אוף

SadClown

New member
אוף ../images/Emo10.gif

אתמול הלכתי עם חברים למסיבה בתל אביב, היה ממש כייף והכל, ואז אנחנו חוזרות לאוטו מוצאות אותו פרוץ, גנבו לנו את כל התיקים, ארנקים, תעודות זהות, חוגרים, מפתחות של הבית
(שמנו מתחת למושבים) זה כזה מבאס... היו לי בארנק כל כך הרבה דברים עם ערך ריגשי, תמונות, ציורים שהביביסיטר צייר לי לפני שעבר דירה. מלא דברים שאני חושבת על הגנב שפותח את הארנק, רואה את כל הדברים האלה, חיים שלמים של בנאדם, תמונות, הכל... זה לא צורם לו? יש לי שם דברים עוד מגיל 15. אהה ובתוך הארנק 15 שקל, אני בטוחה שהוא יוכל לקנות עם זה הרבה מאוד. היה ממש שווה לו לגנוב דברים אישיים בשביל 15 שקל. והמטומטמים אפילו את הפאנל של הרדיו לא גנבו, הדבר שהכי שווה לגנוב בשבילו. כאלה טיפשים. מאוד אהבתי את הדברים שהיו לי בתיק ובארנק. ממש בא לי שיענשו או משהו.

pilpelmemule

New member
הווו...../images/Emo201.gif

הם באמת לא כאלה חכמים.. |: ואת צודקת באמת בקטע של הגנב שלקח את הציורים והכל בשביל 15 שקל.. אני נורא מצטערת בשבילך.. אבל לדעתי כדאי לך לנסות משהו.. כי אני לא חושבת שתוכלי פתאום למצוא את הגנב או משהו... תקני ארנק חדש ותנסי למלא אותו מחדש בדברים חדשים.. תצטלמי עם אנשים שאת אוהבת ותשימי בפנים.. ותצברי מחדש דברים עם ערך רגשי.. זה הדבר הכי טוב שאני יכולה לחשוב עליו בינתיים.. בהצלחה

facundo te amo

New member
סתם סתומים

עזבי אותם ליטלצ'וק. מה שקרה ,קרה ולא ניתן לשנות. תתנחמי בזה שאת הפאנל של הרדיו הם לא גנבו ושתוכלי לקנות דברים חדשים בארנק החדש , יש הרבה אבדות בחיים ולמזלך לא היה לך שם כסף. תסתכלי על חצי הכוס המלאה, יהיה לך עכשיו ארנק חדש, הגנב בטח הרגיש מטומטם שלא יצא לו כלום מהגניבה ואולי תצליחי להוציא כסף מהביטוח [או שאני טועה..] לא נורא. יהיה טוב, אוהבת.

החיים לא הוגנים ../images/Emo24.gif

אבל כמו שאמרו כאן...תמלאי את הארנק בחוויות חדשות ואממ...אם הבנתי נכון כול הדברים הללו היו באוטו? אן כן אז , ממתי משאירים דברים כאלו באוטו? ועוד בת"א בלילה...טוב, עכשיו תשמרו יותר על הדברים שלכן ובאמת גנב מטומטם...במיוחד שאי אפשר להחזיר לו כזה בעונש או משהו טוב...ת'15 שקלים שלו לגלידה ואוטובוס הוא הרוויח..עד שהוא יתקע בפעם הבאה.... בואי נגיד, כול עוד לא קורה למישהו מכם משהו, הכול טוב נכון?

SadClown

New member
תודה חמודות ../images/Emo24.gif

וכן, טיפשי להשאיר דברים כאלו באוטו... חשבנו שמתחת לכסא זה בטוח מספיק... טעות שלנו.

12111 מיכל

New member
הייי...

סורי על זה שרק עכשיו אני מגיבה... אני לא יכולה לעשות הרבה(חבל שכך) רק יכולה לתת לך
גדול ולומר שאני מצטערת בשבילך עכש/יו.קדימה תקני ארנק חדש ותכניסי לתוכו חוויות חדשות חבל להסתכל על העבר..

למעלה