חזרתי מהטיול השנתייי))
נסענו ל-3 ימים למדבר יהודה, היה ענק, מצחיק, מטורף ואין לי מושג איך עוד אפשר לתאר את זה! ביום הראשון עלינו למצדה-ממש ממש קל-מבחינת מסלול.. יום שני- מדבר יהודה עלינו על מצוק של 90 מעלנוןת וכדי לרדת עשינו סיבוב..והירידה הייתה מפחידה בטרוף..(אני אעלה תמונות בתקווה שהצלמה תפסיק להיות עם מסך כחול שכתוב עליו ONE MOMENT חח) והיום היינו בשמורת עין גדי..היה מאגניב, מבחינת אנשים ושטויות היה מצחיק !! אתמול בלילה הלכתי עם חברה לחדר של הבנים ב4 בבוקר..השפריצו שם קרמים אחד על השני-מזעזע ביותר..התעללות אחד בשני..אבל ממש מצחיק. היום בדרך חזרה..שיגעתי ת'שכל עם עוד 2 חברות למאבטח שלנו את הראש...חחח מסכן והוא באמת אחלה של בן אדם! כמה חפרנו לו כמה הצקנו לא..אחרי כל עצירה שעשינו ואז הוא היה עולה לאוטובוס כולם צעקו איתנו "סשה-סשה" חחח והוא מתפקע מצחוק.(כשעני אעלה תמונות..אני אזכר בקכמה קטעים אני מקווה..אני והסניליות שלי.) אבל הדבר הכי נחמד שאני והמחכנת שלי חושבות עליו- יותר נכון זנה רעיון שלה...היא רוצה לאמץ אוץו..הוא פה בדד בארץ אז היא רוצה להזמיםן אותו לארוחות שישי בבית שלה ויש לה ילדים בגידלו וסתם שנפתח איתו קשרי ידדות שגם ככה קיימים חח קיצר לדעתי זה ממש ממש דבר שכדאי ללמוד ממנו=)) אני יודעת שזה לא הכי מעניין לקרוא אבל הייתי חייבת לכתוב