אוף!

buffstar

New member
אוף!../images/Emo4.gif

היום בבוקר ניסיתי ויילד אחרי פחות מ10 דקות התחילו לי הוברציות והכל וזה היה יותר ארוך מבדרך כלל ממש נבהלתי שקלתי לוותר ב סוף מצאתי את עצמי במיטה. אז במקום לעשות בדיקת מציאות כמו ילדה נורמלית, הלכתי לסלון נשכבתי על הרצפה (?!) וניסיתי שוב ויילד שוב הגיע השלב של הוברציות והכל ושוב זה היה נורא ארוך מה שמוזר שאני זוכרת שהתפתלתי בשלב הזה ואז אח שלי בא והוציא אותי מזה... צעקתי עליו והלכתי לחדר... והתעוררתי! נאחס! אז הצלחתי ויילד ובמקום לעשות בדיקת מציאות הייתי כל כך בטוחה שלא הצלחתי אז ניסיתי ווילד בחלום וגם זה הפריעו לי לעשות! מזל שהיה לי חלום צלול אחרי זה אחרת באמת הייתי מאוכזבת

גיאסלע

New member
המממממממ.....

לפי מה שהבנתי לא הצלחת ווילד... כי אם היית מצליחה אז היית יודעת שאת חולמת!

Real Dream

New member
לפי מה שאני הבנתי....

הכוונה שלה הייתה שעד שהיא סוף סוף הצליחה בווילד - כלומר, כמעט נכנסה לחלום צלול, והיה בטוח שהיא עומדת להיכנס אליו - באו והעירו אותה.

גיאסלע

New member
לא

תקראי שוב... היא ניסתה לעשות ווילד נרדמה ובחלום היא חשבה שהיא התעוררה אז היא ניסתה לעשות שוב ווילד בתוך החלום, והפריעו לה לעשות ווילד בחלום! זה מה שסיפרתי שקרה לי לפני יומיים, שחשבתי שהתעוררתי, אבל בעצם עדיין ישנתי, ואז עשיתי ויילד בחלום

fcfighter

New member
אולי קיים איזשהו מחסום פסיכולוגי

שגרם לזה שיפריעו לך בחלום... או שפשוט קיוות כ"כ שלא יפריעו לך...

LucidGuess

New member
מפגרת!!!!!!!!

איך לא עשית בדיקת מציאות?!!! ( המפגרת היה בצחוק אז אל תעלבי
) לכל מי שיש לו בעיות בהבנת הנקרא, היא ניסתה ווילד, והצליחה באמת להיכנס ישר לחלום בלי לאבד מודעות עצמית! אבל החלום התחיל כשהיא שוכבת על המיטה כמו קודם, ולכן בטעות היא חשבה שהיא לא הצליחה ( כלומר היתה לה "התעוררות כוזבת" ) אם היא רק היתה טורחת לעשות בדיקת מציאות היא היתה מבינה שהיא הצליחה והיא היתה בחלום צלול! אחר כך היא ניסתה שוב לעשות ווילד, אבל בתוך החלום... ואוו זה היה כל כך קרוב! יופי תמשיכי להתאמן!! יפה מאד!
Lucid

buffstar

New member
כן אני מודה../images/Emo7.gif

אבל למורות שאני לא מצליחה ווילד ( או לא מנצלת אותו) יש לי חלום צלול כמעט כל לילה מבדיקת מציאות... אז לא כל כך נורא

uriw

New member
../images/Emo35.gif שאלה ../images/Emo35.gif

איזה בדיקות מציאות את עושה ומתי

LucidGuess

New member
אני יענה בינתיים

בדיקת המציאות הכי פשוטה היא פשוט להסתכל סביבך כמה שניות ולבדוק אם אתה מבחין במשהו מוזר או לא הגיוני, אם אולי אתה במקום מוזר... זו בדיקה של כמה שניות בסה"כ, ואין יותר פשוטה ממנה, היא גם לא מושכת תשומת לב כמו בדיקות הקריאה למיניהן או "היד בקיר"... Lucid

buffstar

New member
עם שעון בדרך כלל או שאני סתם מבינה

ובדרך כלל לא עושה בדיקת מציאות מה שדי מסוכן שחושבים על זה...

גיאסלע

New member
אני חושב שאתה טועה...

בחצלול הראשון שלי, עשיתי ווילד, ומצאתי את עצמי בתוך החלום באותה מיטה שבה עשיתי ווילד, אבל בגלל ששמרתי על המודעות העצמית, אז ידעתי שאני בתוך חלום! במקרה שלה, אני חושב שהיא איבדה מודעות, ונכנסה לתוך החלום, ובחלום היתה לה שליטה על החלום בגלל זה היא ניסתה לעשות שוב ווילד, אבל אם היא היתה נכנסת עם מודעות עצמית לתוך החלום, היא היתה יודעת שהיא חולמת... אז קיצר, אם אתה מצליח לעשות ווילד, אין לך התעוררות כוזבת, כי אתה פשוט יודע שאתה בתוך חלום, אין סיכוי להתבלבל, אבל היא לא הצליחה, היא פשוט חלמה שהיא עדיין במיטה וניסתה לעשות ווילד שוב...

LucidGuess

New member
לצערי אתה טועה הפעם.....

זה יכול מאד מאד לבלבל דווקא... כי בדרך כלל אתה מצפה שאם אתה מצליח עם ווילד אז אתה תמצא את עצמך במקום שונה, אולי על חוף הים, אולי בתוך איזה קניון גדול, אולי בתוך איזו טירה... אבל הדבר האחרון שאתה מצפה זה למצוא את עצמך שוב במיטה, כי אז אתה עלול בקלות לחשוב שלא הצלחת עם הווילד ופשוט התעוררת במיטה הרגילה שלך... היא דווקא הצליחה להישאר עם מודעות עצמית מלאה, אבל בגלל שהיא מצאה את עצמה שוב במיטה אז היא לא תארה לעצמה שהיא כבר בעצם בחלום, היא היתה בטוחה שהיא פשוט התעוררה ולא הצליחה, כי גם לפני הווילד היא שכבה במיטה, ועכשיו היא שוב שוכבת במיטה, היא היתה צריכה ישר לעשות בדיקת מציאות ולהבין... אם בווילד אתה מוצא את עצמך במיטה זה יכול מאד לבלבל! Lucid

MsPiggy

New member
שאלה בקשר לשיטת וילד

ניסיתי אתמול שיטת וילד והייתה לי ממש בעיה עם זה - לא הצלחתי להירדם! ניסיתי אותה הרבה זמן עד איזה בערך 6:00 ומשהו בבוקר, ובסוף הרגשתי כל כך עייפה שהחלטתי פשוט להפסיק עם זה ולהירדם... נראה לי שהשיטה הזאת פשוט עצרה ממני להירדם... ואה כן, סכום כל המספרים בלוח הכפל הוא 3025 ענבל

LucidGuess

New member
סיבות למה לא נירדמת.....

דבר ראשון אני מבין שניסית לשמור על מודעות עצמית ע"י סיכום של מספרים בראש, זו סיבה אחת אולי למה לא נירדמת, כי הפעלת את המוח יותר מדיי, עדיף להתרכז במשהו פאסיבי, משהו שלא מאמץ מדיי את המחשבה ונותן לך אפשרות להרדם בקלות, לדוגמה תתרכזי במוסיקה חלשה ונעימה שאת אוהבת ליד המיטה שלך, או בנשימות שלך, או במשהו שאת מדמיינת מול העיניים לדוגמה זוג אופניים או שולחן כתיבה. נסי להיות כמה שיותר רגועה, אם את מתוחה, וכל שניה שואלת את עצמך "נו כמה זמן עוד!! נו מתי זה יגיע כבר!" אז זה רק יתעכב, לעומת זאת ככל שתהיי יותר רגועה, וככל שתזוזי פחות ותתגרדי פחות ככה תרדמי יותר מהר. נסי לעשות ווילד ב 5:00 בבוקר או אפילו ב 4:30, אילו שעות שהרבה יותר קל להרדם בהן שוב, עדיין חושך, ואין רעש מבחוץ, לא ציפורים ולא אנשים. נסי אחרי 5 שעות שינה, ואז ישר ישר, בלי לקום מהמיטה, כלומר להתעורר ומיד לנסות! ב ה צ ל ח ה ! ! !
Lucid

MsPiggy

New member
אאמממ....

ניסיתי לעשות חישובים בראש - אבל הפסקתי עם זה והתחלתי פשוט לספור "1 אני חולמת... 2 אני חולמת והלאה..." ולא ממש הייתי מתוחה - וניסיתי כבר מזמן הרבה פעמים לעשות את זה עם דימויים ועם ולנסות להקשיב לעצמי נושמת אבל זה פשוט אף פעם לא עבד. הריכוז שלי כל הזמן מתנדף ודרושה רק פעם אחת שאני לא אשים
לזה כדי שאני אפסיק ואחזור למחשבות שלי.... ניסיתי לעשות את זה עם מוסיקה שקטה אבל גם זה מפריע לי להירדם... ואני נרדמת רק באיזה 5:00 בבוקר, ככה ש...

למעלה