אוף!!!!!!

GALI02

New member
אוף!!!!!!../images/Emo4.gif

איזה ערב מדכא עבר עליי אתמול. חזרתי מהעבודה עם המון אנרגייה ומצב רוח ואמרתי לעצמי שהערב אני יוצאת ויהי מה. אז התקשרתי לחברה שלי והיא כמה מתפתיע הציעה שנשב באיזה מקום. ואמרתי לה שדי נמאס לי כבר מהצורת בילוי הזאת. ובא לי לעשות משהו אחר.אבל כרגיל בסוף זה מה שעשינו. והתקשרתי גם לחברה אחרת שלי אבל היא כמובן יוצאת עם חבר שלה וחברים שלו שאני לא סובלת אז כמובן שוויתרתי ובכלל ממש התרחקנו בזמן האחרון. אוף נמאס לי כבר להיות תלוייה בהן כל הזמן. אני מרגישה צורך לצאת ולהכיר אנשים חדשים אבל אין לי ת´אומץ לעשות את זה לבד ואני מרגישה במלכוד. ואני גם יודעת שאם לא הייתי מתנתקת בצבא מחברות מהבי"ס אז היו לי הרבה יותר אפשרויות היום אבל אז לא חשבתי על זה. כי כמעט ולא הייתי בבית וזה לא הפריע לי. ועכשיו אני מרגישה כל כך לבד ובעעעעע... מה שקצת עודד אותי אתמול זה שכשחזרתי מהבית קפה נכנסתי קצת לצ´ט כי הרגשתי צורך לדבר עם מישהו ודיברתי עם אחד שנמצא במצב די דומה לשלי אז הלכתי לישון קצת יותר מעודדת ומחוזקת. ובנוסף לכל אמא שלי פגשה אתמול את אח של חבר שלי לשעבר(זה שנפרדתי ממנו והצטערתי על זה אחר כך אבל כבר היה מאוחר מדי) בקיצור כשהיא סיפרה לי עליו(שהוא עזב את הלימודים ודי לא מוצא את עצמו) אז הרגשתי קצת צביטה בלב. כי עדיין איכפת לי ממנו. והייתי רוצה לדבר איתו ולנסות להסביר לו כי הוא בטח שונא אותי אחרי מה שעשיתי לו. אבל אני יודעת שזה לא יועיל בכלום ואני צריכה להפסיק לחיות בעבר ובלה בלה בלה אבל אני לא יכולה להפסיק לחשוב על מה היה קורה אם... טוב הינה הוצאתי את זה. ודווקא כשחשבתי שדברים התחילו להסתדר אני מוצאת את עצמי חוזרת לאותה נקודה. אוההההההבת אתכם המון גילי

michal24

New member
בעיה מוכרת

לא לי, כי אני עם אותו אחד כבר המון זמן, אבל אני מכירה את זה מחברות שלי. ומה שהן למדו זה למצוא דברים שכן אפשר לעשות לבד ולהכיר אנשים, ובראשם ריקודי שורות וסלסה. המון אנשים מגיעים לשם לבד או בחבורות, וכולם צריכים זוג בשביל הריקודי זוגות וסלסה, ומכירים מלא אנשים וזה בכלל לא מוזר או מביך. וזה גם נורא כיף !

GALI02

New member
היי מיכל. מה שלומך?

תודה על העיצה וסלסה זה באמת ממש כיף(הייתי פעם אחת ונורא נהניתי). ובקשר ללצאת לבד. זה לא אני. ואני לא רואה את עצמי עושה את זה כי אני במהותי בן אדם די סגור וקשה לי עם זה.לא יודעת, אולי פעם אני אנסה את זה...
גילי

ronen1981

New member
צהריים טובים....

אוי :(. ואני בתומי חשבתי שנהנת בארוחה במשפחתית שאמרת שאת נמצאת בה........ מכל מקרה אל תרגישי רע גילי מתוקה לא תמיד דברים יוצאים. וגם לי לא פעם בא לעשות בילוי מסוג מסויים כל כך ואין לי אם מי לעשותו......... מכל מקרה מקווה שהיום יצא לך לעשות חיים (אני אישית צריך לעשות ש.ב שצריך להגיש מחר...וממש לא בא לי בא לי ללכת לרקוד אבל אני לא יכול לדחות תשיעורים האלה עוד) אתמול בערב היתי עם חברים וראינו את הסרט כונות זדון סרט חביב למדי. ובצהרי אותו היום היתי במסעדה ממש טוב עם המשפחה לכבוד החג.......

GALI02

New member
היי רונן

כתבתי את ההודעה הזאת ביום שישי בוקר(בקשר ליום חמישי) ואתמול באמת היה נחמד. ותודה על העידוד. הבעייה היא שאצלי כמעט אף פעם דברים לא יוצאים(ואני לא מגזימה זה המצב פשוט בזמן האחרון) אבל יהיה טוףףףףףףףףףףף!אני באמת מאמינה בזה!!!!!!!!!!
גילי

seeyou

New member
מסרבת להיתבגר?

יש לי הרגשה שאת חולמת להכיר אנשים חדשים.... עד היום לא היו מספיק? האם כול פעם תירצי "להחליף"? ילדה יכולה להרשות לעצמה...אפילו נערה...אבל אשה? יש חלומות ויש מציאות בגיל מסויים נישארים אם מה שיש...אין מושלם! האדם הנבון מתאים את עצמו למציאות ולא את המציאות אליו!

GALI02

New member
אני ממש לא מקבלת את הגישה הזאת שלך

שלום לך קודם כל אם משהו לא מאושר במצבו(ולא חשוב בן כמה הוא, מה הקשר בכלל?) אז הוא צריך קודם כל להודות בזה ואחר כך לקום ולעשות משהו עם זה. מצטערת אני עדיין לא הגעתי לגיל של להשלים עם מה שיש. ואת המציאות ניתן לשנות. אני לא דוגלת בגישה פאסיבית כמו שהיצגת בתגובה שלך. ומאיפה הבאת את המשפט של כל פעם להחליף?! בעינייך להכיר אנשים חדשים זה להחליף בהם את הקודמים? מצטערת אבל בעיני לא אני לעולם לא אזנח את חברות הילדות שלי לטובת אנשים חדשים. אבל זה עדיין לא אומר שאני לא מעוניינת להכיר. כי אין מה לעשות בשלב מסויים לחברים שלך ולך יש שאיפות ורצונות שונים שלא תואמים את שלך. וזה לא אומר שהפסקת לאהוב אותם או שתחליף אותם בחדשים אה וגילי ה"מופלג" הוא 20 בסך הכל... יש לי עוד הרבה מה לעשות בחיים ועוד הרבה אנשים ודברים חדשים ללמוד ולהכיר

למעלה