אוף

inbal287

New member
אוף../images/Emo214.gif

די, פשוט די. חדשים - תקראו את התקנון. נמאס לי למחוק ולשרשר הודעות כל היום... עד שאני חוזרת הביתה זה מה שאני צריכה לעשות?
באמת, זאת בקשה כ"כ קשה? תקנון, כמה סעיפים וזהו, לא יהיה פה בלאגן. בקיצור, נמחקו מספר הודעות בפורום, וזאת לא בעיה שלי כי הכל מנוסח בתקנון. לכאן אתם משרשרים כל מה שלא קשור לנושא הפורום. והנה, שלא תתלוננו, קישור לתקנון.

little WhiSper

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif

תגידו...מה עם המפגש? כאילו... אני יודעת שהיה שרשורים והכל, אבל מה המקום והזמן הסופי?

danduuu

New member
אממ לפי מה שהבנתי זה ב-18 לא?

ובאמת איפה זה בדיוק?ובאיזה שעה מה מו מי? צריך לפתוח עוד שרשור אחרון ומסודר על הזמן והמקום המדוייקים ומי בדיוק בא כדי שנדע כמה אנשים אנחנו אמורים להיות ולמי לחכות שם
וכן כן אני באה
אני מקווה שכן חח כי אני אמורה לנסוע לבד[אמאא] ואני צריכה עוד לדבר אם אבא שלי ואני מקווה שלא תהיה לו בעיה עם זה אבל בכל מקרה יש פה מישהו מחיפה או הקריות שנוסע למפגש בטוח ורוצה לנסוע ביחד ברכבת?כי בכל מקרה צריך לנסוע לשם אז מי שמהאזור ונוסע אז תגידו לי פליז כדי שאני אוכל להפגש איתכם ולנסוע ביחד ולא לבדי..בודדה..בדדניקית
אוויי חפרתי[ועכשיו אני מזכירה לעצמי כמה שאני אוהבת את קשת
אני מתגעגעתת אליההה
]

milkshakit

New member
אההההה את באה../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותך
את רוצה שאני אחכה לך איפה שיוצאים מהתחנת רכבת? את עולה במדרגות מפחידות
ואז הולכת קצת בגשר ואז הכניסה לקניון... את רוצה שאני אחכה לך שם? רק תגידי לי באיזו שעה תגיעי בערך
צריך להגיע ב11 וחצי, 11, קיצר עד 12 מומלץ להגיע.

זאת דנה מדברת מלוטם חחח ואממ

אני גם אוהבת אותך דבר ראשון
ודבר שני אני רק היום אבדוק אם אבא שלי נותן לי על בטוח לנסוע ואז אני יודיע לך אבל אם אני נוסעת אני רוצה שתחכי לי שם כי אני פחדנית
ואני לא יודעת להסתדר לבד ממש וגם אין לי שיחות בפלא ואז אני יאבד ולא ימצא אפחד ואם אני יהיה איתך אני יהיה מוגנת

milkshakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

כן אה אני בריון חזק ושרירי!
ואין לי בעיה לחכות לך! רק תבואי!

milkshakit

New member
../images/Emo10.gif

למה? המקום הוא עזריאלי, ידעת לא? והשעות אמרתי

little WhiSper

New member
אני אחשוב על זה ../images/Emo11.gif

-חושבת- -חושבת- -חושבת- חשבתי. נו שיהיה, נסלח לך!!

למעלה