אוף עם האלעל האלה...

רנירן

New member
אוף עם האלעל האלה...

בחיאת לפני שבוע הייתי במבחנים שלהם שזה הדבר הכי פלצני בארץ.. כולה מלצר מעופף.. וסיימתי שם את הכל למרות כל הניפויים.. והיום קבלתי מכתב "נמצאו טובים ממך לתפקיד.." לכו חפשו...

אתה יכול לנסות בישראייר

או בארקיע. שם פחות פלצנים ויותר משפחתיים. מצד שני, אתה יכול לעבוד במלצרות גם על הקרקע...

רנירן

New member
למלצר?!..

למה מי מת..? :) בגלל שזה יותר קטן נראה לי צריך עוד יותר פרוטקציות... לא יודע אני פקיד קבלה/בלבוי עכשיו אבל נמאס לי גם מזה כאילו מהמנהלת ה@$_@($) שלי.. מה זה בניתי להיות דייל.. תכננתי ת'חיים שלי ככה לשנה הקרובה ועכשיו אנ'לא יודע מה לעשות... :-|

get well

New member
../images/Emo24.gif אל תתייאש..תערער../images/Emo88.gif

יש לאל על משהו כזה עם עירעורים תשלח להם פקס שבו אתה מערער על ההחלטה ורוצה לדעת למה לא מצאו אותך מתאים סמוך עליי יזמנו אותך לועדת ערער ושם הרוב עוברים ואני מספרת לך מסיפורים של חברות שלי שעברו אותו דבר.. אתה מדבר על דייל אוויר נכון?

רנירן

New member
yep

לא יודע לא רוצה לכתוב להם.. לא רוצים לא צריך..? מה הפקס..? :)

get well

New member
צריך להיות לך על המעטפה

אני לא יודעת אותו בעל פה.. או שתתקשר ויגידו לך..

רנירן

New member
עזוב אותך..

אני התייאשתי סתם חברה פלצנית.. עושים שם מבחנים שלא עשיתי חצי מהם בשביל לשרת במודיעין.. סתם בזבוז זמן.. ארקיע יותר ביתי..

ובכל זאת..

אתה יכול בבקשה לפרט איזה מבחנים בדיוק היו שם? היו גם באינגלישית? חשבתי להיות דיילת אחרי השיחרור וזה יכול ממש לעזור לי כי אני מניחה שבכל חברות התעופה יש מבחנים דומים. תודה מראש, שוקו.

למעלה