אוף

linkintrance

New member
תמונה 5

סשה המאבטח נח לו (אחד האנשים הכי סבבה שיש) ונכון שהוא לא נראה רוסי חחח?

linkintrance

New member
תמונה 6

חלק קטן מהשיכבה במקדונלד'ס טוחנים להנאתם. (פה אחרי המסלול אני וחברות פשוט רצות לקניון הפיצי הה שבו יש מקדונלד'ס אנחנו מגיעות לשם וא=י=ן שירותים.והתברר שיש בקומה למטה בתשלום=/ )

linkintrance

New member
תמונה 7

שיחת סיכום בשמורת עין גדי-נחל דוד ביום השלישי) (אני עם התיק הסגול) אולי בערב יצא לי להעלות ת'תמונות שלי. ועד אז-יום טוב))

little WhiSper

New member
סופסוףףףףף כפרע!!!! חחחח

הוא קצוות! אני לא יכולה להפסיק לחרוש עליו.

little WhiSper

New member
וואי איך האוף בא בטוב...

א י נ ל י כ ו ח! נמאס לי להתלבט כל החיים. שבוע הבא ישלי טיול שנתי ואנ'לא יודעת אם ללכת. ולא, זה לא כמו שבטח רובכם חושבים, זה 4 לילות לינת שטח [סק"ש אוהל קור] ומסלולים קשים [הבצפר שלי ידוע בכך] וכמה אנשים בעייתיים... בקיצור... כאפות. זהו.

Amir Noy

New member
אממ...

ללכת
זה טיול שנתי..לא היו עוד כאלה..
זה גם יכול לעזור לך להכיר אנשים שאת קצת פחות מכירה בכיתה שלך.. וגם.. יהיה קר? קחי איתך 4 שכבות..או תקני את המעיל של קאסרו ^^ זה שמיכת פוך בתוך המעיל
וחוץ מזה..מסלול קשה? תתרגלי..החיים כאלה
קיצר..תלכי..את רק תהני..

little WhiSper

New member
תראה...

קור והלינת שטח הכי פחות מזיז לי. אנשים- אני מכירה את כולם, אנחנו בצפר קטן ושכבה כזאתי... קיצר מכירה את כולם. ולי לא אכפת שזה טיו"ש אחרון וכאלה... הרי מכ'פת לי שיש דבר אחרון ממשהו שאני לא הכי אוהבת. הקטע הוא שאני יודעת שאני הולכת לסבול, מכלמיני סיבות שלא תלויות בי. אבל תודה על העידוד! אהבתי ת'מסלול קשה-תתרגלי החיים כאלה... חח

Elpar

New member
אם לא תנסי לא תדעי

את לא חוזה את העתיד נכון? היו לי כמה טיולים, גם שנתיים, שהייתי בטוח שהולך להיות ממש גרוע והיה ממש מעולה! היה לי טיול בתחילת השנה גם, חשבתי שלא יהיה מה לעשות שם, סתם להשתעמם, אבל התחברתי עם יותר אנשים וחיזקתי קשרים והיה ממש ממש כיף! ברור שיש ילדים מציקים, מטומטמים ומה לא, בכל מקום יש! אבל אחרי הכל טיול שנתי זאת חוויה, ואם זה טיול אחרון אז תרגישי שונה גם, אולי זה לא יהיה כזה נורא כמו שאת חושבת. אני אומר שתלכי, תהיי עם חברות וחברים שלך 4 ימים ביחד ועם סתם אנשים גם, ותמיד כיף לדחוף איזה תלמיד ערס ומעפן מהצוק.

under the rose

New member
לפי דעתי..

תלכי!!! זו עצתי בכל אופן, אם זה הטיול האחרון אז כדאי גם לעשות מאמץ אחרון... חבל שאח"כ תשמעי חוויות ותתחרטי שלא היית שם. ואם הדברים הכיפיים יעלו על הקושי אז באמת חבל שתפסידי. מקווה שתלכי ויהיה קצוות

למעלה