אוף שלשול..........

פיקוס123

New member
אוף שלשול..........

אוף איזה אחה"צ........ אחרי כמה ימים של יצאיות רכות הבנבון חזר עם שלשול מן המעון..... שלשל פעמים והקיא פעם אחת. ועוד איזה 3-4 פעמים בבית. כל הזמן נדבק עלי ולא נתן לי אפילו ללכת לשרותים. בקושי אכל משהו אבל לפחות הוא שותה מים וזה טוב שלא יתיבש לי. כל הזמן הוא רצה את המחשב ולא עזר שום דבר שיפרד מן המחשב הוא כולו בן שנה ועשר וכבר מכור למחשב ואנחנו מנסים לגמול אותו ועוד אומר לנו איזה שירים לשים לו!! כדי שאני ילך לישון כדי שיהיה לי כוח למחר לבניט שלי.

מקווה שהוא מרגיש יותר טוב

בזמן שלשולים והקאות מאוד חשוב לקבל באיזה שהוא אופן גם סוכרים לגוף ולא רק נוזלים. לתת פטל, בכמויות קטנות כל פעם (אני נותנת 10CC עם מזרק, מחכה לראות שלא עושה כאבי בטן או גורם להקאות ושוב נותנת) אפשר גם לקנות מינרלי בסופר פארם - שזה מה שהרופא שלנו ממליץ במקרים של שלשולים קשים - מחזיר את משק המלחים בגוף לאיזון http://www.tiptipot.co.il/טיפטיפות-מינרלי/

Nikpik

New member
המון בריאות, מים זה טוב והכי חשוב בשלישולים.

פיקוס123

New member
עברנו

אני מקוה שעברנו את השלב הנורא הזה, אטמול הוא היה איתי בבית ועזר לי לאפות לפורים..... שגע אותי והפך את הבית, גילה איפה הארון של הבמבה. לא הקיא ולא שלשל, אז היום הוא חזר למעון עם שביזות יום א'. מחפשים אותם מחר במעון, ולכן אין לי תמונה.....

למעלה