קיבוצניקיות? מאיפה?
S S u p e r S h e e p New member 8/10/06 #24 ולקאריני- ../images/Emo163.gif אני לא מאמינה שאני הולכת לראות אותך! [חיחי העברתי את התגובה מהשרשור מפגש ] ענבלירון, נכון שעכשיו את גאה בי?
ולקאריני- ../images/Emo163.gif אני לא מאמינה שאני הולכת לראות אותך! [חיחי העברתי את התגובה מהשרשור מפגש ] ענבלירון, נכון שעכשיו את גאה בי?
F Fragile Dream New member 8/10/06 #29 מישהו יודע מה עם לוסי? ../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif היא נעלמה. =[ מי שומר איתה על קשר? [או שהיא כבר נסעה להופעה של AFI ויצאתי מפגרת ]
מישהו יודע מה עם לוסי? ../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif היא נעלמה. =[ מי שומר איתה על קשר? [או שהיא כבר נסעה להופעה של AFI ויצאתי מפגרת ]
L LucyMeow New member 11/10/06 #93 ../images/Emo55.gif אל תהיי מרושעת, מידי. ../images/Emo3.gif זה לא יפה.
D danduuu New member 8/10/06 #35 למי שיש יס ולא יודע-תכף יש את "הסיוט שלפני חג המולד" אחח ג'קק |אונס| [כן אני אונסת בובות קטנות וארוכות רגליים ]
למי שיש יס ולא יודע-תכף יש את "הסיוט שלפני חג המולד" אחח ג'קק |אונס| [כן אני אונסת בובות קטנות וארוכות רגליים ]
D danduuu New member 9/10/06 #55 |מתביישת| חחח מה אכפת לי!!! מה אתה מקנא??? טוב נו אני יעשה אותך קודם ואז את ג'ק
C corala New member 10/10/06 #85 ../images/Emo103.gifאני ראיתי ../images/Emo9.gif בפעם הראשונה היה קצר ונורמטיבי למדיי, אבל סה"כ דיי משעשע. |ביקורתית|
../images/Emo103.gifאני ראיתי ../images/Emo9.gif בפעם הראשונה היה קצר ונורמטיבי למדיי, אבל סה"כ דיי משעשע. |ביקורתית|
B Blade Of Fire New member 9/10/06 #51 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתגידו לי מזל טוב!!! היום, לפני כמה שעות, אחותי ילדה בת בריאה במשל 3.2 (וללא מעודכנים-אני דוד פעם שלישית, יש לי שתי אחייניות תאומות בנות 3 מאחות אחרת) וזהו אני מאושר
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתגידו לי מזל טוב!!! היום, לפני כמה שעות, אחותי ילדה בת בריאה במשל 3.2 (וללא מעודכנים-אני דוד פעם שלישית, יש לי שתי אחייניות תאומות בנות 3 מאחות אחרת) וזהו אני מאושר