אוף!!!!!!!!!!!!=(... תעזרו

EMILY666

New member
אוף!!!!!!!!!!!!=(... תעזרו

קיצור אתמול עשיתי הרבה דברים אחד מהם הייתי ביומולדת היה נחמד חוץ מפרט קטן הומלס משוגע פדופיל נרקומן ואלכהוליסט אני לא צוחקת הוא ברח מבית משוגעים עכשיו משטרה מחפשת אחריו אבל בשכונה שלנו כבר הפסיקה לחפש מישו מחבורה שלנו הבוא אותו בהתחלה למקלט בביניין שלי קיצור חשבנו שהוא יהיה בסדר אבל לא. בגללו zapalili ת'מקלט החמוד שלנו.. הוא מדבר לעצמו ומזבל ת'שכל ככה שאפשר גם להישתגע כמונו מזריק כן.. אבל בסדר את זה אפשר לסבול אבל זה שהוא פדופיל.? למשל הוא נידבק לכול ילדה- חברה שלי הוא בן 23!.. אבל מה היה אתמול..ישבנו באיזה פארק הוא בא והתחיל פשוט להישתגע לקח סכין היתחיל לשחק איתו איפה שו מצא את וודקה שהיחבנו שתה היתחיל להיתנהג כמו לא יודעת מי אז ברחנו משם אבל בכול זות הוא מסתובב בשכונהוזה כבר לא מצחיק אלה מפחיד רצח אי אפשר לצפות ממנו מה הדבר הבא שהוא יעשה פעם היינו באים עליו למקלט היינו מביאים לו אוכל חשבנו מסכן וזה אבל עכשיו אני לא יודעת מה לעשות... להסגיר אותו למשטרה?????????????? תעזרו פליז=(((((...

EMILY666

New member
הלוואי אם הוא היה מבין מה אומרים לו

הוא לא מבין לא רק רמזים אלה כשאומרים לו!!.. אומרים לך מפה הוא ממשיך ...והוא גרוזיט .. בכוח?? לא יעזור כנרא ניצתרך להסגיר אותו אבל אנחנו עזרנו לו קצת אוף...

אז תתלוננו עליו....

תצשמעי תכל'ס מקסימום יחטוף קצת מכות... וימצאו לו איזה מוסד שיטפפל בו... אולי זה עדיף מאשר לחיות ברחוב =/

v o d k a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גרוזיט............ גרוזינים....................... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

EMILY666

New member
נו נו.....

לא את אלה יאנה וואילד גיורל משום מה במקום גרוזיט חשבה שרשמתי גרוזיני אז אני שואלת אותה האם היא גרוזוניט וזהו/=

EMILY666

New member
כאילו זה מפחיד אני לא יודעת

מה הצד הבא שלו... ואם נסגיר אותו יכולים להגיד שעזרנו לו להיתחבא!

qwerton

New member
הומלס משוגע פדופיל נרקומן...

ואלכהוליסט
אני חושב שהתשובה בגוף השאלה..

vali האחת

New member
לדעתי את צריכה להסגיר אותו למשטרה..

להגיד שהוא התנחל לכם במקלט ומפחיד אתכם והכל. ואני בספק שהמשטרה תאמין למשוגע,פדופיל,נרקומן, אלכוהוליסט שאתם הבאתם אותו לשם והבאת לו אוכל

AeroSlash

New member
טוב =\

לדעתי בכלל המשטרה זה לא הפתרון.. אם הוא נרקומן ואלכוהוליסט יש לו בעיה הרבה יותר חמודה מאשר שיסגירו אותו למשטרה. הוא צריך עזרה מקצועית, אני לא יודעת אם הוא יקבל אותה אחרי זה אבל זאת בערך הברירה היחידה שיש לך. אם תסגירו לא תסגירו אותו אתם לא יודעים מה יקרה ואם כן תסגירו אותו, אתם לא תהיו בסכנה ויכול להיות שהוא יקבל את הטיפול שהוא זקוק לו. את מעדיפה לא להסגיר אותו שהוא ימשיך להטריד חברות שלך? מקווה שעזרתי

EMILY666

New member
הוא מתריד גם אותי ..אם ניסגור אותו

הוא יהיה בבית משוגעים..... כנרא זה הפתרון הכי טוב ואפילו בישבילו..

למעלה