אוף! (^_^)

ODana

New member
באמת אוף../images/Emo4.gif

אבל זה לא תלוי בנו כרגע
... מה עם הקומיקס בראש 1?

אפשר לנצל"ש?

רציתי לשאול (ובבקשה תענו, זה מאוד מאוד חשוב ליייייייייייייי!!!) - איך אפשר להיות שחקנית? איפה מתקיימים האודישנים? איך עושים את האודישנים? (איך בוחנים) בבקשה תענו - אל תתעלמווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!זה נוראאאא חשוב לי! אני יודעת להציג מעולה (אני חושבת) ולבכות כשצריך... זה החלום שלי להיות שחקנית. אז בבקשה - מי שיש לו אפילו מושג קטן, שיכתוב כי זה מאוד חשוב ליייייייי! בתודה מראש.

t o o t

New member
אממ אני לא יכולה כ"כ לעזור לך

בגלל שאין לי כ"כ מושג איפה מי מה ואיך,אבל גם אני יודעת להציג מעולה ורוצה להיות שחקנית ולדעתי זה מצוין שאת פועלת למען החלום שלך
אבל היום צריך להיזהר,כי יש המון נוכלים שמחפשים כסף ויכולים לרמות אותך. אז אני מאחלת לך בהצלחה,ושאפילו אם את לא מוצאת אודישנים תרשמי לחוג תאטרון או תבקשי תפקידי משחק בהצגות.. המון בהצלחה רותם

Roniii

New member
../images/Emo168.gifאני לא בטוחה, אבל...

אני חושבת שהרעיון של toot לא רע בכלל - להרשם לחוג תאטרון זה הצעד הראשון. יש גם כל מיני קורסים למשחק (בטח אפשר למצוא כאלה בעיתונים ובאינטרנט), וכל מיני סוכנויות של שחקנים וניצבים (גם אותן תמצאי בטח בעיתונים ובאינטרנט). וכמו שtoot אמרה (אני ממשיכה להסכים איתה...), כדי שתבדקי את המקום שאליו תרשמי. נראה לי שאם את הולכת לכאלה, כדאי שתבקשי מאמא/אבא/אחים גדולים, שיבואו איתך, כדי לוודא שלא מדובר בנוכלים. בהצלחה!

NTsAn

New member
איפה אפשר להיות שחקנית?

תשמעי.. זה לא כזה פשוט... בעיקרון תלוי כמה חשוב לך המשחק עצמו ולא הפרסום שאולי יבוא ממנו. אם זה באמת חשוב לך, ואת נורא רוצה להצליח, זה הגיל שאת צריכה ללכת לביצפר אומנויות, או להתחיל ללמוד משחק אחרי הצהריים. אחרי כמה שנים של למידה, את כבר תגיעי לאודישנים שהמורים ייתנו לך. אם את רוצה לנסות את מזלך, לכי לסוכן דוגמניות ושחקנים ותבקשי שיגלה אותך או אנאערף, או שפשוט תחפשי בעיתונים. בהצלחה.

ODana

New member
זה לא ככה...

זה קצת יותר מסובך. הכי טוב להתחיל בקטן. מגמת אומנות. אודישנים לפרסומות. דברים קטנים שמתפרסמים בעיתון. תיזהרי מאוד מנוכלים ומכל מיני אנשים שמציעים לעשות לך בוק באלפי שקלים. בדרך כלל אלה נוכלים. אל תהיי עיוורת, תאמיני לי אני אכלתי אותה עם &$%$^ כזה וזה ממש ממש לא נעים!
בהצלחה!

למעלה