אוף. רע.

feeler

New member
אוף. רע.

טוב, ההורים שלי עושים מכירה כלליץ של כל מה שיש לנו בבית, כי אנחנו לא שולחים קונטיינר, כי אמא שלי אומרת שהיא לא יודעת לאיזה בית היא מגיעה, והיה לנו ממש המון מזל כשחזרנו לארץ מדרום אמריקה עם הרהיטים שקנינו בארצות הברית, והיא לא רוצה לקחת עוד פעם את הסיכון הזה. אז מאתמול בבוקר עד הלילה (של אתמול...) עבדנו כדי לנקות את הבית ולסדר דברים ולמיין והכל, וזה היה כולנו - אני, אמאבא, ואפילו העוזרת שלנו, שהייתה פה לאיזה שבע שעות, ועבדה נורא קשה (נטליה - תודה.). ואז, אתמול בא איש אחרי הצהריים, וקנה את שתי הטלויזיות שלנו ואת המערכת סטריאו. אז עכשיו אני צריכה לחיות שלושה שבועות בלי טלוויזיה ובלי מערכת. וקנו גם את הסט צלחות האהוב עליי ביותר, וכבר קנו גם את הסלון, אבל עדיין לא לקחו אותו, ואת הכד הסיני הגדול שלנו, שהוא הכי יפה (יש עוד שלושה, אבל הרבה יותר קטנים...) ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכרת. היום הייתה פה משפחה שרצתה לקנות כל מיני דברים,ף ויש להם בת שנראית בת 17, אבל היא בעצם בת 13, והיא נכנסה לחדר שלי, ושאלה אם הדרים למכירה, אז היא הלכה להסתכל על הבובות שלי (כן, אני בת 15 ויש לי בובות פרוותיות. חלקן עו מגיל שנתיים. ואני ממש, אבל ממש לא מתביישת בזה.), שכמובן באות איתי, ואז הייתי צריכה לגעור בה "הבובות לא למכירה!" כי לא רק שהיא הלכה לכיוון הבובות, היא תפסה כרית כזאת ממש יפה, אדומה, בצורת לב, שההורים שלי קנו לי, וכתוב על זה I love you. ולמה הם קנו לי את זה? הם נתנו לי את זה ביום הראשון של ה-MUN, אחרי שחזרתי הביתה, מותשת. אז עכשיו אני חסרת חפצים... ואני בנאדם שנורא נקשר לחפצים... ואני יודעת שזה לא בסדר...

justnoa

New member
אבל.................

למה לא לקחת קונטיינר??? יוצא (לפחות אצלנו) הרבה יותר שווה לקחת ומקסימום למכור את זה פה כי השוק של דברים יד שנייה דיי הולך פה... בינתיים לא עשינו אבל יש פה מלא חנויות יד שנייה וכאלה אופ.... כן, גם אני קשורה לחפצים ובשבוע הזה שהיינו עדיין בישראל ובלי כלום כמעט זה היה ממש קשה ואז חודשיים ומשהו בלי החפצים בניו זילנד

feeler

New member
אזהו...

שאצלנו זה ממש לא יוצא משתלם... וגם החפצים שלנו די ישנים, הם כבר עוד מעט בני 9 (יש להם יומולדת באוגוסט...) ואמא שלי רוצה דברים חדשים... אבל כולם כל הזמן אומרים לי שיהיה בסדר, אז אני מניחה שאין לי ברירה אלא להאמין להם... חם פה ברמת גן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

justnoa

New member
גם אצלנו

היו הרבה דברים ישנים מיטות ישנות וכאלה (לדעתי ישנות... אמא אל תהרגי אותי) אבל למכור הכל לא היה מכסה לנו את הכסף על דברים חדשים והיינו מוציאים יותר מ20 אלף שקלים (אני חושבת שזה כמה שהקונטיינר עלה) לקנות דברים חדשים פה וברגע שהבית יהיה מוכן ומסודר לגמרי (כן בטחחח) אז ננסה לעשות גאראז' סייל ואולי גם נרוויח קצת כסף תאמיני לי שהכל יהיה סבבה!!!!!!!!! קצת בלי טלויזיה לא הזיק לאף אחד (והייתי פה חודשיים ומשהו בלי טלויזיה אז אני יודעת)

באסה לך...

אנחנו השארנו דירה מרוהטת ואת שאר הדברים אצל סבתא

draedalus

New member
על הקונטיינר שלנו

משלמת העבודה של אבא....אם אנחנו רוצים אחד יותר גדול אנחנו צריכים להוסיך כסף....בכלליות אנחנו לוקחים הכל חוץ מהמקרר מדיח ומייבש ומכונת כביסה...אבל אנחנו נותנים למשפחה..ממ...וזהו...אה כן גם משאירים לאחותי את הטלוויזיה של ההורים בישראל... וזהו...אפילו לוקחים את התוכים:)

feeler

New member
אזהו, כשאנחנו היינו בשליחות זה גם..

היה ככה, אבל עכשיו זה נסיעה עצמאית, אז אין טעם בכל העניין.. ואתמול קנו את הספות השחורות שלנו ואת השולחן בסלון, אז בסלון נשארו רק 2 ספות, וכל הבית שלי מתפורר לו, ואני שונאת את ההורים שלי על זה. וכן, שירן, שלך, רק כדי לדעת מה זה שם משפחה סקוטי.

למעלה