אוף עם הווילד הזה...

אוף עם הווילד הזה...

אני שוכב במיטה שעתיים כבר. מנסה להתרכז בנשימה שלי, במזגן, ב"אני אחלום חלום צלול". בסדר - אני מתרכז. המחשבות שלי נודדות, יש אני מתחיל 4*4, 3+2... אבל כלום. אולי כמה פעמים התחלתי לחוות זרמים בגוף, כאילו לרגליים שלי ולבטן (וכל מיני חלקים אחרים) יש דופק לב משל עצמם. וגם היה איזה קטע מוזר שהרגשתי שיש מלא חשמל סטטי מסביב לרגליים שלי. אבל די! שעתיים בלי לזוז? כמה אפשר?... אני מתגעגע לימים שיכלתי לעשות את זה ב2 שניות. אני כבר לא זוכר מה לעשות, ולכן אני כותב את ההודעה הזאת. כבר לא היה לי חלום צלול כמו שצריך הרבה זמן, איך שאני מתגעגע לזה. אני לא יודע מה לעשות, למה הווילד הזה לא עובד?

Bluescale

New member
אני מקווה לעזור

מתי אתה עושה את הווילד? (באיזה שעה ביום/לילה) כמה זמן אתה יישן לפני? (ע"פ מחזורי שינה) איזו תנוחה אתה משתמש בעשיית הווילד? במה אתה מתרכז בעת הווילד? כמה זמן אתה נשאר עד לפני שאתה מתחיל את הווילד? ברגע שיהיו לי הנתונים הללו אוכל אולי לקבל תמונת מצב יותר טובה :) תודה מראש על התשובות פבל

goldy

New member
אים הבנתי נכון

ליפני שאתה חולם חלום צלול אתה קודם צריך רעיון. בעיניים עצומות: קודם תחשוב על בעייה שאתה רוצה שתת המודע שלך יפתור. תחשוב איך אתה פותר אותה, מה אתה חושב שתת המודע שלך יגיד לך. חשוב על עוד בעייה שאתה רוצה ליפתור ואיך תת המודע שלך עשוי להגיב וליפני שתדע אתה תחצלל. כל הזרמים האלה בגוף זו תוצאה ישירה של מוח משועמם, כפי שניתן לקרוא בדעתי על מדיטציה. אים הבנתי לא נכון נא לתקן באנושיות.

SubSonicMadness

New member
אני בספק אם אתה זוכר אותי :ם

צולל החלומות או חצלול מתוק מזכיר לך משו? :ם שמע אני גם מצטרף לשאלה כי באמת בזמן האחרון הווילדים שלי נעשו גרועים מאוד ואני בכלל אחד שלוקח לו המון זמן להרדם אפילו בלי לנסות להשאר את הצד הלוגי ער פשוט שעות

Bluescale

New member
קשה להרדם?

שאלת את עצמך פעם מה מפריע לך? הפוזיציה בה אתה נמצא? רעב? צמא? גירוד? יותר מדי מחשבות? תנסה ווילד אחרי פחות שעות שינה כדי שיהיה יותר קל להרדם. תנסה להשתמש במוסיקה מרגיעה ובמשחק דמיון לפני שאתה פונה לצד הלוגי ומתרכז על דבר אחד בלבד. תנסה להיות פחות זמן ער לאחר שהתעוררת מהשינה ולפני שאתה ניגש לבצע את הווילד. אבל אני לפחות חייב לשמוע מה באמת מפריע לך ואת התשובות לשאלות ששאלתי בהודעה הראשית של השירשור :)

אממ קיי =]

האמת שאני דיי נינוח הפוזיציה שלי זה על הגב שזה דיי הכרחי לא ממש קשה לי עם זה אבל זה קצת מעיק רעב וצמא לא לא מגרד כי אני מתקלח תמיד לפני גם יותר מדי מחשבות אבל זה זניח אני יכול גם לנסות ווילד אחרי יומיים בלי שינה ועדיין יקח לי זמן. מוסיקה סתם מעצבנת אותי אחרי כמה דקות שאני מנסה להרגע משחק דמיון? ולהודעה הראשית מתי אתה עושה את הווילד? (באיזה שעה ביום/לילה) - לפנות בוקר לפעמים ולילה לפעמים כמה זמן אתה יישן לפני? (ע"פ מחזורי שינה) - מה הכוונה? אני דיי חלוד בנושא החצלולים... איזו תנוחה אתה משתמש בעשיית הווילד? - שוכב על הגב במה אתה מתרכז בעת הווילד? - או שאני אומר "אני חתול מאיסנבול ואני חולם חלום צלול" כמו שלפני איזה שנה בערך מישהו אמר, נדבקתי על זה, זה כלכך חזק. או שאני סופר 1 אני צלול 2 אני צלול בהתאם לנשימות שלי. כמה זמן אתה נשאר עד לפני שאתה מתחיל את הווילד? - שעה, וניסיתי גם 10 דקות ואפילו 5 ושום דבר לא עזר.

Bluescale

New member
אוקיי ונעבור לתרופה ../images/Emo13.gif

דבר ראשון - גישה. חיובית! תנסה לישון מעט לפני אבל אם אתה לא מצליח להרדם טוב, לך לישון מוקדם תתעורר מאוחר בלילה (נגיד 24:00 - 04:30) תשאר ער עשר דקות שבהם תכתוב ותנסה להיזכר בחלומות הקצרים שהיו לך בלילה (NREM). שכב בשביל הווילד ותתחיל לנשום לאט לאט. שלב I - תתרכז בנשימות שלך ותדמיין את זרימת האוויר (האוויר נכנס לריאות דרך האף/פה ויוצא מהריאות החוצה דרך הפה/אף) תנשום לאט ורגוע ותן לזה כמה דקות עד אשר תתחיל לשמוע ולהרגיש את פעימות הלב שלך. תעביר את הריכוז שלך לפעימות הלב ותנסה להרגיש את זרימת הדם באיזורים הרגישים בגוף (צוואר, בית החזה והגפיים המרכזיות) אל תתרכז בזה יותר מדי זמן אחרת תעבור מה שנקרא "אפקט רחם" ותרדם
. שלב II - VILD תתחיל לדמיין מסדרון לבן שמגיע לדלתות נפתחות (זוהי המעלית שלך) כנס למעלית ותנסה לדמיין כל חפץ במעלית (שחק עם הדמיון כמה שתרצה, המטרה פה היא להעלים את החושים שלך ולהעביר אותם לשליפה פנימית) אחרי משחק קל בדמיון תעבור לדמיין את לוח המקשים ואת היד שלך לוחצת על מקש ה "0" אתה נמצא בקומה 1000 אגב. תנסה להרגיש את הקרירות/חמימות של המקום ואת הרשע של הדלתות הנסגרות עם ה"פינג" ואז המעלית מתחילה לנוע למטה. שלב III - WILD תתחיל להעביר את הריכוז המלא שלך לספירה 1000 , 999 , 998 ... ע"פ נסיון אני מגיע בד"כ ל500 או 600 וכבר מתחיל להתבלבל בספירה (המוח הלוגי מתחיל להרדם) כך זה נותן לי מדד איפה אני נמצא בשלב ההרמות. אל תתן לזה להוציא אותך מזה, תחזור חזרה למספר האחרון שאתה זכרת ותמשיך. בשלב מסויים או שתחווה אפקטי מכשפה או שתעצור בקומה 0 וכשהדלתות יפתחו זה כבר חלום או שפשוט המעלית תתקלקל ותיפול ואת כבר בחלום. אני בד"כ לא שם לב שאני כבר נכנס לחלום אז אני ממשיך עם זה עד שאני מתחיל לקבל נתונים מהחושים שלי שאני מבין שהם מהחלום (שליפה פנימית) ולא מהעולם
. זוהי שיטת המעלית שלי נסה
מקווה שיעזור, פבל.

will do

נשמע דיי מרתק דווקא אני אנסה בזמן הקרוב אבל לא הקרוב מאוד כי אני עובד לרוב בחופש אבל אני ארשום את זה איפהשהוא ויעשה את זה מתי שאוכל =] תודה!

Lil KeKe

New member
כל הכבוד פבל!!

באנה אתה אחד התותחים אחי!! שיטת המעלית, איזה חזק זה!! אגב אני אשמע את המוזיקה שעשית וגם הקטע עם המעלית... אגב אתה כל יום נכנס לחלום צלול? ובן כמה אתה?

תופעה שבה אתה מרגיש

כאילו מישהו נשען עלייך או יושב עלייך אפילו זה בא עם השלב ההיפנוגוגי, אבל לפחות אצלי זה ככה

Lil KeKe

New member
אה סבבה... אגב לא יצא לי חלום אבל!!

אבל שמתי את המנגינה שיצרת, וזה היה מוקסם!! יענו עם החשיבה על המעלית... שיטת המעלית... זה היה פשוט מוקסם!! אף מחשבה שונה לא נכנסה לי לראש... אף אחת!! רק אני המעלית והמנגינה שלך... אבל לא הצליח לי.. רק מדי פעם הרגשתי ויברציות... אבל ממש הרגתי את המעלית... אגב, לספור מאחורה ב - 1000..? מעייף... אז ניסיתי מ 0 ל 1000... יש עוד עצות פבל?

יש באמת משהו ששכחתי

מה בקשר לבליעת רוק? כי אחרי כמה דקות הוא מצטבר וזה מעיק ואני לא יודע אם לבלוע או לא אם זה יפריע לתהליך או לא

למעלה