אוף

ולריה1

New member
אוף../images/Emo32.gif

תרתי משמע אוף.. שלום לכם חברי פורום יקרים!מה שלומכם בבוקר זה?..... לאחרונה נודע לי שאני צריכה לעשות עוד פרוייקט באנגלית,אחרי שעשיתי כבר אחד!(בשביל מה עוד?!!?משרד חינוך מפגר!!!) וחשבתי לעשות על אנג'לינה. הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכם כבר עשה עליה או משו ויוכל לעזור לי.. כי אין לי כוח לעשות שוב מהתחלה..!! אההההה שתיחנק המפקחת!!

mor1212

New member
חחח ממ עשיתי פעם סיכום.. אם אני

אמצא אותו, אני אסרוק לך:)

ולריה1

New member
גאד..אם את מוצאת אותו

אני אודה לך מאוד מאוד מאוד!!!! פשוט אין לך שמץ איזה לחץ..יש לי גם עבודת ביוטופ לעשות ועוד לא התחלתיי...:( חיים קשים..

סופ"ש בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

ד"ר גידי רוביינשטיין, מרצה בכיר לפסיכולוגיה המתמחה, בין היתר, בטיפול בהומוסקסואלים, בי-סקסואלים ובני משפחותיהם יתארח בפורום בנים בלבד ויענה לשאלות הגולשים. האירוח יעסוק בנושאים הקשורים לטיפול פסיכולוגי בגייז, כגון: יציאה מהארון, האם ניתן לשנות את הנטייה המינית, זוגיות ומונוגמיה בקרב גייז, דיכאון, בדידות והפרעות נפשיות אחרות בקרב גייז -כמובן, תוך פתיחות לשאלות שאינן קשורות לשאלות אלו ויועלו ע"י הגולשים. אתם מוזמנים לצרף שאלות כבר עכשיו לשרשור בפורום.
אנו מזכירים את הפנינג "המקלדת" הענק שיתקיים בכיכר רבין. ב-20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם. אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה). נתראה שם

pinoki

New member
על איזה תחוםבדיוק את רוצה לעשות

עבודה על אנג'לינה...

בלעעעע...עשיתי על נערה בהפרעה לא

מזמן.. ועל אנג'ליקה בכיתה ז'...מזמן בקיצור.. אם אני אראה זכר מזה איפשהו, מבטיחה לעזור

ניתן לך כמה נושאים שאת יכולה

להתמקד בהם. קודם את יכולה לעשות השוואה בין אנג'לינה של פעם לאנג'לינה של היום.. פעם היא היתה יותר פרועה, סקסית, חושפנית היום היא יותר מחושבת, קצת יותר שמרנית ופנתה לעוד עיסוקים חדשים מלבד המשחק נכתבי על האספקטים השונים של החיים שלה.. אנג'לינה כשחקנית, כאמא, כשגרירת רצון טוב באו"ם תתני גם ביוגרפיה ואני מביאה לך את האתר הזה www.souliejolie.com ששם יש לך כל מיני פרטים ועובדות וזה גם באנגלית אז יהיה יותר קל כי העבודה כבר באנגלית בכל מקרה

FIRE GODDESS

New member
בואונה בחיים לא הייתי חושבת על זה

וואלה איזה דמיון מפותח יש לך! (בלי עין הרע lol)

¥EleVatioN¥

New member
ואיי גמאני הייתי צריכה..../images/Emo129.gif

לעשות והאמת שעשיתי, מה מותר לכם על מה שאתם רוצים?
למה רק אותנו הגבילו על המצאות ותגליות

ולריה1

New member
המצאות ותגליות?!!?

חח לנו מותר מה שבא לנו.. אני יודעת עליה כ"כ הרבה..אבל שזה מגיע על לכתוב סיכומים וכאלו.... SHIT

../images/Emo79.gif היום בתפוז../images/Emo43.gifאנשים ../images/Emo79.gif

ישראל בוחרת אירוויזיון- לכבוד יובל לאירוויזיון, בואו לבחור את שיר האירוויזיון האהוב עליכם ביותר: http://www.tapuz.co.il/eurovi/
תפוז אנשים והליקון מחלקים לכם כרטיסים זוגיים להופעה של פבלו רוזנברג שתתקיים ב-20/10 לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=38372

היום בתפוז אנשים../images/Emo39.gif

יש לכם רעיון כיצד יראה יום שגרתי בחיי רננה הרכילאית? פורום היכל התרבות מציע אלבום של "מה קשור" כפרס לרעיון היצירתי ביותר. אתם מוזמנים
עמותת "ספיישל אולימפיקס" - העמותה למשחקים אולימפיים מיוחדים העוסקת בארגון ספורט תחרותי לאנשים עם לקות שכלית מזמינה אתכם לכנס מקצועי בכפר המכביה המיועד למאמנים / מדריכים בענפי הספורט השונים ולמורים לספורט. כל הפרטים בפורום ספיישל אולימפיקס. חג שמח

למעלה