אוף עם spymac

• פותח הנושא xslf
  • פורסם בתאריך

xslf

New member
אוף עם spymac ../images/Emo10.gif

פתחתי חשבון ב-spymac בשביל לנסות את שירות ה-webdav. קיבלתי שם משתמש וסיסמא, והלכתי לקישור האקטיבציה. אלא מה, כשניסיתי להכנס למערכת, קיבלתי הודעת שגיאה (no valid data found for user). השתמשתי באופציית "שחזר סיסמא" בשביל לוודא שהסיסמא שלי נכונה (היא כן), אבל הבעייה עדיין ממשיכה. עברתי על ה-faq ועל הפורומים, ואין תשובה קיימת. אז אמרתי לעצמי- "טוב, אשלח הודעה לפורום התמיכה לבקש עזרה". אלא מה, שליחת הודעות לפורום התמיכה מוגבלת למשתמשים רשומים, ולי אין אפשרות להכנס. כך נשארתי בלי אפשרות להכנס, ובלי אפשרות ליצור איתם קשר לקבלת תמיכה. אוף
מסקנה: אם אתם מקימים אתר עם אופציית הרשמה, וודאו שיש גם למשתמשים לא רשומים דרך ליצור אתכם קשר. למישהו יש חשבון שם שיוכל לדווח על הבעייה? שם המשתמש שפתחתי הוא slforbes תודה

אני רשום וגם מחובר

בנתיים אפשר להגיד שלא התלהבתי במיוחד מהמערכת מלאה בעיות

אה , והבעיה הגדולה מכולם

נכון שזה 1 גיגה חשבון אימייל? אז אני רוצה לנצלו כwebmail אבל הוא לא עובד!!!! אולי פעם אחת הצלחתי להיכנס ומאז רק תקלות מאידך פתחתי חשבון אחר ואותם נתונים וכו' והוא טוען שאני לא בדטה בייס כשאני מנסה להיכנס למייל ויש להם כל מיני שטויות שנועדו לפתוח שירותים חבל על הזמן בירוקרטיה כזו ...

kiro

New member
גם לי זה קרה אותו דבר

אז חיכיתי וחיכיתי ואז אחרי כמה ימים קיבלתי "תזכורת" למרות שהדואר הראשון לא הגיע ובו מודיעים לי שאני צריך להפעיל את החשבון בלינק המצורף. אז לחצתי ושם קיבלתי הודעת שגיאה. זה היה לפני יומיים. שלחתי להם דואר חוזר ובו פרוט הבעייה. הם עדיין לא חזרו אלי. והחשבון עדיין לא עובד. נראה לי שיקח להם זמן עד שיצליחו להפעיל כמו שצריך. moshed

למעלה