אוף...

הילה 4 2

New member
אוף...../images/Emo184.gif

הי, אני חולה... ושוב, כמובן, זה מזכיר איך אמא חסרה... הרי אני לא הייתי צריכה למדוד חום - היית מסתכלת על אמא ושואלת "אמא, יש לי חום?", והיא במבט אחד על העיניים שלי היתה יודעת כבר את התשובה. חוץ מזה, זה כבר לא כיף להיות חולה בלי הפינוק של אמא... כן, אבא משתדל, אבל, אתן יודעות... תגידו, בעלים יודעים לפנק כשחולים? יש למה לצפות?

Ofra m

New member
ממש../images/Emo31.gif

אמא שלי תמיד אמרה אם אין אני לי מי לי וזה נכון הבעלים מפונקים בעצמם ואם הם חולים אז סוף העולם תדאגי לעצמך חביבתי ותאהבי את עצמך אבל אם את זקוקה לעזרה אל תהססי לבקש

לולי80

New member
הילול

ראשית, תרגישי טוב!!!! אני כ"כ יודעת למה את מתכוונת... אני שונאת להיות חולה רק כי אין לי מי שיטפל בי ... אבא שלי שאני מאוד אוהבת אומר לי כשאני חולה "קחי אקמול"... ולמרות שזה מפתה להשאר בבית עם טיפול "מסור" כזה אני מעדיפה ללכת למכללה גם חולה. חבר שלי מטפל בי מאוד יפה כשאני חולה אבל.... אין כמו אהבה וטיפול של אמא... אחרי טיפול אצל הרופא כשאני כולי מצוננת ומרחמת על עצמי אני אוהבת ללכת לסופר ולקנות לי כל מיני דברים מפנקים כאילו אמא שלי קנתה לי... פתטי אך מנחם... שוב תרגישי טוב... חיבוקים !!!! נ.ב אנחנו חולקות אותו שם ואותו גיל

../images/Emo101.gif הרגישי טוב

פנקי את עצמך. הרבה שתיה חמה, ספר טוב/סרט טוב והרבה מנוחה. מבטיחה שזה יעבור... שולחת לך

למעלה