקלף את התפוח, שכן אין הוא אוכל תפוח לא מקולף (מפונק כבר אמרתי?) בתמיהה פניתי אליו:"מה לי ולסכין" אך הוא המשיך בהגיגיו "הנך מעדת המרוקאים לא?" עניתי "כן" אז הוא אמר" נווו, מרוקאי סכין..." מה נראה לכם עשיתי? בכיתי על גזענות?!? לא!!! אמרתי ששכחתי את הסכין בבית... הא ומי שלא שם לב: כתבתי בעברית יפה, של אשכנזים רמי מעלה כשתיארתי את השיחה ביני לבין ג' ואליכם אני פונה בעברית-שלוחית, כי אתם מבית שמש: גזענים תמיד היו ותמיד יהיו, אנחנו מעיירות פיתוח וגם אם נהיה הכי גאונים והכי חזקים- הסטיגמה תישאר. אז מה עושים? יושבים בצד ובוכים?!? ממש לא! צוחקים על הצפונים בחזרה...

shabluELLA

New member
אני לא בוכה!!

ההיפך דווקא היו מלא צחוקים!! חזרתי עם פוללללל חומר על צפונבוניות מפונקות בשביל שאני והחברות שלי נוכל לצחוק על זה חודשים....!! חבל רק שלא הייתה איתי מישהי "שלוחית" בכדי שהיינו יכולות לצחוק על זה בהופעה חיה:/

SavageGirl1

New member
../images/Emo6.gif

חחחח...חוץ מה'צפונבוניות' איך היה? מה היה? I want details!

y l 18

New member
דרך אגב אלה

עד כמה שאני מכיר אותך את ממש לא שלוכית(כנראה לא הספקת להוכיח לי) בכל אופן את נראית יותר תל אביבית כזאת

shabluELLA

New member
אני לא שלוחית...

ואני בכלל בכלל לא תל אביבית... פשוט ניראה לי שזה היה משה כשהוא כתב שאנחנו שלוחים אז אנחנו נבין את השפה הרגילה שלו... וגם לא התכוונתי לזה...התכוונתי להיפך מצפונבונית...לא ידעתי איך לקרוא לזה. וענווה...היה ארוך מייגע ומייאש הם משכו אותנו כל כך הרבה זמן שבמקום לחזור הבייתה ב6 יכלתי לחזור הבייתה ב2...חוץ מזה סתם נתנו לנו כל מיני פעילויות כאלה לראות מי יותר דומיננטי וכאלה...לא מבחני ידע וכאלה...

MS6

New member
אלה אני מקווה שהבנת מה שאמרתי..

זה היה בציניות כן? אנחנו לא נופלים מאף סנוב מהמרכז! אני גאה שאני בא מבית שמש (למרות שאין לנו אף קבוצת כדורגל או כדורסל רצינית+אין לנו קניון+אין מועדון טוב או פאב+אין תיכון רציני)

shabluELLA

New member
חחחחח...כן כן...הבנתי...

אני גם לא התכוונתי לאיך שזה נשמע...םשוט רציתי שם תואר של ההיפך מצפונבונית וזה היה הכי קרוב...(נגיד) אני ביתשמשית גאה!!

SavageGirl1

New member
מה אתה מדבר?

יש לנו נבחרת כדורגל מצויינת (!!!) של הבנים והיו עליהם כבר מלא כתבות על כל הנצחונות

למעלה