אוף

אוף../images/Emo10.gif

אוף הסופשבוע הזה זה לא היה הסופשבוע שלי אני מבואסת רצח!!!! יום שישי היה לי טסט זה הטסט ה4 שלי כבר קיוותי שסוף סוף אני יעשה את זה ויעבור,אבל כנראה שטעיתי ובגדול,ב1 אני מקבלת תשובה מהמורה שלי: "מאיה נכשלת..." הרגשתי כ"כ חרא עם עצמי,ואז החבר המושלם שלי בא ועודד אותי כפרות עליו,אבל אני עדיין קצת מבואסת כי זה הרגשה הכי חרא בעולם להיכשל בטסט ועוד בטסט 4! אני כבר מתחילה לחשוב שלא יהיה לי רישיון בחיים!!! סעמאק איזה הרגשה חרא זאת אלוהים ועוד על מה נכשלתי לא תאמינו... על זה שההוא שהיה איתי בטסט הנבחן ה2 לא חגר מאחרו וזו בעיה שלי כי הייתי צריכה לדאוג לזה בתור נהגת רק על זה אתם קולטים סעמאקקק יכולתי להיות מאיה הנהגת החדשה אין לי מזל אין לי באלוהים!!!!! טוב חפיף מקווה טסט הבא לעבור... בקיצור עכשיו אני מרימה טלפון לכמה חברות לצאת לאיזה מקום לשפר תהרגשה הזיפתית הזאת הרגשה הכי חרא בעולם.... מקווה לטוב.... מאיה שלא במיטבה עכשיו!

מאיה, תירגעי קודם כל ...

בסופו של דבר את תנהגי. אני לדוגמא רק אתמול התחלתי את השיעורי נהיגה. את רואה... חוץ מזה את יודעת כמה אנשים אני מכיר שנכשלו על זה? את יודעת עוד משהו, יש לי ידידה שלא עברה טסט 5 ועל מה היא לא עברה? הכל היה פצצה גם הבוחן אמר לה - היה לך את הטסט הכי טוב בארץ אבל לא שכחת משהו ? היא לא חגרה חגורת בטיחות, היא נהגה לא חגורה זה הכי מבאס בעולם! אז אל תדאגי, את עוד תנהגי.

שחור

New member
משה אם אנחנו מדרים על אותה אחת ס´

אז היא כבר בטסט שישי אם היא לא עשתה עוד מאז. ומאיה לא נורא בסוף את תעברי גם את זה אבל בינתיים את מממנת את משרד הרישוי

מאיה....

את לא היחידה שזה לא היה הסוף שבוע שלה אז אל תתבאסי מזה...טסט הבא את בעצימת עיניים חוברת אם לא תני לי את הפרטים של הטסטר שלך אני ירצח אותו...אם אני לא עובר טסט ראשון...הטסטר שלי יהיה מסכן...מאיה אל תדאגי את חזרי למיטבך בזמן הקרוב ככה לפחות אני מקווה בשבילי... אולי תרימי טלפון גם אליי אני גם יצטרף אליכם...חחחחחחחחחחחחחח... מאיוש בהצלחה בטסט הבא נשמה !!! *****רותם*****

למעלה