אוף

the mush

New member
אוף ../images/Emo4.gif

זה כלכך לא הוגן. לא משנה כמה אני מנסה, לא משנה כמה אני מזיעה, לא משנה כמה אני מתאמצת, היא בחיים לא תגיד לי מילה אחת טובה. עשינו את האחת הקפיצות {אני לא טובה בשמות.} שאתה בשלישית וקופץ ונוחת בשנייה. מוכר לכם
אז היא רצתה לראות אחת אחת איך היא עושה. לראשונה- "בידיוק
כל הכבוד
" עם השנייה היא העבירה יותר זמן, בישביל לתקן אותה. השלישית... רביעית... ואז אני. התאמצתי, קפצתי הכי טוב שאני יכולה וממש היתי גאה בעצמי כי הרגשתי שעשיתי מצויין, והתגובה שלה רק הייתה "הא.. זה טוב." זה טוב
אחרי כל המאמץ שלי זה רק טוב
ואני בכלל לא יודעת מה לשפר, כי היא לא אמרה לי, ולא עזרה לי כמו שעזרה לאחרות. ותמיד, ת-מיד היא אומרת לבנות אחרות שיעשו פלייה כמו שצריך, שבאוויר יעשו פוינט, כי - "יש להן הכל בישביל להיות בלרינות, ואני לא אתן לפוינט קטן באוויר להרוס את זה." אף פעם היא לא אמרה לי את זה. אף פעם. אני ממש אוהבת ת'בלט, ונהנת מכל שיעור, אבל זה טיפה מבאס, ומוריד את המוטיבציה. אוף. ראר..

יכול להיות שעשית מושלם עם פוינט ונח

ונחתת על פלייה ובגלל זה היא לא תיקנה אותך
. וזה שהיא אמרה לך "אה..זה טוב" לא אומר שלא עשית טוב
להפך..יכול להיות שהתגובה שלה היא כזאת כי בדיוק באותו הרגע היא לא הייתה 100% שקועה בקפיצה שלך או משהו...אם הרגשת שעשית את זה טוב
אז עשית את זה טוב

ליזיגי

New member
אווף ../images/Emo4.gif

אני מזדהה איתך, אין לך מושג כמה!! אני ממש משקיעה, ויש שיעורים שמתאמצים פחות ויש יותר, אבל אני באמת מנסה רוב השיעורים להתקדם ולהשתפר.. והיא מאז ומתמיד מעירה לי. לא בתדירות כזאת גבוהה, אבל זה תמיד על הדברים הקטנים- על הכתפיים, על היד.. וכאלה. היה שיעור אחד, לפני שבועיים בערך, שהיא ממש העירה רק לי כל השיעור! פשוט הסתכלה רק עלי. והאמת- זה ממש החמיא לי
שהיא מסתכלת עלי ומעירה לי, וכמובן שהיא לא העירה ר-ק לי, כי זה בסה"כ לא שיעור פרטי, אבל היא אמרה לי מה לתקן ולשפר. ואני ממש אוהבת שזה ככה, כי ברור לי שאני לא עושה מושלם, אני גם לא מצפה לעשות מושלם.. אבל כשמעירים זה מקדם אותך לאנשהו. לעומת זאת, בשיעור פוינט זו מורה אחרת.. גד היא מורה כל כך זוועה!! היא כל הזמן מחייכת ואומרת: יופי ליאורי, כל הכבוד
אבל בשביל מה זה תורם לי? הרי ברור לי שאני ממש עקומה, במיוחד בפוינט שהתחלתי לפני 3 חודשים.. ובמקום לבוא ולתקן אותי, היא הולכת לטובות ומתקנת אותן.. זה לא אמור להיות ככה.. היא צריכה לתקן את כולם ולהעיר לכולן... למשל מהפינה, עשינו תרגיל. היא הסתכלה על הבת זוג שלי ועלי בכלל לא, ורק אותה היא מתקנת ובסוף היא אמרה: כל הכבוד לשתיכן! יוואו זה ממש ממש ממש מעצבן אותי!! לדעתי השתפרתי המון מאז שהתחלתי על הפוינט, אבל אני יכולה להשתפר ולהתקדם הרבה יותר אם היא תסביר לי את הטעויות שלי..
חחח בקיצור, אחרי כל החפירה הזאת.. תלכי לדבר איתה, ובאמת תגידי לה שזה מציק לך.. בעיקרון, לדעתי זה ממש לא נורא אם היא לא אומרת מצוין, מעולה וכל אלה.. כי אם היא לא אומרת לך, אז לדעתי היא חושבת שאת מסוגלת להרבה הרבה יותר, למרות שאני בטוחה שאת מדהימה ומתאמצת כאילו אין מחר
אז תלכי לדבר איתה, תגידי שזה מפריע לך שהיא לא מעירה לך כמו לאחרות.. בהצלחה

ליזיגי

New member
ווואו מגילה ../images/Emo9.gif

חח איזה טפטיה, באמת שלא שמתי לב לכותרת שלך שאני רשמתי את הכותרת

TheBlackFairy

New member
תראי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

זה שהיא לא מעירה לך, או מעירה הערה קטנטונת, זה לא אומר שאת לא טובה, המורה לא חייבת להעיר לך, מה שאת צריכה זה ללמוד מהערות שהיא נותנת לבנות אחרות (וכמובן גם ממה שהיא מעירה לך), ובין השאר את יכולה לפנות אליה ולבקש ממנה שתתקן אותך יותר, אם זה חשוב לך מאוד ואני בטוחה שזה חשוב לך
. לקפיצה הזאת קוראים אשפה, ולא
.

the mush

New member
../images/Emo99.gif הסגולות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האאאאאאאאאאאאאא
מאיפהההה

the mush

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

א-ני לא יודעת לשרשר
האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה