אוף

mich78

New member
אוף ../images/Emo4.gif

יש לה יומהולדת בשבת
אם לא אקנה לה
היא לא תפסיק לרדת עלי ותהיה לה סיבה לפתוח במריבה
היא מעולם לא אמרה
או היתה מרוצה ממה שקניתי לה היא לא מחפשת השקעה של מחשבה או יצירה, אלא השקעה כספית גבוהה ולהשקיע אני לא מוכנה יותר מדי, ואין לי גם אפשרות והאפשרות של לא לקנות משהו
לקיחת סיכון מיותרת למישהו יש רעיון

כרטיסים לקונצרט? בלט? אופרה?

משהו לבית? או אולי בילוי משותף, לצאת לאכול ביחד.

mich78

New member
מממ....

אם לא תהיה ברירה אולי הצגה אבל זה לא אישי ככה שזה לא יספק אותה
לגבי ארוחה משותפת
noway

לורליי43

New member
תשלחי לה זר פרחים עם שליח../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אם ממילא את לא קולעת לטעמה, זר פרחים זו תשומת לב, זה חגיגי ויחסית זו השקעה לא גדולה.

זר 4 U

לפני כמה שנים התחלתי לשלוח פרחים לאמי...בדיוק מהסיבה שהעלת...היא מאוד שמה לב לפרטים קטנים (קצת יותר מדי שמה לב)... יש את האתר של זר 4 U אני מאוד ממליצה עליהם אפשר למצוא זרים יפים ולא יקרים (האחרון קניתי ב-85) ממש לא נורא ..זה מגיע על הבית עם שליח תוך כמה שעות מההזמנה.. מניסיון שלי, אמא שלי מאוד אוהבת פרחים ומכיוון שאני לא יודעת אף פעם מה היא אוהבת, והאמת שהטעם שלנו ממש שונה...זאת מתנה שלא צריך טעם כי בעצם כל זר פרחים שתשלחי יהיה יפה... ד.

תלושי שי ../images/Emo77.gif

לרכוש תלושי שי בחנות גדולה (כמו המשביר) שבו אפשר למצוא גם בגדים, גם תכשיטים וגם מוצרי קוסמטיקה, או ללכת איתה ביחד, או לשאול אותה ישירות מה היא רוצה כי את יודעת שהיא מאוד בררנית.

alona 9

New member
אישי ../images/Emo77.gif

תכשיט נחמד,(את בטח מכירה את טעמה) לא זהב ולא יהלומים.ישנם תכשיטים יפיפיים בעלות של זר פרחים ענק,מאחר והיא אוהבת מתנה אישית,נסי לבדוק, אגב mich ,בשבת חל גם יום הולדתה של אימי..
לא אוכל להגיע אליה כי אני מנוטרלת מרכב
...עדיין!,. בכל שנה ביום הולדתה היינו יוצאות לבית קפה או מסעדה משוטטות בין החנויות כשאני מחפשת לה מתנה, היא בדרך כלל כועסת ומסרבת לאפשר לי ל"בזבז" כסף. היא מעדיפה לחכות לנו עם עוגה שאפתה וזר פרחים צנוע בהחלט מספק אותה.. לשתיהן... ילידות ה-6 לאוגוסט מזל טוב והמון בריאות

alona 9

New member
פעם אחת

לפני 5 שנים כשהיתה בת 70,הייתי בהשתלמות מחוץ לעיר, אחי גיסתי והנכדים התקשרו אליה בבוקר לאחל לה מזל טוב, שרו לה יום הולדת שמח, ברכו אותה..... והיא..... לא יודעת מה קרה,היא היתה בטוחה שהיום הולכים להפתיע אותה בגדול,(70) אפתה עוגה,הכינה ארוחה חגיגית,כיבוד, וישבה לחכות להם כל היום. הם...היו עסוקים בעניינים אחרים, ודווקא באותו היום לא הגיעו אליה. צלצלתי אליה בערב,היא נשמעה חולה,הסתבר שכל היום לא הפסיקה לבכות, היא כל כך היתה בטוחה,וכל כך נפגעה.. נסענו אליה כולנו ב-10 בלילה..זה כבר לא היה אותו הדבר,היא היתה ממוטטת, מאז,לא מפספסים לעולם,,

למעלה