אוף משעמם לי פליז תכינו קצת שאלונים יפים שינעימו לי את הזמן
ק קספר07 New member 5/12/06 #1 אוף ../images/Emo10.gif משעמם לי פליז תכינו קצת שאלונים יפים שינעימו לי את הזמן
ד דנטל New member 6/12/06 #2 יום אחד לי ולחבר הכי טוב שלי היה משעמם רצח (נו, היה יום כיפור), אז עברנו על הפורומים של תפוז לפי א'-ב' וענינו על הסקרים שלהם. באות י' האתר נפל, אז את שאר הזמן בילינו בחרדות שהאתר נפל בגלל שעשינו יותר מדי סקרים .
יום אחד לי ולחבר הכי טוב שלי היה משעמם רצח (נו, היה יום כיפור), אז עברנו על הפורומים של תפוז לפי א'-ב' וענינו על הסקרים שלהם. באות י' האתר נפל, אז את שאר הזמן בילינו בחרדות שהאתר נפל בגלל שעשינו יותר מדי סקרים .
1 1Shir New member 6/12/06 #4 ../images/Emo6.gif האתר נפל כנראה בגלל שביום כיפור לא רק אתם אלא כולם החליטו לענות על כל הסקרים....
ד דנטל New member 6/12/06 #3 אה, אופס, שכחתי ולמה את לא עונה על השאלונים שיש פה (חוץ ממה שכן ענית, חחח)?
ק קספר07 New member 6/12/06 #8 תשובה אני עונה אין כ"כ הרבה שאלונים וחוצמיזה שלא כל השאלונים מושכים אותי...
1 1Shir New member 6/12/06 #5 פעם הייתי מפרסמת כאן שאלונים כולם רוצים ממני שאלונים לאחרונה ואין לי מוזה.. אשתדל בקרוב על איזה נושא את/ה רוצה שאלון?
פעם הייתי מפרסמת כאן שאלונים כולם רוצים ממני שאלונים לאחרונה ואין לי מוזה.. אשתדל בקרוב על איזה נושא את/ה רוצה שאלון?
ק קספר07 New member 6/12/06 #9 תשובה אני בת קודם כל-נעים מאוד אין לי נושא ספציפי כרגע אבל העיקר שיהיה מהנה... אשמח אם תחברי בקרוב שאלון... יום טוב =)
תשובה אני בת קודם כל-נעים מאוד אין לי נושא ספציפי כרגע אבל העיקר שיהיה מהנה... אשמח אם תחברי בקרוב שאלון... יום טוב =)