אוף!!!

טנית

New member
אוף!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

היי בנות, לצערי היום שוב קיבלתי...חשבתי שאולי תהיה לי הפתעה ליום ההולדת שלי שחל שבוע הבא - אך התאכזבתי מחדש. אני אתחיל מחזור שלישי של פרגונל. האם אתן יכולות לעדכן אותי כמה מחזורים כדאי לנסות? באיזה מינון צריך להתחיל? אני התחלתי במינון של אמפולה של 75 ליום ואחרי יומיים של 150 וזה נראה לי נמוך מדי כי חודש שעבר היו זקיקים מאפנים!!! אני כ"כ מדוכאת כי אני כבר שבעה חודשים אחרי ההפלה שהיתה לי וכלום. אז בבקשה ספרו לי חויות מחזקות!!! תודה טנית

ronylew

New member
היי טנית../images/Emo141.gif

צר לי ששוב פעם קיבלת תשובה שלילית אני מקווה שהפעם הבאה תהיה האחרונה ,לגבי סבב מחזורים זה נורא תלוי אחד זה היכולת הנפשית שלנו להמשיך בטיפולים ודבר שני הרופאים לגבי קביעת מינון כל אחת ואיך שהגוף שלה מגיב לתרופות זה יכול להשתנות מחודש לחודש מחזיקה לך אצבעות חזק חזק רוני

מיכל25אב

New member
אוף בהחלט....

אני מקווה שהתאוששת והמכשפה לא מכאיבה לך יותר מידי...בקשר למס´ המחזורים אני חושבת שזה תלוי בך ורק בך...למרות שבעיקרון מומלץ לעשות הפסקה קצרה מידי 6-5 מחזורים למילוי מצברים...אולי כדאי שתתיעצי עם הרופא שלך..בכל מקרה בהצלחה...ומאחר ואנחנו באותה סירה(המכשפה בדיוק נפרדת ממני)אין לי חוויות מחזקות כ"כ מצטערת..

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif טנית ../images/Emo14.gif

תשרף המכשפה לאלתר
מצטערת לשמוע שלא הלך גם הפעם. אני סומכת על בעלך שיהיה לך יומולדת שמח בכל מקרה
כמה לנסות? כמו שאמרו לך זה תלוי רק בך. יש המנסים 2 ויש המנסים 40. מנסים עד שמחליטים להפסיק. אני לא יכולה להתייחס למינון- כי זה תלוי בתגובה שלך. גם לא ברור מה זה זקיקים מאפנים, פחות מידי? יותר מידי? קטנים מידי? תתעודדי חמודה, ההפלה כואבת, וקשה להתגבר. אבל את עוד תהרי ותלדי ילד בריא.
נועם

למעלה