אוף
.

וואו אדיר :]

ממש אהבתי את השיר ששלחת לי... אני מקווה שאצליח "להשיג" את שאר האלבום
הו פינים כזה עם מוכשר
בשביל אלבום ראשון זה ממש מדהים

danduuu

New member
מאימיוליסטן בקלות../images/Emo3.gif

הו כן
בשביל שני סינגלים ראשונים אני חושבת שזה הישג עצום ועוד להיות במקומות ראשונים אחרי שני שירים בלבד תשמעי את השני את ממש תאהבי ולאלבום קוראים- The Portrait Of Carmen Gray

HimXAndXHer

New member
אהא!!!!1111

מי הולכת להזמין של שלושת הווליום של לאבלס ואת הווליום הראשון של דת' נוט מאמזון ולא מוציאה עלזה שקל? XPPPP (אני.) [אה, כן, וגם מזמינה איזה דיסק לכבוד היומולדת של סבתא, אבל זה פחות חשוב ;; ] בכל אופן: ~אופוריה~ (אויאלוהים, התקף אני-עומדת-להקיא. איכאיכאיכ. יווווווו מותי קיבה, מוותי. *קורסת*)

danduuu

New member
תרגישי טוב מתוקה../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ומזל טוב לסבתא שלך
סבתות שולטות /m\ ותתחדשי על כל מה שאת מזמינה

xXxHIMCRxXx

New member
היום יומולדת... ../images/Emo23.gif

|הגדש|לוילה!!|סגדש|
| [תתעלמו מהאחרון. זה סתם פנטזיות שלי
] אז כולם לכתוב לו ברכה.

danduuu

New member
חחחח משעמם לכן ובא לכן לצחוק?

אז תראו מה חברות שלי עשו ברגעי שיעמום בטיול השנתי..זה היה בדיוק ביום רביעי שעבר בערב
[עבר כ"כ מהר
|מתה||שובמתה|] אז הן עשו את "האנס והנאנסת" קטע מטומטם ביותר שלא תראו בשום מקום אחר
[אני שם בצד עם השיער השחור נשפכת מצחוק] חלק ראשון- http://www.youtube.com/watch?v=z0wn-r4TEoQ חלק שני- http://www.youtube.com/watch?v=BGW8XBdjP9M&mode=related&search=

danduuu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הכי מצחיק שגם בחדר הפנימי שהיה לנו ששם אני ועוד חברה ישנו עשינו אממ קולות של גניחות XDD ואני וחברה שלי ממש טובות בזה משום מה והקלטנו את זה ואז חיברנו לטלוויזיה והגברנו והשארנו את הדלת של החדר פתוחה, וכמה בנים עברו חח והם כזה הלכו במהירות פתאום הם עשו אחורה פנה נכנסו לחדר וכזה מזה?? ולמה לא רואים כלום?? הם חשבו שזה סרט פורנו חחחחחחחח וכולם בשכבה עברו ונבהלו מזה חחח

danduuu

New member
טוב מי שלא מכיר

אז אני ממליצה לכם על הלהקות הפיניות האלו: Lovex,Carmen Gray,Uniklubi,Bloodpit,Dingo אלו בינתיים ממה ששמעתי האחרונים
והם ממש טובים בייחוד כרמן גריי ולאבקס ויוניקלובי גם
אז תשמעו אותם אתם תאהבו
וקאריני תגידי לי מה דעתך על השירים ששלחתי לך

xXxHIMCRxXx

New member
אוהו.

אין יל איך להוריד אותם עכשיו, יש מצב שיש לך קישורים לשירים שלהם?

למעלה