אוף

אוף ../images/Emo10.gif

אני מתחילה לשאול את עצמי אם הכל בסדר... שנים היו לי מחזורים כואבים מאד (בערך מגיל 17 עד גיל 25) אחרי שילדתי את הבן שלי, לפני 4 שנים, המחזורים לא היו כואבים בכלל בשנה האחרונה הם התחילו לכאוב קצת יותר אבל מאז הלפה' הם כואבים הרבה יותר ! אני הרבה יותר תשושה, הדימום שונה ואני חוששת מישהי מכירה את זה, יכולה להרגיע, להגיד לי שזה פסיכוסומטי - בגלל המודעות לאנדו' אוף אוף אוף לקחתי היום יום חופש כדי לא לתפקד על כדורים, אני בבית עם כאבים בצד ימין שמקרינים לרגל...

היי

לא זוכרת היכן עשית את הניתוח... אבל הייתי מציעה לך לגשת לבדיקה אצל מבין אנדו..(תה"ש) מאוד יכול להיות שיש הידבקויות שלאחר ניתוח שמכאיבות לך ......... תרגישי טוב

סוריאנו ניתח אותי

השאלה אם יש מה לעשות עם הידבקויות שלאחר ניתוח? זה נשמע קצת כמו מעגל קסמים...

ממה שאני יודעת

הרבה אין מה לעשות עם הידבקויות שלאחר ניתוח....אבל כדי להתייעץ עם סוריאנו.......

גם לי אחרי הלפר' לא השתנה דבר-מה שכן

הציל אותי היו גלולות של אורטוסיקלן שנתן לי פרופ' זיידמן. לא הייתי מטופלת שלו אבל במקרה הייתי באסותא והוא נתן לי. זה הציל אותי. נטלתי אותן 6 חודשים והן הצילו אותי.

תודה אבל גלולות מבחינתי הן כרגע לא באות בחשבו

גם בגלל בעיית קרישיות יתר שמונעת ממני לקחת גלולות וגם כי אני רוצה וצריכה להיכנס להריון אז אני פשוט אסבול לי בשקט (-;

אמאשלעומר-אם יש לך בעיה כזו אז אולי תנסי

לקחת נרות וולטרן שזה עוזר בכאבי תופת. חוץ מזה נסי קצת תרופות סבתא להקלה ואם תתני לי מייל אעביר לך מייל שלום בנוגע לתרופות סבתא. אוי, אני זוכרת את הכאבים האיומים שהיו לי. לא יכולתי להשתעל, לא יכולתי לנשום כמעט. אוף איזה כאבים. הייתי משלשלת ומקיאה. והבטן קרעה אותי. תודה לאל. עם חלוף השנים הכאבים נעלמו. תודה לאל אלף פעם. ועצה קטנה אחת - יש לך את "פרק שירה" תקראי אותו כל בוקר ואל תפספסי . זה בדיוק 5 דקות. את תבריאי ותרגישי מצויין. כך זה אצלי וכך כבר קרה לכמה וכמה. אם תרצי אשלח לך בדואר צילום של זה. הרבה בריאות יקירה.

תודה

כנראה שהכל יחסי אלה לא כאבי תופת הייתי יכולה לתפקד עם נורופן פורטה אבל זה לא משהו שאני רגילה אליו. הולכת קצת מקופלת ולשמחתי זה רק יום-יומיים בחודש בתקווה שזה גם לא יחזור בחודש הבא (-: שוב תודה ושבת שלום

למעלה