אוף
.

milkshakit

New member
אויש מותק שלי תרגישי טוב../images/Emo25.gif

מורות זה זנות, ידוע כבר

inbal287

New member
../images/Emo207.gifפורום בון ג'ובי

מחכה לכם שתכנסו אליו
. אם גם אתם אוהבים את החבר'ה שקרעו את הבמות בשני העשורים [וחצי] האחרונים אתם מוזמנים להצטרף לפורום 1528 ולדבר על אחת הלהקות הגדולות שקיימות
.
[אהמ. אני יודעת שיש פה אנשים שאוהבים את בונג'. טוסו לפורום].

danduuu

New member
אני אוהבת אותם אבל אני לא מכירה טוב

את כל השירים..אני מכירה את היותר מוכרים שלהם
רציתי להצטרף משנפתח כבר אבל אני לא אוהבת להיות בפורום שאני לא מבינה על מה מדברים בו בכלל חחח

inbal287

New member
כרגע לא מדברים על שומדבר, הוא מת

הפורום זאת אומרת
. כך שזה כאילו שמתחילים מהתחלה. את יכולה לשאול אותי מה שאת רוצה ואני אספר לך, ואני גם מוכנה להמליץ לך על שירים. זה מעבר לעניין שתצטרפי לפורום, הם באמת להקה מיוחדת ומוכשרת, אז מה אכפת לי להוסיף להם עוד כמה מאזינים?
.

little WhiSper

New member
בכיף הייתי מצטרפת....

אני מחבבת אותם, אבל אין לי כל כך זמן להשקיע עם הפנימיה וזה.... מצטערת ענבלירוני.

danduuu

New member
תרגישי טוב מותק../images/Emo9.gif

ומורות בעעע גם לי המורה החרא לאזרחות הפריצי הזאת נתנה לי 45!! היא לא נתנה לי ניקוד על שלוש שאלות וכל השאלות השניות היה לי ניקוד מלא בהן! חרא של מורה נמאס ממנה
אה וחבר'ס עברתי טסט פנימי

inbal287

New member
היי! לא ידעתי שאת לומדת נהיגה../images/Emo2.gif

מזה פה? תתחילי לדבר איתי יותר!
ומזל טוב
.

danduuu

New member
חחח אני לומדת כבר ממש ממזמן ../images/Emo12.gif

אבל כן אנחנו כמעט ולא מדברות
רק אתמול הבנתי שגם עם נועה אני בקושי דיברתי אבל פיצינו על זה עם שיחה ממש ארוכה
אז יאללה גם איתך אני צריכה לדבר יותר
ותודה מיי לאב

danduuu

New member
טנקס האני ../images/Emo23.gif

נכון!!! זה חרטה וקקה ואני שונאת את המורה המפגרת שלי שכל הזמן אומרת שנביא שולחן אחד לספר במקום ספר אחד לשולחן! והיא חוזרת על עצמה בכל שיעור עם אותה טעות! היא פשוט דפוקה ויש לה את הקול הכי מעצבן עלי אדמות קול צורמני כזה צריך לתקוע לה איזה עמוד בתוך מיתרי הקול אולי ככה היא תשתוק

under the rose

New member
../images/Emo6.gifחח

המורה שלי בכלל לא מבקש שנביא את הספר (סתם קניתי אותו
), הוא מצלם לנו ממנו וכל שיעור אני מקבלת חבילה של מליון דפים

inbal287

New member
*הבעה...

היא גם כ"כ מגעילה בהתנהגות שלה. אמא שלי נכנסה איתי לחדר שלה והיא אמרה לי אח"כ שהיא מבינה למה אני מפחדת ממנה כ"כ. הכלבה. הרסה לי הכל. אבל אנחנו הולכים לעשות משהו. מתוך חמש כיתות שיש אצלי בשכבה שתיים לומדות עם המורה הזאת. ומה מסתבר? שבשתי הכיתות הציונים לא עולים על 80. לעומת שלושת הכיתות האחרות שלא לומדות איתה שבהן יש ציונים ממש טובים. #%!#^!#%!@#%$!#@% *נושמת* יהיה טוב.

nooki92

New member
אוי תרגישי טוב בובי...

ואוו זונה... למה כמה קיבלת בסוף? שמעי לפחות יש לך ממוצע 90 לי יש איזה 60 או משהו כזה..

תרגישי טוב בובה.../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo163.gif

ומפיריוש, מתי עושים את שיחת החפירות בטלפון שלנו?! כבר חודשיים אנחנו קובעות ולא דיברנו בכלל.

למעלה