אוף... שוב נוצלתי :-(

flowr..

New member
אוף... שוב נוצלתי :-(

לפני איזה 3 שבועות-חודש ישנה אצלי (בערך, משהו כמו) חברה שלי. בבוקר היא הייתה צריכה ללכת לחברה שלה, היא קבעה איתה ללונה פארק, וכשהיא ישנה אצלי היא אמרה לי שאין לה כסף כי היא רבה עם ההורים שלה. אמרתי לה שאני לא יודעת אם אמא שלי תסכים, אז היא אמרה לי: ``אה, הכסף שבשידה שלך הוא לא שלך?`` די הופתעתי כשהיא אמרה את זה, כי מאיפה היא יודעת שיש לי שם כסף? היא אמרה שהכסף בולט משם. טוב, בכל מקרה, אמרתי לה שאני צריכה את הכסף והלוויתי לה, אבל אמרתי לה שתחזיר לי אותו מהר. היא אמרה בקול כנה ואמיתי שהיא מבטיחה שהיא תחזיר לי אותו במשך השבוע. זה היה 100 שקל. היו עוד 15 שקל על השולחן שלי, והיא אמרה: ``אני לוקחת גם את הכסף שפה, טוב?`` מה שקצת עיצבן אותי, אבל אמרתי לה שתחזיר לי את כל הכסף. במשך השבוע שלאחר מכן שאלתי אותה על הכסף וכל יום התשובה שלה הייתה: ``מחר``. עברו 3 שבועות והיא הפסיקה לבוא לבי``ס. לפני כמה ימים המורה הקריאה את השם שלה ואמרה: ``היא כבר עזבה את הבי``ס, נכון?`` וכולם אמרו בקול עייף: ``כן.`` הייתי מופתעת ושאלתי את הילדה שלידי בקשר לזה, והתברר לי שהמנהלת תפסה אותה מעשנת והעיפה אותה מהבי``ס. והכלבה חייבת לי 115 שקל!! :-( אוף, איזו מניאקית הילדה הזאת.. וגם אין לי את הטלפון שלה כי היא גם בדיוק עברה דירה, לא שהיה לי את הטלפון שלה קודם, כי הכרתי אותה בסך הכל 3 חודשים! (היא באה אלינו באמצע השנה). :-(

Black Star

New member
תרשי לי לחזור לנקודה שולית...

מי בדיוק מעיף תלמידים על *עישון*? לא היו נשארים אצלנו הרבה חבר`ה אם היו מעיפים את כל מי שמעשן.. זה גלוי וידוע, וכל המורים יודעים מי מעשן ומי הולך קבוע למחששה ומי הולך לפעמים ובלה...

flowr..

New member
יש אצלנו

מחששה, ולפי מה שאומרים המורים יודעים על זה. בכל מקרה, כולם מעשנים שם, אבל כנראה שהמנהלת תפסה את אותה ילדה בזמן העישון, היא ראתה אותה מעשנת.

Sprite

New member
איזה...

כלבה הילדה הזאת!! אין לך שום דרך להשיג את הטלפון שלה?? מסכנה זה העונש על להיות מחמדים מדי! מקווה שכל הכסף יוחזר לך!!! רונה

JUVENTINI

New member
איזה גרועה היא !

אבל למי אכפת באמת שמעשנים ? יש לי חבר בירושליים שלומד בבי``ס שבנו שם מגדל מיוחד שיהיה להם למחששה .. אפילו יש לי מורה שנותנת לילדים מהכיתה לצאת החוצה לעשן ...

JUVENTINI

New member
אכן !

בי``ס שורץ חנונים .. נטול כוסיות ! אבל מושקע בטירוף ..

LI$A

New member
האמת - את הגרועה פה...

אפשר להבין לפי מה שכתבת שלא כל כך התחשק לך לתת לה... וגם שלא סמכת עליה מי יודע מה... ``קול כנה ואמיתי``.... אז למה נתת לה?! דפקת את עצמך והאמת זה היה צפוי, הרי בדיוק כמו שאמרת הכרת אותה 3 חודשים (וכנראה שלכן זה לא הספיק), ומאיפה היא ידעה שיש לך שם כסף?! אה וואלה זה בלט. בכל אופן זה רק כסף וזה באמת ר-ק כסף.

flowr..

New member
``ר-ק כסף``...

אבל כסף שאני צריכה. וחוץ מזה, בקשר לשאר ההודעה שלך, את דווקא צודקת.

LI$A

New member
כל מה שיכולת להשיג באותו כסף,

יכולת גם בלעדיו. אל תהפכי לאחת שתלויה בכסף---אפילו לא לאחת שזקוקה לו, ובייחוד לא בגילנו...

למעלה