אוף
.

inbal287

New member
אוף../images/Emo214.gif.

אני חולה, תהיו ילדים טובים. וגם המורה להבעה הרסה לי את ההמוצע 90 היפה שהיה לי באסיפת הורים אתמול. ביץ'.

xXxHIMCRxXx

New member
שונאת מורות ללשון.

הן כאלה רעות.
ממש כמו מורות לאנגלית ששמות חולצה ירוקה, מכנסיים סגולים קרועים כאלה בקצה ואולסטאר צהובות. בעיקר כשהן חושבות שיש להן מבטא מגניב. לשהן מגניבות. ושהן יכולות לתת לי 78 בלי טעות אחת שיש לי. זנות שכזאת לא רואים כל יום.

Elpar

New member
המורה שלי ללשון מעצבנת כל כך...

הורסת כל מה שלמדנו עד עכשיו... מפגרת... שונא אותה... אבל יש לי לעומת זאת מורה לאנגלית טובה ומצחיקה, שגם היא הצטרפה לחגיגה כשאמרנו שאליסה מארץ הפלאות הייתה על סמים כל הסיפור (באמת, ארנב מדבר???)! ומורה לאלקטרוניקה גנובה לאללה (שרפה את הבי"ס שלה כשהייתה קטנה בי' אני חושב, היא וכהמה חברים ממגמת ביו רפואה (איפה שאני עכשיו), והם היו הכי מופרעים בשדכבה XD), ויש לי מורה סטלן לאללה למחשבים, ואני מדבר סטלן!!! קרועעעע ומה עוד... מורה להיסטוריה שיכולה להצחיק כשלא מעצבנים אותה... אך השנה תהיה נראה לי טובה :) חוץ משיעורי לשון המעפנים האלה... אוי שיט יש לי בחמישי מבחן בפיזיקה!!! מה אני עושה כאן לעזאזל!?!??!

Elpar

New member
הבנתי מה אני עושה כאן

מחכה לתגובות... המסנג'ר לא נכנס לי כרגע ולא בא לי לעשות ריסט... היי, בלי קשר לשום דבר... סתם רוצה לשתף את כולם!!!! מחר סוף סוף נפתח שיעור מוזיקה בבי"ס שלנו!!! קנו לנו כלים חדשים והביאו מורה! ויודעים מי ארגן את הכל?!?!?!? יודעים מי הגאון ששיגע כל הזמן למנהל הפדגוגי את השכל עם כל העניין של מגמת מוזיקה?!??!?! אתם יודעים מי בא כל הפסקה ודרש שיעורי מוזיקה בבי"ס אורט השומרון בנימינה?!?!?!?!? אין לי מושג מי.. אם תדעו תודיעו לי... אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמין!!! אני עשיתי את זה! ומלא אנשים תמכו בי! ומלא אנשים נתמכו בי! ואני עשיתי את זה! אני מאושר
מאוד מאושר
תברכו אותי!!!!!!!

danduuu

New member
../images/Emo2.gif שיעור מוזיקה??

לא למדתי את זה מכיתה ו' וגם אז זה היה רק חלילית [מה דה פאק יש לי לעשות עם חלילית בחיים?!] איזה כיףףף לךךך גמאני רוצהההההההההההההההההההההההההההההה

Elpar

New member
תתחילי לעבוד נשמה

כמה זמן ומאמץ הקעתי בזה אין לך מושג... המנהל כבר שונא אותי בלב ובנפש... אבל לא אכפת לי! אני הצלחתי! בינתיים רק שיעור, אבל שנה הבאה אם זה ילך כמו שצריך אולי נפתח אפילו מגמה!!! ולשם השוואה, אנשים (יותר נכון נשים) בבי"ס נלחמו בשביל שיעורי מחול ומגמת מחול, רק אחרי 5 שנים הן קיבלו את זה בבי"ס ועכשיו יש מגמת מחול! ואני עשיתי את זה בכמה? שושה-4 חודשים? :) מי מלך מי? וזה לא שיעורי מוזיקה בדיוק... נגנים שיודעים כבר לנגן באים, ויש מורה שמעביר שיעורים (יום חמישי תהיה ישיבה ויסבירו לנו הכלללל)... ועוד משהו!!! יש לי כל יום חמישי שעתיים ראשונות חופשיות (חלון) ושעה שלישית חינוך! והמוזיקה נופל בדיוק שעה שנייה ושלישית!!! אוי אני כל כך מזליסט (זה בגלל שלמורה יש רק את השעות האלה פנויות)!!! אני כזה מלך... ועוד לא בירכתן אותי (למרות ששיגעתי אתכן כאן בהודעות ארוכות כמו זין של פיל....)!!!

xXxHIMCRxXx

New member
XD

טל מי אבאוט דאט. עוד 2 דקות מתחיל לי מבחן בטימטו. ומה אני עושה כאן?! סעקק. אני צריכה להיות בכיתה שלי בכלל. האהא. אני שיכורה.
ואני לא מוצאת את אמא שלי. אה, היא יצאה.
בכל אופן, המוטרה שלנו להסטוריה קורעת אותי. היא כזאת מתוקה. והמורה שלנו לספרות זה הדבר הכי תקוע שקיים. היא כ"כ טיפשה. "אם הילד אוהב את אבא שלו, ואוהב את החזיר שהוא קנה לו מתנה, משמע- הילד מדמה את אבוי לחזיר" כאילו, wtfuckingf??!! טוב, אני אלך לגרור את עצמי לבי"ס. |:

למעלה