אוף! תעזרו לי..

תותה20

New member
אוף! תעזרו לי..

מה אתם מציעים לעשות התחלתי בתחילת שנה ללמוד נהיגה אבל הפסקתי בגלל לחץ של הבגרויות כמו מטומטמת הגעתי לשיעור 11.. ועכשיו אני רוצה להתחיל ללמוד אבל בעיקרון אם לא ידחו לי את הגיוס אני מתגייסת ממש מוקדם כך שיוצא שיש לי חודשיים.. ואז אצטרך שוב להפסיק בגלל הטירונות ואף אחד לא מבטיח שאחר כך יהיה לי זמן ללמוד. אני ממש רוצה ללמוד ולא להשאיר את זה לאחרי הצבא מה עושים במקרה כזה? להתחיל? לא להתחיל? אני ממש צריכה תרישיון הזה כבר... האם יש דרך מסויימת שאפשר לדחות את הגיוס בכמה חודשים? אפילו שזה לא פורום של צבא..

aviGODFATHER

New member
לא יודע בקשר לדחיית הגיוס

אבל את יכולה לסיים בחודשיים - תעשי 4-5 שיעורים בשבוע ואם יהיה לך מזל תעברי ראשון... זה ייקח פחות מחודשיים. גם אם לא תצליחי לעבור בטסט הראשון, תמיד תוכלי בחופשים הקצרים שיש לך מהצבא לנסות לסדר טסט... בהצלחה

תותה20

New member
..

4-5 שיעורים בשבוע זה טירוף המורה שלי פעם אמר שכשעושים הרבה שיעורים לא בהכרח הכל נכנס לראש כי את גם צריכה תזמן הזה בין יום ליום שבו את מעקלת את מה שאת לומדת.. ובקשר לחופשים... חודש ראשון זה טירונות והמפקד שלי לא ישחרר אותי בשביל עוד שיעור נהיגה חח

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

אני לא חושב שאם עושים הרבה שיעורים זה לא טוב... והתכוונתי שתקחי שיעורים וטסט בחופשים שיהיו לך אחרי הטירונות...

NewUser4

New member
לגבי דחיית הגיוס

הצבא, לרוב, לא מאפשר דחיית גיוס עקב הסיבה הזאת. אולם, יש לשלוח מכתב ללשכת הגיוס המפרט את הסיבות בגינן את מעוניינת בדחיית גיוס (גם עוד סיבות מלבד הנהיגה). אולי הם יסכימו. בכל מקרה לשלוח מכתב ללשכת הגיוס בדחיפות.

למעלה