אוף, שוב מת פה.

SpyKid

New member
אוף, שוב מת פה.

למישהו יש סיפורים מעניינים\מצחיקים\אירוניים\מרתקים\מוזרים\הזויים\פסיכיים\מעודדים\משמחים?

משהו מצחיק../images/Emo3.gif

פיה טובה אומרת לזוג נשוי בני 60: "הייתם זוג לדוגמא במשך 25 שנה, ואני רוצה להגשים לכל אחד מכם משאלה". מבקשת האישה: "אני רוצה לטייל בכל העולם עם בעלי הנערץ". נופפה הפיה במטה, וכרטיסי טיסה הופיעו בידי האישה. מבקש הבעל: "הזדמנות כזו מגיעה רק פעם בחיים. מצטער יקירתי, אבל אני דווקא רוצה אישה צעירה ממני בשלושים שנה". נופפה הפיה במטה הקסם, והפכה את הבעל לבן תשעים... ------------------------------------------- זקנה אחת נכנסת לרופא ומתלוננת: "דוקטור, יש לי גזים. רק לפני רגע הפרחתי 20 נודים, אבל הם בלי רעש ובלי ריח". הרופא חושב שנייה ורושם לה תרופה. כעבור שבוע חוזרת אליו הזקנה בטענות: "דוקטור, איזה תרופה נתת לי? לא רק שהנודים לא נעלמו, הם גם הפכו להיות מסריחים?" הרופא מביט בא ארוכות ואומר בקול שקט: "יפה מאוד, אחרי שפתרנו את הבעייה עם האף, אנחנו צריכים לפתור את בעיית השמיעה". -------------------------------------------

רוצים דם! דם! ../images/Emo129.gif

תעלי איזה נושא עסיסי, ואז נפרסם את הודעתך בפורום "מומלצים בתפוז". ואם זה יהיה ממש עסיסי ופרובוקטיבי, אז, תסמכי כבר עליהם... הם יפרסמו את הודעתך בעמוד הראשי.. (ואז כל גולשי תפוז כבר ידאגו לפקוד את פורומינו הקט.. ולהפציץ אותו בהמון הודעות..) בהצלחה!

רפשר להביא איזה דיון ישן שהיה

בפורום ולדון אותו שוב פעם.. יש הרי אנשים חדשים בפורום ואולי זה יעניין אותם=)

למעלה